unknown
×

Specificații

INCI
Calcium Carbonate
Status
Natural conform
Aditivi
nu
Conservanți
nu
Aspect
pudră, alb
Solubilitate
miscibil în apă, miscibil cu pulberi, miscibil în ulei
Dozaj
1 - 25 %
Dimensiune particule
1-10 μm
Potrivit pentru
baie & igienă
IGIENĂ
Bombe de baie, Igienă orală, Săpunuri
MACHIAJ
Blush, Corector, Fard de ochi, Fond de ten, Ruj/Gloss, Mascara, Pudre
TIP DE TEN
Gras
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare

Carbonat de Calciu

Mineral multifuncțional, o formă naturală de calciu utilizată în produsele cosmetice ca agent de matifiere, de control al umidității și al sebumului. În formulele de machiaj este texturizant, opacifiant și filler. Își găsește locul în îngrijirea orală ca abraziv blând pentru pastele de dinți.

Mai departeArată mai puțin
7,52 Lei
* Comandă specială

Produsele marcate cu * sunt produse disponibile la comandă specială.

Toate produsele marcate ca fiind disponibile la comandă specială, se pregătesc după achitarea comenzii și se pot livra după minim 3 zile lucrătoare de la lansarea comenzii. Termenul de livrare poate să fie mai lung, caz în care clientul va fi contactat prin email sau telefonic de către departamentul de vânzări pentru a stabili toate detaliile.

Ne rezervăm dreptul de a aplica taxe de livrare în cazul comenzilor cu greutate / volum deosebit de mare, și în acest sens clientul va fi contactat după caz, pentru a stabili detaliile. Vă rugăm să vă asigurați că alegeți produsul potrivit, în cantitatea de care aveți nevoie.

Produsele disponibile la comandă specială nu pot fi returnate fiind îmbuteliate / dozate în mod specific doar la comanda clientului.

Ambalaj
Referință:
M-1182
0

Informațiile despre produse și indicațiile privind utilizarea acestora sunt publicate pentru scopuri educaționale, nu acoperă toate modalitățile de utilizare, toate măsurile... de precauție, toate posibilele interacțiuni, incompatibilități sau efecte adverse. Informațiile se obțin din surse considerate valabile și de încredere, sunt corecte și complete în limita cunoștințelor noastre dar nu au caracter exhaustiv. Elemental nu-și asumă responsabilitatea pentru informațiile incomplete sau eventualele erori apărute în site, dar se străduiește în permanență să corecteze și să completeze informațiile prezentate. Produsele și informațiile nu sunt destinate și nu ar trebui să fie folosite pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni afecțiuni medicale sau boli. Pentru orice utilizare în scop terapeutic, consultați un medic.

Meniu

Setări