unknown
×

Specificații

INCI
Caffeine
Status
Natural conform
Metoda de obținere
extracție CO2
Partea plantei
boabe de cafea
Natural index
ISO 16128: Natural 1.0
Aditivi
nu
Conservanți
nu
Aspect
pudră, alb
Solubilitate
în apă fierbinte
Dozaj
0.5 - 2.0 %
Beneficii cheie
tonic cutanat, circulator, fortifiant capilar, antioxidant
Indicații specifice
edeme
TEN
Creme pentru ochi, Seruri, Tonere, Măști, Tratamente
CORP
Creme, Emulsii
PĂR
Seruri pentru scalp, Șampoane, Tratamente
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare

Cafeină pură

Cofeina este un ingredient popular utilizat în produsele cosmetice pentru activitatea sa lipolitică și drenantă, valoroasă în aplicațiile stimulative pentru îngrijirea pielii și a părului, în preparatele pentru conturul ochilor, silueta corpului și anti-celulită.

Mai departeArată mai puțin
Ofertă limitată în timp:
6,15 Lei 7,24 Lei
* Comandă specială

Produsele marcate cu * sunt produse disponibile la comandă specială.

Toate produsele marcate ca fiind disponibile la comandă specială, se pregătesc după achitarea comenzii și se pot livra după minim 3 zile lucrătoare de la lansarea comenzii. Termenul de livrare poate să fie mai lung, caz în care clientul va fi contactat prin email sau telefonic de către departamentul de vânzări pentru a stabili toate detaliile.

Ne rezervăm dreptul de a aplica taxe de livrare în cazul comenzilor cu greutate / volum deosebit de mare, și în acest sens clientul va fi contactat după caz, pentru a stabili detaliile. Vă rugăm să vă asigurați că alegeți produsul potrivit, în cantitatea de care aveți nevoie.

Produsele disponibile la comandă specială nu pot fi returnate fiind îmbuteliate / dozate în mod specific doar la comanda clientului.

Ambalaj
Referință:
M-1149
0

Informațiile despre produse și indicațiile privind utilizarea acestora sunt publicate pentru scopuri educaționale, nu acoperă toate modalitățile de utilizare, toate măsurile... de precauție, toate posibilele interacțiuni, incompatibilități sau efecte adverse. Informațiile se obțin din surse considerate valabile și de încredere, sunt corecte și complete în limita cunoștințelor noastre dar nu au caracter exhaustiv. Elemental nu-și asumă responsabilitatea pentru informațiile incomplete sau eventualele erori apărute în site, dar se străduiește în permanență să corecteze și să completeze informațiile prezentate. Produsele și informațiile nu sunt destinate și nu ar trebui să fie folosite pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni afecțiuni medicale sau boli. Pentru orice utilizare în scop terapeutic, consultați un medic.

Meniu

Setări