unknown
×

Specificații

INCI
Aqua, Vaccinium Myrtillus Fruit Extract, Saccharum Officinarum Extract, Citrus Aurantium Dulcis Fruit Extract, Citrus Limon Fruit Extract, Acer Saccharum Extract
Alte denumiri
ACB FRUIT MIX
Status
Natural conform
Natural index
ISO 16128: Natural 1.0
Conservanți
nu
Aspect
lichid, gălbui
Solubilitate
în apă
Dozaj
1.0 - 10.0 %
pH
4.0 – 5.0
Beneficii cheie
anti-aging, exfoliant, regenerator, antirid, hidratant, purifiant, tonic cutanat
Indicații specifice
pete pigmentare, acnee, coșuri, cicatrici, riduri, linii fine
TEN
Exfolianți, Cleansere, Creme de față, Măști, Seruri, Tratamente, Tonere
CORP
Creme, Emulsii
PĂR
Balsamuri de păr, Seruri pentru păr, Șampoane
IGIENĂ
Gel de duș, Cleansere, Șampoane
TIP DE TEN
Toate tipurile, Uscat, Matur, Normal
TIP DE PĂR
Vopsit, Toate tipurile
TENDINȚE SUSȚINUTE
At-Home, Clean Beauty, Personalizat, Well-aging
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare

Acizi de Fructe AHA

Derivat din extracte botanice, un complex natural de acizi de fructe cu efect exfoliant, de reînnoire celulară, de întinerire a pielii și antirid, îmbunătățește tonusul și aspectul pielii și acționează pentru un ten neted și radiant, cu un aspect diminuat al ridurilor nedorite.

Mai departeArată mai puțin
16,54 Lei
* Comandă specială

Produsele marcate cu * sunt produse disponibile la comandă specială.

Toate produsele marcate ca fiind disponibile la comandă specială, se pregătesc după achitarea comenzii și se pot livra după minim 3 zile lucrătoare de la lansarea comenzii. Termenul de livrare poate să fie mai lung, caz în care clientul va fi contactat prin email sau telefonic de către departamentul de vânzări pentru a stabili toate detaliile.

Ne rezervăm dreptul de a aplica taxe de livrare în cazul comenzilor cu greutate / volum deosebit de mare, și în acest sens clientul va fi contactat după caz, pentru a stabili detaliile. Vă rugăm să vă asigurați că alegeți produsul potrivit, în cantitatea de care aveți nevoie.

Produsele disponibile la comandă specială nu pot fi returnate fiind îmbuteliate / dozate în mod specific doar la comanda clientului.

Ambalaj
Referință:
M-1174
0

Informațiile despre produse și indicațiile privind utilizarea acestora sunt publicate pentru scopuri educaționale, nu acoperă toate modalitățile de utilizare, toate măsurile... de precauție, toate posibilele interacțiuni, incompatibilități sau efecte adverse. Informațiile se obțin din surse considerate valabile și de încredere, sunt corecte și complete în limita cunoștințelor noastre dar nu au caracter exhaustiv. Elemental nu-și asumă responsabilitatea pentru informațiile incomplete sau eventualele erori apărute în site, dar se străduiește în permanență să corecteze și să completeze informațiile prezentate. Produsele și informațiile nu sunt destinate și nu ar trebui să fie folosite pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni afecțiuni medicale sau boli. Pentru orice utilizare în scop terapeutic, consultați un medic.

Meniu

Setări