unknown
×

Specificații

INCI
Cocos Nucifera Oil
Status
Ecocert Organic, Ecocert Ecologic
Clasificare
grad cosmetic, grad alimentar
Metoda de obținere
presat la rece, nerafinat
Partea plantei
miezul , pulpa fructului
Procesare
fără etoxilare, fără iradiere, fără ionizare, fără sulfonare, fără hidrogenare
Natural index
ISO 16128: Natural 1.0
Aditivi
nu
Conservanți
nu
Aspect
lichid, alb, gălbui, semi-solid
Textură
medium
Miros, aromă
caracteristic , de nuci, ușor dulceag
Dozaj
1 - 100 %
Punct de topire
semi-solid la temperatura camerei
Beneficii cheie
antiinflamator, nutritiv, protector, emolient
TEN
Exfolianți, Barbierit/aftershave, Tratamente, Măști, Creme de față, Creme pentru ochi, Seruri, Uleiuri faciale, Balsamuri
CORP
Creme de picioare, Lotion bars, Uleiuri/creme pentru unghii, Creme, Emulsii, Balsamuri, Unturi de corp, Unguente, Uleiuri de corp, Uleiuri de masaj, Scruburi, Creme de mâini
PĂR
Șampoane, Balsamuri de păr, Tratamente, Loțiuni pentru scalp, Uleiuri pentru barbă, Seruri pentru păr, Seruri pentru scalp, Șampoane solide
ÎNGRIJIRE SOLARĂ
Produse după plajă
COPII
Balsamuri, Produse de igienă, Șampoane, Creme
IGIENĂ
Săpunuri, Gel de duș, Bombe de baie, Cleansere, Deodorante, Igienă orală, Șampoane, Îngrijire feminină
MACHIAJ
Balsam de buze
TIP DE TEN
Normal, Mixt, Uscat, Sensibil, Matur
TIP DE PĂR
Subțiat, Creț, Vopsit, Normal, Uscat, Deteriorat
TENDINȚE SUSȚINUTE
Clean Beauty, Well-aging, Skinimalism, Waterless, Men's Grooming, At-Home, Personalizat, Bazat pe știință
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare

Ulei de Cocos Bio

Cu aroma și parfumul său adorabile, acest ulei exotic virgin este deosebit de versatil. Oferă numeroase beneficii semnificative pentru îngrijirea și sănptatea pielii, a părului și unghiilor. Oferă hidratare, protecție, hrănire, liniștire, confort.

Mai departeArată mai puțin
10,55 Lei
* Comandă specială

Produsele marcate cu * sunt produse disponibile la comandă specială.

Toate produsele marcate ca fiind disponibile la comandă specială, se pregătesc după achitarea comenzii și se pot livra după minim 3 zile lucrătoare de la lansarea comenzii. Termenul de livrare poate să fie mai lung, caz în care clientul va fi contactat prin email sau telefonic de către departamentul de vânzări pentru a stabili toate detaliile.

Ne rezervăm dreptul de a aplica taxe de livrare în cazul comenzilor cu greutate / volum deosebit de mare, și în acest sens clientul va fi contactat după caz, pentru a stabili detaliile. Vă rugăm să vă asigurați că alegeți produsul potrivit, în cantitatea de care aveți nevoie.

Produsele disponibile la comandă specială nu pot fi returnate fiind îmbuteliate / dozate în mod specific doar la comanda clientului.

Ambalaj
Referință:
M-1113
0

Informațiile despre produse și indicațiile privind utilizarea acestora sunt publicate pentru scopuri educaționale, nu acoperă toate modalitățile de utilizare, toate măsurile... de precauție, toate posibilele interacțiuni, incompatibilități sau efecte adverse. Informațiile se obțin din surse considerate valabile și de încredere, sunt corecte și complete în limita cunoștințelor noastre dar nu au caracter exhaustiv. Elemental nu-și asumă responsabilitatea pentru informațiile incomplete sau eventualele erori apărute în site, dar se străduiește în permanență să corecteze și să completeze informațiile prezentate. Produsele și informațiile nu sunt destinate și nu ar trebui să fie folosite pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni afecțiuni medicale sau boli. Pentru orice utilizare în scop terapeutic, consultați un medic.

Meniu

Setări