unknown
×

Specificații

INCI
Urea
Alte denumiri
RonaCare® Urea beads
Conservanți
nu
Aspect
granulat, alb
Solubilitate
în apă
Dozaj
1.0 – 20 %
pH
aprox 9.0 (10% în apă)
Beneficii cheie
exfoliant, hidratant, antirid, densificator
Indicații specifice
eczeme, piele atopică, mătreață, psoriazis, piele solzoasă
TEN
Exfolianți, Creme de față, Măști, Seruri, Tratamente
CORP
Creme de picioare, Creme de mâini, Creme, Emulsii
PĂR
Loțiuni pentru scalp, Șampoane
IGIENĂ
Gel de duș, Cleansere, Șampoane, Șervețele umede
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare

Uree cosmetică

Ca parte a factorului natural de hidratare - NMF din pielea noastră, ureea este unul dintre cele mai eficiente ingrediente hidratante folosite în produsele cosmetice pentru o piele bine hidratată, mai densă și cu aspect tânăr.

Mai departeArată mai puțin
6,62 Lei
* Comandă specială

Produsele marcate cu * sunt produse disponibile la comandă specială.

Toate produsele marcate ca fiind disponibile la comandă specială, se pregătesc după achitarea comenzii și se pot livra după minim 3 zile lucrătoare de la lansarea comenzii. Termenul de livrare poate să fie mai lung, caz în care clientul va fi contactat prin email sau telefonic de către departamentul de vânzări pentru a stabili toate detaliile.

Ne rezervăm dreptul de a aplica taxe de livrare în cazul comenzilor cu greutate / volum deosebit de mare, și în acest sens clientul va fi contactat după caz, pentru a stabili detaliile. Vă rugăm să vă asigurați că alegeți produsul potrivit, în cantitatea de care aveți nevoie.

Produsele disponibile la comandă specială nu pot fi returnate fiind îmbuteliate / dozate în mod specific doar la comanda clientului.

Ambalaj
Referință:
M-1181
0

Informațiile despre produse și indicațiile privind utilizarea acestora sunt publicate pentru scopuri educaționale, nu acoperă toate modalitățile de utilizare, toate măsurile... de precauție, toate posibilele interacțiuni, incompatibilități sau efecte adverse. Informațiile se obțin din surse considerate valabile și de încredere, sunt corecte și complete în limita cunoștințelor noastre dar nu au caracter exhaustiv. Elemental nu-și asumă responsabilitatea pentru informațiile incomplete sau eventualele erori apărute în site, dar se străduiește în permanență să corecteze și să completeze informațiile prezentate. Produsele și informațiile nu sunt destinate și nu ar trebui să fie folosite pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni afecțiuni medicale sau boli. Pentru orice utilizare în scop terapeutic, consultați un medic.

Meniu

Setări