Amidon cosmetic
Agenți funcţionali
Amidon cosmetic – Agent de Texturare, Absorbant, Matifiant Versatil și multifuncțional, valoros ca factor estetic, absorbant de umiditate și sebum sau suport activ. Prezentând o textură deosebit de...
16,15 RON
Tricaprylin
Esteri, specialități de lipide
Tricaprylin - Emolient Rich-to-Llight Sensorial Transforming Tricaprylin este un emolient premium de înaltă performanță, de origine 100% vegetală, recunoscut ca un transformator senzorial deoarece...
26,34 RON
Categoria de ingrediente cosmetice este una vastă și cuprinde o gamă largă de ingrediente, de la active până la emulsifianți