Vitamina E

Vitamine cosmetice
Vitamina E - Antioxidant natural de referință Vitamina E este numele generic pentru o familie de compuși numiți tocoferoli, cunoscuți pentru puterea lor antioxidantă. În formulările cosmetice,...
14,23 RON

Ceară de Albine purificată

Ceruri, Gume
Ceară de albine purificată – Agent de Consistență, Structurant Lipofil Natural Ceara de albine este o substanță grasă solidă utilizată extensiv ca ingredient de consistență și stabilizator în creme...
16,03 RON

Conservant Cosgard

Conservanţi, Antioxidanţi
Conservant Cosgard – Spectru larg, Eficiență ridicată Cosgard este un sistem de conservare lichid bazat pe o combinație sinergică de patru componente: alcool benzilic, acid salicilic, glicerină și...
11,79 RON 13,87 RON

Cetearyl alcohol

Emulsifianţi, Tenside
Cetearyl Alcohol – Agent de Consistență, Co-emulsifiant Cetearyl Alcohol (Alcool cetearilic) este un agent de consistență, co-emulsifiant și emolient structural. Nu posedă proprietăți de emulsificare...
13,77 RON

Conservant PE

Conservanţi, Antioxidanţi
Conservant PE – Protecție Microbiologică Performantă și Stabilitate Excepțională Conservant PE este un amestec sinergic cu spectru larg de eficacitate antimicrobiană, versatil, conceput pentru a...
18,89 RON

Sodium PCA

Agenți funcţionali
Sodium PCA – Hidratant Biomimetic și Component Esențial al NMF Sodium PCA este un umectant fiziologic de excepție, regăsit în mod natural în epiderma umană ca parte integrantă a Factorului Natural de...
15,35 RON

Pudră de Urucum

Pudre vegetale
Pudră de Urucum - Colorant natural portocaliu-roșiatic, bogat în carotenoide, profil antioxidant. Pudra de Urucum este obținută din semințele plantei Bixa orellana (cunoscută și ca Annatto). Este un...
17,73 RON

Amidon cosmetic

Agenți funcţionali
Amidon cosmetic – Agent de Texturare, Absorbant, Matifiant Versatil și multifuncțional, valoros ca factor estetic, absorbant de umiditate și sebum sau suport activ. Prezentând o textură deosebit de...
16,15 RON

Isoamyl Laurate

Esteri, specialități de lipide
Isoamyl Laurate – Senzorialitate Ultra-Lejeră Isoamyl Laurate este un ester emolient de ultimă generație, 100% de origine vegetală, creat pentru a oferi o alternativă sustenabilă și performantă...
21,02 RON

Myristyl Myristate

Esteri, specialități de lipide
Myristyl Myristate – Textură Teutonă și Senzație de Catifea Myristyl Myristate este un ester natural obținut prin procese biotehnologice sustenabile, care redefinește senzorialitatea produselor de...
20,42 RON