unknown
×

Sodium PCA

×

Specificații

INCI
Sodium PCA
Status
Natural conform
Natural index
ISO 16128: Natural origin 1.0
Aditivi
nu
Conservanți
nu
Conținut activ
50%
Aspect
lichid, clar
Miros, aromă
neutru
Solubilitate
în apă
Dozaj
0.5 - 5.0 %
pH
6.5 - 7.5
Beneficii cheie
hidratant, emolient
TEN
Cleansere, Creme pentru ochi, Creme de față, Demachiante, Soluții micelare, Seruri, Barbierit/aftershave, Tonere
CORP
Creme, Emulsii, Creme de picioare, Creme de mâini
PĂR
Seruri pentru păr, Balsamuri de păr, Șampoane
ÎNGRIJIRE SOLARĂ
Creme, Produse după plajă
COPII
Produse de igienă, Creme, Șampoane
IGIENĂ
Gel de duș, Cleansere, Deodorante, Șampoane, Șervețele umede
MACHIAJ
Fond de ten
TIP DE TEN / PIELE
Toate tipurile
TIP DE PĂR
Toate tipurile
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare

Cu o eficacitate superioară de hidratare în comparație cu glicerina sau cu alți umectanți obișnuiți, este un umectant considerat ca factor natural de hidratare. Utilizat pe scară largă în produsele cosmetice, este adecvat în numeroase aplicații de îngrijire a pielii, părului și îngrijire solară.

Mai departeArată mai puțin
8,10 Lei
Ambalaj
Referință:
M-1375
Adaug la Wishlist(44)
Descriere Sodium PCA

Cu o eficacitate superioară de hidratare în comparație cu glicerina sau cu alți umectanți obișnuiți, este un umectant considerat ca factor natural de hidratare. Utilizat pe scară largă în produsele cosmetice, este adecvat în numeroase aplicații de îngrijire a pielii, părului și îngrijire solară.

PROPRIETĂȚI

  • a devenit un ingredient important în produsele cosmetice în ultima vreme
  • putere hidratantă crescută
  • efect de hidratare superior
  • higroscopic, cu capacitate mare de absorbție a apei
  • neiritant, delicat cu pielea și ochii
  • sporește elasticitatea pielii, conferă hidratare
  • ajută la menținerea unui aspect proaspăt al pielii
  • oferă hidratare părului, îmbunătățește manevrabilitatea acestuia
  • ajută la reducerea senzației de strângere a pielii după spălare

RECOMANDĂRI DE UTILIZARE

  • ingredient cosmetic
  • aplicațiile includ produse de împrospătare a pielii, cleansere, tonere, loțiuni, creme, creme de protecție solară și after-sun, fonduri de ten, geluri de duș, șampoane, balsamuri, creme, loțiuni și spray-uri pentru păr
  • se adaugă în faza apoasă a formulărilor

DATE DE SIGURANȚĂ

  • numai pentru uz cosmetic
  • pentru detalii, consultați fișa cu date de securitate 
Mai departeArată mai puțin
Coduri și referințe
M-1375

Specificații

INCI
Sodium PCA
Status
Natural conform
Natural index
ISO 16128: Natural origin 1.0
Aditivi
nu
Conservanți
nu
Conținut activ
50%
Aspect
lichid, clar
Miros, aromă
neutru
Solubilitate
în apă
Dozaj
0.5 - 5.0 %
pH
6.5 - 7.5
Beneficii cheie
hidratant, emolient
TEN
Cleansere, Creme pentru ochi, Creme de față, Demachiante, Soluții micelare, Seruri, Barbierit/aftershave, Tonere
CORP
Creme, Emulsii, Creme de picioare, Creme de mâini
PĂR
Seruri pentru păr, Balsamuri de păr, Șampoane
ÎNGRIJIRE SOLARĂ
Creme, Produse după plajă
COPII
Produse de igienă, Creme, Șampoane
IGIENĂ
Gel de duș, Cleansere, Deodorante, Șampoane, Șervețele umede
MACHIAJ
Fond de ten
TIP DE TEN / PIELE
Toate tipurile
TIP DE PĂR
Toate tipurile
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare

ean13
6424414014202
upc
C082-1.C03
mpn
33079000
Disclaimer
Rețete cu acest produs

Recenzie Sodium PCA

Media evaluării

5.0
31 Recenzii
Excelent 31
Foarte bun 0
Bun 0
Mediu 0
Slab 0

  • Recenzii (31)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Scrieți un comentariu
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde

Categorii

Categorii

Clic pentru mai multe produse
No products were found.

Creați un cont sau logați-vă!

Logare