unknown
×

Specificații

INCI
Undecane, Tridecane
Alte denumiri
Cetiol® Ultimate
Status
Cosmos aprobat
Sustenabilitate
100 % derivat din materii prime naturale, regenerabile
Aditivi
vitamina E
Conservanți
nu
Aspect
lichid, incolor, vâscozitate scăzută
Textură
ultralight, volatil
Dozaj
2 – 15 %
Beneficii cheie
hidratant, emolient
Potrivit pentru
machiaj, masaj, protecție solară, cosmetică
TEN
Creme pentru ochi, Creme de față, Uleiuri faciale, Seruri, Tratamente
CORP
Unturi de corp, Uleiuri de corp, Creme, Emulsii, Creme de mâini, Uleiuri/creme pentru unghii
PĂR
Balsamuri de păr, Uleiuri pentru barbă, Seruri pentru păr, Tratamente
ÎNGRIJIRE SOLARĂ
Creme, Produse după plajă
MACHIAJ
Corector, Fond de ten, Mascara
TIP DE TEN
Toate tipurile
TENDINȚE SUSȚINUTE
At-Home, Clean Beauty, Personalizat, Men's Grooming, Bazat pe știință
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare

Coco-Silicone Volatil

Emolient pe bază naturală, foarte ușor și volatil, cu caracteristici senzoriale excelente, este ideal pentru a oferi o textură fină și elegantă în produsele de îngrijire a pielii, de îngrijire a părului și de machiaj.

Mai departeArată mai puțin
21,82 Lei
* Comandă specială

Produsele marcate cu * sunt produse disponibile la comandă specială.

Toate produsele marcate ca fiind disponibile la comandă specială, se pregătesc după achitarea comenzii și se pot livra după minim 3 zile lucrătoare de la lansarea comenzii. Termenul de livrare poate să fie mai lung, caz în care clientul va fi contactat prin email sau telefonic de către departamentul de vânzări pentru a stabili toate detaliile.

Ne rezervăm dreptul de a aplica taxe de livrare în cazul comenzilor cu greutate / volum deosebit de mare, și în acest sens clientul va fi contactat după caz, pentru a stabili detaliile. Vă rugăm să vă asigurați că alegeți produsul potrivit, în cantitatea de care aveți nevoie.

Produsele disponibile la comandă specială nu pot fi returnate fiind îmbuteliate / dozate în mod specific doar la comanda clientului.

Ambalaj
Referință:
M-1389
0

Informațiile despre produse și indicațiile privind utilizarea acestora sunt publicate pentru scopuri educaționale, nu acoperă toate modalitățile de utilizare, toate măsurile... de precauție, toate posibilele interacțiuni, incompatibilități sau efecte adverse. Informațiile se obțin din surse considerate valabile și de încredere, sunt corecte și complete în limita cunoștințelor noastre dar nu au caracter exhaustiv. Elemental nu-și asumă responsabilitatea pentru informațiile incomplete sau eventualele erori apărute în site, dar se străduiește în permanență să corecteze și să completeze informațiile prezentate. Produsele și informațiile nu sunt destinate și nu ar trebui să fie folosite pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni afecțiuni medicale sau boli. Pentru orice utilizare în scop terapeutic, consultați un medic.

Meniu

Setări