unknown
×

Conservanţi, Antioxidanţi

Chelator natural Chelator natural
-25%
Ofertă specială limitată
Agenți funcţionali
8,02 Lei 10,70 Lei
(14)
Ambalaj
Agent de chelatare de origine naturală pentru formulări cosmetice, ajută la creșterea duratei de valabilitate, a stabilității și a eficacității produselor cosmetice. O alternativă naturală la EDTA.
Conservanţi, Antioxidanţi
9,31 Lei
(116)
Ambalaj
Conservant cu spectru larg aprobat de Ecocert și Cosmos, utilizat global într-o gamă variată de cosmetice, potrivit pentru produse de îngrijire a pielii, îngrijire corporală, machiaj, igienă și îngrijire a părului.
Conservanţi, Antioxidanţi
10,76 Lei
(27)
Ambalaj
Derivat din plante, este un inhibitor microbian cu un spectru larg de activitate, adaptat la cele mai inovatoare tendințe de pe piață, pentru formulări preservative-free. Are un miros plăcut dulceag-vanilat și este...
Agenți funcţionali
11,26 Lei
(5)
Ambalaj
Ingredient multifuncțional de origine vegetală des utilizat în cosmetice, cu eficacitate antimicrobiană și acțiune anti-acnee, are proprietăți de hidratare și refacere a barierei naturale a pielii.
Conservanţi, Antioxidanţi
13,72 Lei
(13)
Ambalaj
Un amestec sinergic de acizi organici derivați din plante, prietenoși cu pielea, cu o activitate antimicrobiană extinsă, oferă o multifuncționalitate eficientă pentru o gamă largă de produse cosmetice. Potrivit ca și...
Vitamine cosmetice
12,73 Lei
(93)
Ambalaj
Ingredient activ și antioxidant natural pentru preparate cosmetice destinate îngrijirii pielii și părului, agent antioxidant eficient pentru uleiuri vegetale, unturi vegetale și uleiuri esențiale.
Se afișează 1-7 din 7 articol(e)

Meniu

Setări