unknown
×

Săpunuri, Lumânări

Ceară de albine purificată, pastile 25 gr Ceară de albine purificată, pastile 25 gr Ceară de albine purificată, pastile 25 gr
-18%
Ofertă limitată în timp
Ceruri, Gume
6,03 Lei 7,35 Lei
(57)
Ambalaj
Ceară de albine pură, de înaltă calitate, utilizată extensiv ca ingredient de consistență și stabilizator în creme și alifii, conferă structură și fermitate, aduce beneficii emoliente, calmante și emoliente pentru piele.
Săpunuri, Lumânări
10,41 Lei
(34)
Ambalaj
Ceara noastră de soia este special concepută pentru lumânări în recipiente. Lumânările realizate cu această ceară vegetală pură au un aspect cremos, o suprafață netedă, o ardere curată și o bună răspândire a parfumului.
Săpunuri, Lumânări
11,36 Lei
(22)
Ambalaj
Pentru nuanțe de la albastru vibrant până la bleu ciel sau pastel. Este un colorant pe bază de apă, recomandat în special pentru colorarea săpunurilor, se poate folosi și în cosmetice.
Săpunuri, Lumânări
9,22 Lei
(16)
Ambalaj
Pentru nuanțe de la un adevărat galben luminos la galben pai și pastel. Este un colorant pe bază de apă, recomandat în special pentru colorarea săpunurilor, se poate folosi și în cosmetice.
Săpunuri, Lumânări
14,53 Lei
(22)
Ambalaj
Roșu bogat și vibrant, pentru nuanțe de la roșu aprins la roz pastelat. Este un colorant pe bază de apă, recomandat în special pentru colorarea săpunurilor, se poate folosi și în cosmetice.
Se afișează 1-24 din 39 articol(e)

Meniu

Setări