unknown
×

Ceruri, Gume

19,64 Lei
(3)
Ambalaj

Un agent de textură și emolient natural, sustenabil, care aduce formulelor cosmetice proprietăți senzoriale distincte. Oferă senzație de topire, delicatețe, cremozitate și capacitate îmbunătățită de întindere pe piele.

307,02 Lei
Ambalaj

Modificator reologic extrem de eficient, cu un flux scurt, putere de suspendare și performanță de vâscozitate crescută, formează geluri cristaline, conferă transparență, stabilitate excelentă pentru emulsii, cu o...

7,56 Lei
(63)
Ambalaj

Ceară de albine pură, de înaltă calitate, utilizată extensiv ca ingredient de consistență și stabilizator în creme și alifii, conferă structură și fermitate, aduce beneficii emoliente, calmante și emoliente pentru piele.

6,06 Lei
(16)
Ambalaj

O ceară vegetală dură care conferă luciu, stabilitate și consistență, utilizată în numeroase aplicații cosmetice, precum cremele și rujurile, folosită în mod tradițional pentru a întări și solidifica formulările de...

5,45 Lei
(18)
Ambalaj

O ceară naturală deosebit de consistentă, utilizată în principal în formulările de stick-uri cosmetice, asigură duritate, stabilitate, textură și luciu de suprafață.

11,66 Lei
(17)
Ambalaj

O ceară florală parfumată derivată din procesul de creare a absolutului de iasomie, cu un parfum distinct, exotic, intens floral. Oferă proprietăți benefice pentru aplicații de îngrijire personală și parfumerie.

13,14 Lei
(16)
Ambalaj

O ceară florală parfumată derivată din procesul de creare a absolutului de tuberoză, cu un parfum bogat, rafinat, intens floral. Oferă proprietăți benefice pentru aplicații de îngrijire personală și parfumerie.

14,98 Lei
(31)
Ambalaj

Realizat pe bază de ulei de măsline, un emulsifiant natural apă-în-ulei, ideal pentru prepararea cremelor bogate, a cremelor de protecție solară și a produselor de machiaj. Aduce beneficii multifuncționale ca...

Se afișează 1-12 din 12 articole

Tipuri de ceruri utilizate în produsele cosmetice

Există diferite tipuri de ceară care sunt utilizate în mod obișnuit în produsele cosmetice. Ceara de albine, ceara de carnauba și ceara de candelilla sunt toate ceruri naturale care provin din plante. Acestea sunt adesea folosite în balsamuri de buze, loțiuni și alte produse pentru proprietățile lor hidratante.

Utilizări ale gumelor în produsele cosmetice

Gumele, cunoscute și sub numele de hidrocoloizi, sunt substanțe care sunt folosite pentru a îngroșa și stabiliza formulele cosmetice. Aceste ingrediente pot fi găsite într-o varietate de produse, cum ar fi cremele, loțiunile și produsele de protecție solară.

Unele dintre gumele utilizate în mod obișnuit în produsele cosmetice includ guma xanthan, guma guar și guma de acacia. Aceste gume naturale pe bază de plante au capacitatea de a crea o consistență asemănătoare unui gel și de a îmbunătăți textura produselor. Ele sunt, de asemenea, folosite ca emulgatori, ajutând la amestecarea ingredientelor care nu se amestecă ușor.

Beneficiile cerii și ale gumelor în produsele cosmetice

Cerurile și gumele nu numai că aduc beneficii funcționale produselor cosmetice, dar oferă și diverse beneficii pentru piele. Ceara naturală, cum ar fi ceara de albine și ceara de carnauba, poate ajuta la înmuierea și hidratarea pielii. Pe de altă parte, gumele pot crea o barieră protectoare la suprafața pielii, împiedicând pierderea de umiditate.

Aceste ingrediente sunt, de asemenea, utilizate în mod obișnuit în produsele cosmetice organice și naturale, ceea ce le face o alegere populară în rândul consumatorilor care preferă să folosească ingrediente naturale și sustenabile.

Specificații privind utilizarea cerii și a gumelor în produsele cosmetice

Cerurile și gumele sunt ingrediente cosmetice versatile care oferă atât beneficii funcționale, cât și pentru piele. Dacă sunt luate în considerare și utilizate în mod corespunzător, ele pot fi adaosuri valoroase pentru orice formulă cosmetică. Există o gamă largă de ceruri și gume disponibile pe piață, fiecare cu propriile proprietăți și beneficii unice. Este important ca formulatorii de cosmetice să selecteze și să utilizeze cu atenție aceste ingrediente, ținând cont de proprietățile lor funcționale, precum și de impactul lor potențial asupra pielii.

Sunt ceara și guma pentru dumneavoastră?

Dacă sunteți în căutarea unor ingrediente naturale și funcționale în produsele dumneavoastră cosmetice, cerurile și gumele pot fi alegerea perfectă. Acestea oferă o varietate de beneficii atât pentru formularea produselor, cât și pentru sănătatea pielii. Datorită proprietăților lor versatile și a popularității în creștere în industria cosmetică, ne putem aștepta să vedem tot mai multe ceruri și gume folosite în produsele noastre de înfrumusețare de zi cu zi. Așadar, de ce să nu le încercați în propria rutină de înfrumusețare? Pielea dvs. vă va mulțumi pentru asta.

Mai departeArată mai puțin

Categorii

Categorii

Creați un cont sau logați-vă!

Logare