unknown
×

Săpunuri, Lumânări

Cană de mixare și turnare

O cană foarte practică, potrivită pentru măsurare, mixare și turnare. Este prevăzută cu gradații și un cioc tip pâlnie. Este utilă și în procesul de manufacturare a săpunului, fiind folosită pentru turnarea...

6,33 Lei
(27)

Ceară de Albine purificată

Ceară de albine pură, de înaltă calitate, utilizată extensiv ca ingredient de consistență și stabilizator în creme și alifii, conferă structură și fermitate, aduce beneficii emoliente, calmante și emoliente pentru piele.

7,56 Lei
(64)

Ceară de Soia

Ceara noastră de soia este special concepută pentru lumânări în recipiente. Lumânările realizate cu această ceară vegetală pură au un aspect cremos, o suprafață netedă, o ardere curată și o bună răspândire a parfumului.

11,60 Lei 15,47 Lei
-25%
(39)

Colorant Albastru

Pentru nuanțe de la albastru vibrant până la bleu ciel sau pastel. Este un colorant pe bază de apă, recomandat în special pentru colorarea săpunurilor, se poate folosi și în cosmetice.

20,23 Lei
(23)

Colorant Galben

Pentru nuanțe de la un adevărat galben luminos la galben pai și pastel. Este un colorant pe bază de apă, recomandat în special pentru colorarea săpunurilor, se poate folosi și în cosmetice.

16,66 Lei
(17)

Colorant Roșu

Roșu bogat și vibrant, pentru nuanțe de la roșu aprins la roz pastelat. Este un colorant pe bază de apă, recomandat în special pentru colorarea săpunurilor, se poate folosi și în cosmetice.

24,99 Lei
(23)

Colorant Verde

Pentru nuanțe de la verde de iarbă și până la verde mentă sau pastel. Este un colorant pe bază de apă, recomandat în special pentru colorarea săpunurilor, se poate folosi și în cosmetice.

16,66 Lei
(15)

Lactat de sodiu

Umectant și hidratant excelent pentru cosmetice, ajută la fortificarea barierei pielii și îi îmbunătățește elasticitatea. Adăugat în săpunuri fabricate la rece îmbunătățește textura și aspectul săpunului, care devine...

13,09 Lei
(32)
Se afișează 1-32 din 39 articole

Consumabile pentru săpunuri și lumânări

După cum știe orice artizan cu experiență, materialele de calitate sunt esențiale pentru a crea un produs final de succes. Când vine vorba de fabricarea săpunului și a lumânărilor, acest lucru nu face excepție. Investiția în materiale de înaltă calitate nu numai că va face procesul de fabricare mai ușor și mai eficient, dar va duce și la un produs final mai bun.

Unelte indispensabile pentru fabricarea săpunului

Fabricarea săpunului poate părea simplă la prima vedere, dar a avea uneltele potrivite poate face o mare de diferență. Iată câteva unelte esențiale pe care fiecare producător de săpun ar trebui să le aibă în arsenalul său:

  • Formă pentru săpun: Cel mai de bază și cel mai important instrument pentru fabricarea săpunului este o matriță. Acestea vin în diferite forme și dimensiuni, permițându-vă să creați modele de săpun unice.
  • Coloranți pentru săpun: Pentru a adăuga o picătură de culoare săpunului dumneavoastră, veți avea nevoie de coloranți sau pigmenți siguri pentru săpun. Aceștia sunt special concepuți pentru a nu păta și a nu se estompa în săpun.
  • Cutie din lemn pentru tăierea săpunurilor: Odată ce săpunul s-a întărit, veți avea nevoie de o unealtă robustă și ascuțită pentru a-l tăia în bucăți. O cutie de lemn pentru tăiat săpunuri este instrumentul perfect pentru această sarcină.
  • Tăietor de săpun: Tăierea săpunului în bare uniforme poate fi o provocare fără instrumentul potrivit. Un tăietor de săpun face această sarcină rapidă și ușoară.

Unelte indispensabile pentru fabricarea lumânărilor

Fabricarea lumânărilor necesită, de asemenea, unelte specifice pentru a obține rezultatele dorite. Iată câteva unelte esențiale pe care orice fabricant de lumânări ar trebui să le aibă:

  • Ceară de soia: Acesta este materialul de bază pentru fabricarea lumânărilor. Oferim o ceară de soia de înaltă calitate, care sunt perfecte pentru a crea lumânări de lungă durată și cu ardere curată.
  • Fitiluri de bumbac pentru lumânări: Fitilurile sunt cele care vă mențin lumânarea aprinsă, așa că este important să o alegeți pe cea potrivită. Fitilurile noastre de bumbac sunt reglabile și potrivite pentru diferite tipuri de lumânări.
  • Termometru: Pentru a vă asigura că turnați ceara la temperatura corectă, un termometru este un instrument esențial pentru fabricarea lumânărilor.

Sunt consumabilele pentru săpun și lumânări pentru tine?

Fie că sunteți un pasionat sau doriți să vă începeți propria afacere mică, consumabilele pentru fabricarea săpunului și a lumânărilor de la Ellemental sunt perfecte pentru toți cei care iubesc crearea de lumânări sau săpunuri artizanale. Cu selecția noastră largă de materiale de înaltă calitate, posibilitățile de a crea produse unice și frumoase sunt infinite. Așa că de ce să nu încercați? S-ar putea să vă descoperiți o nouă pasiune! Și nu uitați că, atunci când investiți în unelte și forme de calitate, rezultatul final va merita din plin.

Mai departeArată mai puțin

Categorii

Categorii

Clic pentru mai multe produse
No products were found.

Creați un cont sau logați-vă!

Logare