Ceruri, Gume

Filtrează după
Ceruri, Gume
5,94 Lei
(43)
Ambalaj
Ceară de albine pură, de înaltă calitate, utilizată extensiv ca ingredient de consistență și stabilizator în creme și alifii, conferă structură și fermitate, aduce beneficii emoliente, calmante și emoliente pentru piele.
Ceruri, Gume
4,36 Lei
(8)
Ambalaj
O ceară vegetală dură care conferă luciu, stabilitate și consistență, utilizată în numeroase aplicații cosmetice, precum cremele și rujurile, folosită în mod tradițional pentru a întări și solidifica formulările de...
Ceruri, Gume
4,34 Lei
(10)
Ambalaj
O ceară naturală deosebit de consistentă, utilizată în principal în formulările de stick-uri cosmetice, asigură duritate, stabilitate, textură și luciu de suprafață.
Ceruri, Gume
9,76 Lei
(10)
Ambalaj
O ceară florală parfumată derivată din procesul de creare a absolutului de iasomie, cu un parfum distinct, exotic, intens floral. Oferă proprietăți benefice pentru aplicații de îngrijire personală și parfumerie.
Ceruri, Gume
4,96 Lei
(4)
Ambalaj
Un biopolimer natural, multifuncțional, bogat în polizaharide și glicoproteine, utilizat ca agent de adeziune în diverse formulări de machiaj, cum ar fi mascara sau tușul de pleoape. Pe piele formează un fin strat cu...
Ceruri, Gume
4,25 Lei
(10)
Ambalaj
Un polimer de origine naturală cu efect gelifiant și stabilizator, potrivit pentru utilizarea la prepararea unei game largi de produse de îngrijire personală pentru piele și păr.
Ceruri, Gume
5,51 Lei
(33)
Ambalaj
Biopolimer natural grad transparent, utilizat ca agent de gelificare, stabilizare, îngroșare și suspendare, potrivit pentru o gamă largă de produse de îngrijire personală.
Stoc epuizatSold out
Ceruri, Gume
11,86 Lei
(12)
Stoc epuizat
O ceară florală parfumată derivată din procesul de creare a absolutului de tuberoză, cu un parfum bogat, rafinat, intens floral. Oferă proprietăți benefice pentru aplicații de îngrijire personală și parfumerie.
Se afișează 1-9 din 9 articol(e)

Meniu

Setări

Creați un cont pentru a salva favorite

Logare

Creați un cont pentru a utiliza Wishlist

Logare