unknown
×

Exfolianţi, gomaj

Acid Glicolic

Adesea regăsit în produsele menite să îmbunătățească aspectul general al pielii, un alfa-hidroxi acid (AHA) foarte popular, utilizat pe scară largă în tratamentele de rejuvenare a pielii. Încurajează eliminarea...

14,33 Lei
(18)
Ambalaj
Alte volume disponibile

Acid Lactic

Un acid alfa-hidroxi natural, regulator de aciditate cu proprietăți exfoliante, de iluminare a pielii și de hidratare. Poate fi utilizat într-o gamă largă de produse de îngrijire personală.

9,52 Lei
(38)
Ambalaj

Acid Salicilic BHA natural

Acid ß-hidroxi natural, activ exfoliant, antimicrobian și antiacneic, contribuie semnificativ la regenerarea celulară și reînnoirea pielii, acționează împotriva microbilor implicați în formarea acneei. Este o...

36,89 Lei
(60)
Ambalaj

Acizi de Fructe AHA

Derivat din extracte botanice, un complex natural de acizi de fructe cu efect exfoliant, de reînnoire celulară, de întinerire a pielii și antirid, îmbunătățește tonusul și aspectul pielii și acționează pentru un ten...

24,99 Lei
(42)
Ambalaj

Exfoliant Coajă de portocale

Granule exfoliante naturale obținute din coji de portocale, bogate în substanțe antioxidante și tonifiante, adaptate pentru a formula produse de curățare a feței și a corpului.

17,85 Lei
(6)
Ambalaj

Exfoliant Perle de ricin

Perle sferice obținute din ulei de ricin, cu proprietăți exfoliante și de îngrijire a pielii. Celulele moarte ale pielii și impuritățile sunt îndepărtate delicat. Produsă folosind resurse 100% regenerabile, fără...

7,07 Lei
(10)
Ambalaj

Flori de Hibiscus pudră

Bogată în acizi organici, antociani și polifenoli, o pulbere fină cu beneficii de curățare a pielii, exfoliante și antioxidante, stimulează regenerarea pielii, ajută la fortificarea și înfrumusețarea părului.

20,23 Lei
(22)
Ambalaj

Pudră de Iris Florentin

Cu parfumul său delicat, pudrat, asemănător cu cel de violete, pudra de iris este folosită ca bază pentru șampoane uscate, în pudrele de dinți pentru albire, măștile de față și preparatele exfoliante delicate pentru...

14,28 Lei
(22)
Ambalaj
Se afișează 1-9 din 9 articole

Exfolianți: Secretul pentru o piele netedă și radiantă

Exfolianții sunt ingrediente cosmetice concepute pentru a îndepărta celulele moarte de la suprafața pielii. Ele pot fi prezentate în diverse produse, cum ar fi exfoliante, peelinguri, seruri sau măști, și sunt alcătuite din diferite ingrediente pentru a obține efectul de exfoliere dorit.

Exfolianți fizici vs. exfolianți chimici

Exfolianții pot fi împărțiți în două categorii principale: fizici și chimici. Exfolianții fizici folosesc particule sau instrumente abrazive pentru a îndepărta fizic celulele moarte ale pielii, în timp ce exfolianții chimici folosesc acizi sau enzime pentru a le dizolva. Ambele tipuri au beneficiile lor și pot fi potrivite pentru diferite tipuri de piele, așa că este esențial să înțelegeți diferențele dintre ele.

Ingredientele pe care trebuie să le căutați în exfoliante

Atunci când alegeți un exfoliant, este esențial să acordați atenție ingredientelor sale. Unele dintre cele mai comune și mai eficiente includ:

  • Alfa-hidroxi-acizi (acizi din fructe AHA): acești acizi, cum ar fi acidul glicolic și acidul lactic, acționează la suprafața pielii pentru a dizolva celulele moarte ale pielii și a dezvălui o piele mai luminoasă și mai netedă.
  • Acidul beta hidroxi (acid salicilic BHA): purifică pielea în profunzime, contribuie semnificativ la regenerarea celulară și la reînnoirea pielii, acționează împotriva microbilor implicați în formarea acneei.
  • Exfoliant Sâmburi de măsline: acest exfoliant natural îndepărtează delicat celulele moarte ale pielii, fără a provoca iritații, ceea ce îl face ideal pentru pielea sensibilă.
  • Exfoliant Coajă de portocale: bogat în vitamina C și antioxidanți, acest exfoliant iluminează pielea, eliminând în același timp celulele moarte ale pielii.

Cum să alegeți exfoliantul potrivit pentru pielea dumneavoastră

Alegerea exfoliantului potrivit depinde de tipul și afecțiunile pielii dumenavoastră. Pentru pielea uscată sau sensibilă, cel mai bine este să optați pentru un exfoliant delicat cu pudră de iris sau perle de ricin. Pielea grasă și predispusă la acnee poate beneficia de BHA-uri, în timp ce AHA-urile sunt potrivite pentru majoritatea tipurilor de piele. De asemenea, este esențial să luați în considerare frecvența de utilizare; unele exfoliante pot fi folosite zilnic, în timp ce altele ar trebui folosite doar o dată sau de două ori pe săptămână.

Sunt exfolianții pentru dumneavoastră?

Exfolierea este un pas crucial în orice rutină de îngrijire a pielii, iar cu exfoliantul potrivit, puteți obține o piele netedă și radiantă. Nu uitați să alegeți un exfoliant în funcție de tipul și afecțiunile pielii dumneavoastră și să acordați atenție ingredientelor acestuia pentru rezultate optime. Cu o utilizare regulată, veți observa o îmbunătățire semnificativă a aspectului și a texturii pielii dumneavoastră. Așadar, nu săriți peste acest pas esențial și lăsați exfoliantele să fie secretul pentru cea mai bună piele a dumneavoastră de până acum.

Mai departeArată mai puțin

Categorii

Categorii

Clic pentru mai multe produse
No products were found.

Creați un cont sau logați-vă!

Logare