unknown
×

Pigmenți, Coloranți naturali

Cărbune vegetal activ

Fiind una dintre cele mai puternice substanțe naturale absorbante cunoscute în prezent, este un ingredient excelent pentru măștile faciale sau produsele pentru corp, pentru a ajuta la îndepărtarea murdăriei, a...

21,42 Lei
(39)
Ambalaj

Dioxid de titan

Pudră microfină non-nano, derivată dintr-un mineral natural, utilizată ca pigment și agent de protecție solară în produsele cosmetice. Ajută la protejarea pielii de razele ultraviolete.

6,83 Lei
(30)
Ambalaj

Pastă de titan

O dispersie foarte fină de dioxid de titan în ulei de ricin, potrivită pentru utilizarea în aplicațiile de ruj, gloss, corector și fond de ten, precum și în formulările cosmetice anhidre.

24,10 Lei 32,13 Lei
-25%
(10)
Ambalaj

Pigment cosmetic hidrofil Alb

Pigment cosmetic natural tratat la suprafață cu acid fitic, care facilitează prepararea de produse de machiaj și cosmetice colorate pe bază de apă. Reglare ușoară a nuanței, poate fi utilizat atât la cald cât și la...

10,00 Lei 16,66 Lei
-40%
(4)
Ambalaj

Pigment cosmetic hidrofil Galben

Pigment cosmetic natural tratat la suprafață cu acid fitic, care facilitează prepararea de produse de machiaj și cosmetice colorate pe bază de apă. Reglare ușoară a nuanței, poate fi utilizat atât la cald cât și la rece.

12,85 Lei 21,42 Lei
-40%
(6)
Ambalaj

Pigment cosmetic hidrofil Negru

Pigment cosmetic natural tratat la suprafață cu acid fitic, care facilitează prepararea de produse de machiaj și cosmetice colorate pe bază de apă. Reglare ușoară a nuanței, poate fi utilizat atât la cald cât și la...

11,42 Lei 19,04 Lei
-40%
(3)
Ambalaj

Pigment cosmetic hidrofil Roșu

Pigment cosmetic natural tratat la suprafață cu acid fitic, care facilitează prepararea de produse de machiaj și cosmetice colorate pe bază de apă. Reglare ușoară a nuanței, poate fi utilizat atât la cald cât și la rece.

9,28 Lei 15,47 Lei
-40%
(6)
Ambalaj
Stoc epuizat

Pigment cosmetic perlat 49 Gold

Pigment cosmetic mineral perlat potrivit pentru utilizarea în produse cosmetice de îngrijire, igienă, machiaj și săpunuri.

9,52 Lei
(33)
Stoc epuizat
Se afișează 1-32 din 52 articole

Frumusețea mineralelor

Pigmenții minerali sunt derivați din diverse minerale care se găsesc în natură. Printre acestea se numără oxizii de fier, mica, dioxidul de titan și oxidul de zinc. Fiecare mineral are caracteristicile sale vizuale unice care contribuie la crearea de culori vibrante. De exemplu, oxizii de fier sunt cunoscuți pentru nuanțele lor de roșu, portocaliu și galben, în timp ce mica creează un efect strălucitor. Aceste minerale nu numai că adaugă culoare produselor cosmetice, dar oferă și beneficii suplimentare, cum ar fi protecția UV și proprietăți antiinflamatorii.

Natural vs. sintetic: Care este diferența?

În ultimii ani, a existat o îngrijorare tot mai mare cu privire la utilizarea pigmenților sintetici în produsele cosmetice. Pigmenții naturali, pe de altă parte, sunt derivați din surse naturale și sunt considerați o alternativă mai sigură. Ei nu conțin substanțe chimice dure sau toxine care pot fi dăunătoare pentru piele. În plus, pigmenții naturali oferă culori vibrante fără a face compromisuri în ceea ce privește calitatea.

Versatilitatea coloranților naturali

Coloranții naturali oferă o gamă largă de culori potrivite pentru diverse produse cosmetice. De la tonuri pământii la nuanțe îndrăznețe și vibrante, coloranții naturali pot fi utilizați în fonduri de ten, rujuri, farduri de ochi și multe altele. Aceștia permit, de asemenea, personalizarea, deoarece pot fi create diferite nuanțe prin amestecarea diverșilor pigmenți. Odată cu cererea tot mai mare de produse cosmetice complet naturale, utilizarea coloranților naturali este în creștere.

Îmbrățișarea naturii în produsele cosmetice

Pe măsură ce consumatorii devin mai conștienți de ingredientele din produsele cosmetice, cererea de pigmenți și coloranți naturali continuă să crească. Aceste surse naturale nu numai că oferă culori frumoase, dar oferă și beneficii suplimentare pentru piele. Prin utilizarea pigmenților și coloranților naturali, ne putem spori frumusețea, îmbrățișând în același timp darurile naturii. Așadar, de ce să nu alegem produse cosmetice care nu numai că ne fac să arătăm bine, ci și ne hrănesc și ne protejează pielea?

Frumusețea vine cu adevărat din interior, iar pigmenții și coloranții naturali sunt o dovadă în acest sens. Sperăm că această secțiune v-a oferit o perspectivă asupra lumii pigmenților și coloranților naturali, încurajându-vă să îi încorporați în rutina dumneavoastră de frumusețe.

Sunt pigmenții și coloranții naturali pentru dumneavoastră?

Acum că știți despre frumusețea și beneficiile pigmenților și coloranților naturali, depinde de dumneavoastră să decideți dacă sunt alegerea potrivită pentru produsele dumneavoastră cosmetice. Fie că sunteți în căutarea unei alternative mai naturale sau pur și simplu doriți să adăugați niște culori vibrante la rutina dvs. de frumusețe, pigmenții și coloranții naturali merită luați în considerare. Așadar, nu ezitați și îmbrățișați minunile naturii în produsele cosmetice. Pielea dumneavoastră vă va mulțumi! Haideți să facem o alegere conștientă de a folosi opțiuni naturale și durabile ori de câte ori este posibil.

Mai departeArată mai puțin

Categorii

Categorii

Clic pentru mai multe produse
No products were found.

Creați un cont sau logați-vă!

Logare