unknown
×

Săpunuri, Lumânări

Ceruri, Gume
5,94 Lei
(52)
Ambalaj
Ceară de albine pură, de înaltă calitate, utilizată extensiv ca ingredient de consistență și stabilizator în creme și alifii, conferă structură și fermitate, aduce beneficii emoliente, calmante și emoliente pentru piele.
Săpunuri, Lumânări
8,85 Lei
(29)
Ambalaj
Ceara noastră de soia este special concepută pentru lumânări în recipiente. Lumânările realizate cu această ceară vegetală pură au un aspect cremos, o suprafață netedă, o ardere curată și o bună răspândire a parfumului.
Săpunuri, Lumânări
10,22 Lei
(22)
Ambalaj
Pentru nuanțe de la albastru vibrant până la bleu ciel sau pastel. Este un colorant pe bază de apă, recomandat în special pentru colorarea săpunurilor, se poate folosi și în cosmetice.
Săpunuri, Lumânări
8,09 Lei
(16)
Ambalaj
Pentru nuanțe de la un adevărat galben luminos la galben pai și pastel. Este un colorant pe bază de apă, recomandat în special pentru colorarea săpunurilor, se poate folosi și în cosmetice.
Săpunuri, Lumânări
13,57 Lei
(22)
Ambalaj
Roșu bogat și vibrant, pentru nuanțe de la roșu aprins la roz pastelat. Este un colorant pe bază de apă, recomandat în special pentru colorarea săpunurilor, se poate folosi și în cosmetice.
Se afișează 1-24 din 39 articol(e)

Meniu

Setări