Glicerină vegetală

Agenți funcţionali
Glicerină vegetală Umectant clasic, de origine vegetală, cu una dintre cele mai lungi și solide istorii de utilizare în cosmetică. Glicerina este unul dintre cele mai folosite ingrediente din...
15,68 RON

Conservant Cosgard

Conservanţi, Antioxidanţi
Conservant Cosgard – Spectru larg, Eficiență ridicată Cosgard este un sistem de conservare lichid bazat pe o combinație sinergică de patru componente: alcool benzilic, acid salicilic, glicerină și...
11,79 RON 13,87 RON

Conservant PE

Conservanţi, Antioxidanţi
Conservant PE – Protecție Microbiologică Performantă și Stabilitate Excepțională Conservant PE este un amestec sinergic cu spectru larg de eficacitate antimicrobiană, versatil, conceput pentru a...
18,89 RON

Lactat de sodiu

Agenți funcţionali
Lactat de Sodiu – Hidratant Biomimetic, Regulator de pH și Agent de Textură Lactatul de Sodiu este sarea de sodiu a acidului lactic, produsă prin fermentarea naturală a unei surse de zahăr (porumb...
13,47 RON

Sodium PCA

Agenți funcţionali
Sodium PCA – Hidratant Biomimetic și Component Esențial al NMF Sodium PCA este un umectant fiziologic de excepție, regăsit în mod natural în epiderma umană ca parte integrantă a Factorului Natural de...
15,35 RON

Pudră de Urucum

Pudre vegetale
Pudră de Urucum - Colorant natural portocaliu-roșiatic, bogat în carotenoide, profil antioxidant. Pudra de Urucum este obținută din semințele plantei Bixa orellana (cunoscută și ca Annatto). Este un...
17,73 RON

Conservant BS

Conservanţi, Antioxidanţi
Conservant BS – Hidrosolubil, Spectru Larg Conservantul BS este un sistem conservant lichid compus dintr-un amestec optimizat de săruri ale acizilor organici: benzoatul de sodiu și sorbatul de...
16,47 RON

Gumă Guar

Ceruri, Gume
Gumă Guar - polizaharid natural cu putere de îngroșare Guma Guar în formulările cosmetice este apreciată pentru textura fină, cremoasă, pe care o conferă produselor, dar și pentru efectul de...
12,69 RON

Amidon cosmetic

Agenți funcţionali
Amidon cosmetic – Agent de Texturare, Absorbant, Matifiant Versatil și multifuncțional, valoros ca factor estetic, absorbant de umiditate și sebum sau suport activ. Prezentând o textură deosebit de...
16,15 RON

Isoamyl Laurate

Esteri, specialități de lipide
Isoamyl Laurate – Senzorialitate Ultra-Lejeră Isoamyl Laurate este un ester emolient de ultimă generație, 100% de origine vegetală, creat pentru a oferi o alternativă sustenabilă și performantă...
21,02 RON
Categoria de ingrediente cosmetice este una vastă și cuprinde o gamă largă de ingrediente, de la active până la emulsifianți