unknown
×

Ceruri, Gume

Esteri, specialități de lipide
19,64 Lei
(1)
Ambalaj
Un agent de textură și emolient natural, sustenabil, care aduce formulelor cosmetice proprietăți senzoriale distincte. Oferă senzație de topire, delicatețe, cremozitate și capacitate îmbunătățită de întindere pe piele.
Agenți funcţionali
307,02 Lei
Ambalaj
Modificator reologic extrem de eficient, cu un flux scurt, putere de suspendare și performanță de vâscozitate crescută, formează geluri cristaline, conferă transparență, stabilitate excelentă pentru emulsii, cu o...
Ceruri, Gume
7,35 Lei
(58)
Ambalaj
Ceară de albine pură, de înaltă calitate, utilizată extensiv ca ingredient de consistență și stabilizator în creme și alifii, conferă structură și fermitate, aduce beneficii emoliente, calmante și emoliente pentru piele.
Ceruri, Gume
5,52 Lei
(12)
Ambalaj
O ceară vegetală dură care conferă luciu, stabilitate și consistență, utilizată în numeroase aplicații cosmetice, precum cremele și rujurile, folosită în mod tradițional pentru a întări și solidifica formulările de...
Ceruri, Gume
5,53 Lei
(13)
Ambalaj
O ceară naturală deosebit de consistentă, utilizată în principal în formulările de stick-uri cosmetice, asigură duritate, stabilitate, textură și luciu de suprafață.
Ceruri, Gume
11,46 Lei
(14)
Ambalaj
O ceară florală parfumată derivată din procesul de creare a absolutului de iasomie, cu un parfum distinct, exotic, intens floral. Oferă proprietăți benefice pentru aplicații de îngrijire personală și parfumerie.
Ceruri, Gume
13,27 Lei
(12)
Ambalaj
O ceară florală parfumată derivată din procesul de creare a absolutului de tuberoză, cu un parfum bogat, rafinat, intens floral. Oferă proprietăți benefice pentru aplicații de îngrijire personală și parfumerie.
Se afișează 1-12 din 12 articol(e)

Meniu

Setări