Vitamina E
Vitamine cosmetice
Vitamina E - Antioxidant natural de referință Vitamina E este numele generic pentru o familie de compuși numiți tocoferoli, cunoscuți pentru puterea lor antioxidantă. În formulările cosmetice,...
14,23 RON
Squalan de măsline
Esteri, specialități de lipide
Squalanul de măsline sau Phytosqualane cum se mai numește, este un emolient biomimetic cu o compatibilitate deosebită cu pielea, fiind un analog stabil al squalenului care intră în compoziția...
23,18 RON
27,27 RON
Oxid de Zinc
Argile, Minerale
Oxid de Zinc - Pigment mineral alb, protector, purifiant Non-Nano Oxidul de zinc este un compus mineral, sub formă de pulbere albă, fină, folosit de multă vreme în formulările cosmetice pentru...
16,46 RON
Ulei MCT Oil
Uleiuri vegetale
Uleiul MCT este o bază uleioasă de referință pentru orice formulare cosmetică, un emolient neutru lejer, penetrant, nu lasă un reziduu gras pe piele, ușor de întins, rezistent la oxidare. Poate fi...
16,69 RON
Amidon cosmetic
Agenți funcţionali
Amidon cosmetic – Agent de Texturare, Absorbant, Matifiant Versatil și multifuncțional, valoros ca factor estetic, absorbant de umiditate și sebum sau suport activ. Prezentând o textură deosebit de...
16,15 RON
Olive-Silicone
Esteri, specialități de lipide
Olive-Silicone - Emolient de înaltă performanță din miezul măslinelor Olive-Silicone este un emolient lichid transparent, extrem de stabil, de origine vegetală, conceput ca o alternativă naturală la...
20,72 RON
Phyto-Silicone
Esteri, specialități de lipide
Phyto-Silicone este un emolient inovator de origine 100% vegetală, biodegradabil, conceput ca o alternativă directă și sustenabilă la siliconii volatili precum Ciclopentasiloxanul sau Ciclometicona....
18,80 RON
Ceară Bloom Wax
Ceruri, Gume
Bloom Wax - Agent de Texturare Activ pentru Confort și Hidratare de Lungă Durată Bloom Wax este un ingredient 100% natural, multifuncțional, bazat pe un complex brevetat de 3 ceruri vegetale (Jojoba,...
19,64 RON
Tricaprylin
Esteri, specialități de lipide
Tricaprylin - Emolient Rich-to-Llight Sensorial Transforming Tricaprylin este un emolient premium de înaltă performanță, de origine 100% vegetală, recunoscut ca un transformator senzorial deoarece...
26,34 RON
Triheptanoin
Esteri, specialități de lipide
Triheptanoin - Emolient Ultra-Lejer Polyvalent Smooth Glider Triheptanoin este un emolient complet natural de ultimă generație, obținut din ulei de ricin, fiind recunoscut pentru textura sa...
22,57 RON
Categoria de ingrediente cosmetice este una vastă și cuprinde o gamă largă de ingrediente, de la active până la emulsifianți