unknown
×

Esteri, specialități de lipide

Butter-Perlen

Un agent de textură și emolient natural, sustenabil, care aduce formulelor cosmetice proprietăți senzoriale distincte. Oferă senzație de topire, delicatețe, cremozitate și capacitate îmbunătățită de întindere pe piele.

26,18 Lei
(3)

Coco-Silicone

Emolient modern cu textură ușoară, de origine naturală, conferă o atingere mătăsoasă plăcută și non-grasă pe piele, dovedește un profil senzorial superior. Se întinde foarte repede, oferă finețe și performanță în...

22,61 Lei
(44)

Dicaprylyl Carbonate

Un emolient uscat inovator, de origine naturală, cu întindere rapidă, care poate îmbunătăți semnificativ performanța senzorială a formulărilor cosmetice. Senzație ușoară la nivelul pielii pentru concepte moderne de...

23,80 Lei

Isoamyl Laurate

Emolient foarte ușor, cu putere de răspândire mare, pe bază de surse regenerabile, ideal pentru formulări naturale, cu o senzație lejeră și nelipicioasă pentru piele. O alegere naturală pentru rutina zilnică de...

139,23 Lei

Lanolină

Lanolină pură cu proprietăți emoliente puternice, reduce pierderea de apă la nivelul pielii (TEWL), protejează și repară pielea uscată, descuamată sau deteriorată. Întărește în mod natural funcția de barieră a pielii,...

11,17 Lei
(70)

Myristyl Myristate

Emolient solid non-gras de origine vegetală cu puritate ridicată și o bună stabilitate oxidativă, dă consistență emulsiilor, lasă o senzație de îngrijire și pielea catifelată, îmbunătățește estetica emulsiilor....

24,99 Lei

Squalan de măsline

Un emolient excepțional derivat din ulei de măsline, este un produs natural de calitate superioară ce conferă o atingere mătăsoasă, non-grasă. Este valoros într-o gamă largă de aplicații cosmetice, în special în...

34,47 Lei
(36)

Ulei Caprilis

Caprilis sau uleiul de cocos fracționat este un emolient non-gras, cu textură foarte ușoară, penetrant și foarte stabil. Este versatil, poate fi inclus într-o varietate mare de formulări cosmetice, este potrivit...

23,74 Lei
(106)
Se afișează 1-10 din 10 articole

Esteri, specialități de lipide

La Ellemental, înțelegem importanța utilizării ingredientelor naturale și vegane în formulările cosmetice. De aceea, oferim o gamă de esteri derivați din surse naturale, cum ar fi uleiurile pe bază de plante, ceea ce îi face potriviți pentru produsele de înfrumusețare vegane și curate.

Esterii noștri naturali și vegani sunt selectați cu atenție pentru proprietățile lor unice și eficiența în produsele de îngrijire a pielii. Ne procurăm ingredientele în mod etic și sustenabil, asigurându-ne că acestea îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate.

Originea esterilor și a specialităților de lipide

Esterii sunt compuși organici formați prin reacția dintre un alcool și un acid. Aceștia pot fi naturali sau produși pe cale sintetică. În cazul specialităților lipidice, aceștia sunt derivați din acizii grași care se găsesc în plante, animale sau microorganisme. Atât esterii, cât și specialitățile lipidice au fost folosite de secole în diverse aplicații, dar utilizarea lor în domeniul cosmeticelor a luat amploare în ultimii ani, datorită cererii tot mai mari de produse naturale și vegane.

Proprietăți ale esterilor și ale specialităților de lipide

Esterii și specialitățile lipidice posedă proprietăți unice care le fac să fie ingrediente valoroase în formulele cosmetice. Acestea sunt ușoare, nu sunt grase și au o textură plăcută pe piele. Acești compuși au, de asemenea, proprietăți emoliente, hidratante și de condiționare, ceea ce îi face potriviți pentru diverse produse de îngrijire a pielii, cum ar fi loțiuni, creme și seruri.

Utilizări în industria cosmetică

Esterii și specialitățile lipidice au o gamă largă de aplicații în industria cosmetică. Acestea sunt utilizate în mod obișnuit ca emulgatori, agenți de îngroșare, solvenți și parfumuri în diverse formulări. Cu proprietățile lor excelente de hidratare și condiționare, sunt, de asemenea, populare în produsele de îngrijire a părului, cum ar fi șampoanele, balsamurile și măștile de păr.

În plus, esterii și specialitățile lipidice pot acționa ca conservanți naturali, ceea ce le face o opțiune dezirabilă pentru producătorii care doresc să creeze produse mai sustenabile și mai ecologice.

Beneficii pentru piele și păr

Esterii și specialitățile lipidice oferă numeroase beneficii atât pentru piele, cât și pentru păr. După cum am menționat anterior, proprietățile lor de hidratare și condiționare le fac să fie ingrediente ideale pentru produsele de îngrijire a pielii și a părului. De asemenea, sunt cunoscute ca având proprietăți antiinflamatorii, antioxidante și anti-îmbătrânire, ceea ce le face valoroase în combaterea problemelor comune ale pielii, cum ar fi uscăciunea, sensibilitatea și semnele de îmbătrânire.

În plus, esterii și specialitățile lipidice au o compatibilitate ridicată cu uleiurile naturale ale pielii, ceea ce le face delicate și neiritante pentru toate tipurile de piele.

Esterii și specialitățile de lipide sunt pentru dumneavoastră?

Dacă sunteți în căutarea unor produse cosmetice naturale și vegane care nu numai că oferă rezultate eficiente, dar au și un risc scăzut de reacții adverse, atunci esterii și specialitățile lipidice pot fi alegerea perfectă pentru dumneavoastră. Datorită proprietăților lor unice, aplicațiilor versatile și numeroaselor beneficii pentru piele și păr, acestea câștigă în mod constant recunoaștere în industria cosmetică.

Fie că sunteți producător sau consumator, luați în considerare încorporarea esterilor și a specialităților lipidice în rutina dvs. cosmetică pentru o opțiune mai sănătoasă și mai durabilă. Așadar, haideți să îmbrățișăm puterea naturii cu aceste ingrediente uimitoare! Împreună, putem avea un impact pozitiv asupra sănătății noastre și a mediului înconjurător prin alegeri conștiente în domeniul produselor cosmetice. Rămâneți naturali, rămâneți frumoși.

Mai departeArată mai puțin

Categorii

Categorii

Clic pentru mai multe produse
No products were found.

Creați un cont sau logați-vă!

Logare