unknown
×

Ceruri, Gume

Biosaccharide Gum-1

Recunoscut ca fiind o referință universală și multifuncțională în industria cosmetică, deține atât proprietăți active cât și senzoriale fundamentale pentru bunăstarea pielii. Se distinge prin performanțele sale ample:...

28,56 Lei

Butter-Perlen

Un agent de textură și emolient natural, sustenabil, care aduce formulelor cosmetice proprietăți senzoriale distincte. Oferă senzație de topire, delicatețe, cremozitate și capacitate îmbunătățită de întindere pe piele.

26,18 Lei
(3)
Stoc epuizat

Carbomer Ultrez 10, 1 kg

Modificator reologic extrem de eficient, cu un flux scurt, putere de suspendare și performanță de vâscozitate crescută, formează geluri cristaline, conferă transparență, stabilitate excelentă pentru emulsii, cu o...

259,90 Lei 371,28 Lei
-30%

Ceară de Albine purificată

Ceară de albine pură, de înaltă calitate, utilizată extensiv ca ingredient de consistență și stabilizator în creme și alifii, conferă structură și fermitate, aduce beneficii emoliente, calmante și emoliente pentru piele.

7,56 Lei
(64)

Ceară de Candelilla

O ceară vegetală dură care conferă luciu, stabilitate și consistență, utilizată în numeroase aplicații cosmetice, precum cremele și rujurile, folosită în mod tradițional pentru a întări și solidifica formulările de...

6,06 Lei
(17)

Ceară de Iasomie

O ceară florală parfumată derivată din procesul de creare a absolutului de iasomie, cu un parfum distinct, exotic, intens floral. Oferă proprietăți benefice pentru aplicații de îngrijire personală și parfumerie.

19,04 Lei
(17)

Ceară de Tuberoze

O ceară florală parfumată derivată din procesul de creare a absolutului de tuberoză, cu un parfum bogat, rafinat, intens floral. Oferă proprietăți benefice pentru aplicații de îngrijire personală și parfumerie.

22,61 Lei
(16)

Creme Wax

Co-emulsifiant vegetal elegant, cu beneficii de promovare a cristalelor lichide. Ideal în produsele cosmetice inovatoare și sofisticate, în emulsii și în sisteme anhidre.

19,04 Lei

Gumă Acacia

Un biopolimer natural, multifuncțional, bogat în polizaharide și glicoproteine, utilizat ca agent de adeziune în diverse formulări de machiaj, cum ar fi mascara sau tușul de pleoape. Pe piele formează un fin strat cu...

6,15 Lei
(13)

Gumă Guar

Un polimer de origine naturală cu efect gelifiant și stabilizator, potrivit pentru utilizarea la prepararea unei game largi de produse de îngrijire personală pentru piele și păr.

14,28 Lei
(19)

Gumă Xanthan

Biopolimer natural grad transparent, utilizat ca agent de gelificare, stabilizare, îngroșare și suspendare, potrivit pentru o gamă largă de produse de îngrijire personală.

11,90 Lei
(64)

Myristyl Myristate

Emolient solid non-gras de origine vegetală cu puritate ridicată și o bună stabilitate oxidativă, dă consistență emulsiilor, lasă o senzație de îngrijire și pielea catifelată, îmbunătățește estetica emulsiilor....

24,99 Lei
Se afișează 1-16 din 16 articole

Tipuri de ceruri utilizate în produsele cosmetice

Există diferite tipuri de ceară care sunt utilizate în mod obișnuit în produsele cosmetice. Ceara de albine, ceara de carnauba și ceara de candelilla sunt toate ceruri naturale care provin din plante. Acestea sunt adesea folosite în balsamuri de buze, loțiuni și alte produse pentru proprietățile lor hidratante.

Utilizări ale gumelor în produsele cosmetice

Gumele, cunoscute și sub numele de hidrocoloizi, sunt substanțe care sunt folosite pentru a îngroșa și stabiliza formulele cosmetice. Aceste ingrediente pot fi găsite într-o varietate de produse, cum ar fi cremele, loțiunile și produsele de protecție solară.

Unele dintre gumele utilizate în mod obișnuit în produsele cosmetice includ guma xanthan, guma guar și guma de acacia. Aceste gume naturale pe bază de plante au capacitatea de a crea o consistență asemănătoare unui gel și de a îmbunătăți textura produselor. Ele sunt, de asemenea, folosite ca emulgatori, ajutând la amestecarea ingredientelor care nu se amestecă ușor.

Beneficiile cerii și ale gumelor în produsele cosmetice

Cerurile și gumele nu numai că aduc beneficii funcționale produselor cosmetice, dar oferă și diverse beneficii pentru piele. Ceara naturală, cum ar fi ceara de albine și ceara de carnauba, poate ajuta la înmuierea și hidratarea pielii. Pe de altă parte, gumele pot crea o barieră protectoare la suprafața pielii, împiedicând pierderea de umiditate.

Aceste ingrediente sunt, de asemenea, utilizate în mod obișnuit în produsele cosmetice organice și naturale, ceea ce le face o alegere populară în rândul consumatorilor care preferă să folosească ingrediente naturale și sustenabile.

Specificații privind utilizarea cerii și a gumelor în produsele cosmetice

Cerurile și gumele sunt ingrediente cosmetice versatile care oferă atât beneficii funcționale, cât și pentru piele. Dacă sunt luate în considerare și utilizate în mod corespunzător, ele pot fi adaosuri valoroase pentru orice formulă cosmetică. Există o gamă largă de ceruri și gume disponibile pe piață, fiecare cu propriile proprietăți și beneficii unice. Este important ca formulatorii de cosmetice să selecteze și să utilizeze cu atenție aceste ingrediente, ținând cont de proprietățile lor funcționale, precum și de impactul lor potențial asupra pielii.

Sunt ceara și guma pentru dumneavoastră?

Dacă sunteți în căutarea unor ingrediente naturale și funcționale în produsele dumneavoastră cosmetice, cerurile și gumele pot fi alegerea perfectă. Acestea oferă o varietate de beneficii atât pentru formularea produselor, cât și pentru sănătatea pielii. Datorită proprietăților lor versatile și a popularității în creștere în industria cosmetică, ne putem aștepta să vedem tot mai multe ceruri și gume folosite în produsele noastre de înfrumusețare de zi cu zi. Așadar, de ce să nu le încercați în propria rutină de înfrumusețare? Pielea dvs. vă va mulțumi pentru asta.

Mai departeArată mai puțin

Categorii

Categorii

Clic pentru mai multe produse
No products were found.

Creați un cont sau logați-vă!

Logare