Formula: 9353 | Nivel dificultate: mediu | Valabilitate: min 6 luni |
Faza | Ingrediente | Total 6 gr |
A | Unt de Cacao | 2,85 gr |
A | Ulei de Jojoba | 2,85 gr |
A | Pudră de Alkanet | 0,32 gr |
B | Ceară de Candelila | 0.76 gr |
C | Extract aromatic de Cocos | 7 picături |
1. Într-un pahar termorezistent încălziți timp de 15 minute ingredientele fazei A. Amestecați din când în când, apoi lăsați 5 minute deoparte pentru decantare.
2. Filtrați folosind o strecurătoare și un tifon împăturit în 4 straturi.
3. Într-un pahar termorezistent adăugați uleiul filtrat și ceara de candelilla, topiți pe baie de apă.
4. Adăugați faza C, amestecați energic și turnați în recipient. Lăsați la întărit până a doua zi.
Rezultă un balsam fin, aromat natural, emolient și hrănitor. Conferă o ușoară colorare a buzelor dar fără acoperirea specifică dată de un ruj.