×

Despre

Elemental SRL este o afacere de familie ce are misiunea nobilă de a oferi produse și soluții eficiente, curate, care dau rezultate.
Produse Cosmetice și de Aromaterapie ce lucrează în beneficiul dumneavoastră, la cele mai înalte standarde. 

Experții noștri sunt implicați în identificarea celor mai recente descoperiri științifice în domeniul îngrijirii pielii și părului și valorificarea extractelor botanice și a activelor inovatoare cunoscute ca fiind bogate în substanțe cu eficacitate dovedită. 

NOI AVEM COSMETICE PREMIUM

Îngrijirea pielii este o adevărată bioștiință, care presupune și o mică magie a naturii niciodată înțeleasă pe deplin, în care totul, de la dimensiunea moleculei unui ingredient sau pH-ul substanței și până la modul în care acel ingredient se transformă la contactul cu pielea trebuie să fie luate în considerare.

Studiem cu sete, cunoaștem și propunem cosmetice biocompatibile, provocările și așteptările dumneavoastră ne împing să fim mai inovatori, ne ajută să creăm formule, să oferim soluții și mai eficiente.

Dumneavoastră, făcând alegerile cele mai potrivite cu ajutorul nostru, vă puteți crea rutina de îngrijire a pielii și părului astfel încât performanțele să depășească soluțiile mărcilor cosmetice obișnuite. Credem că rezultatele vorbesc de la sine. 

echipa-noastra

Suntem o afacere de familie, condusă de chimiști și tehnicieni profesioniști, dedicată produselor de cea mai înaltă calitate, cunoștințelor și educației autentice.

Cu mai mult de un deceniu de experiență, urmărim excelența în toate activitățile noastre și susținem cu mândrie fiecare produs.

echipa-noastra

DRAG PENTRU AROMATERAPIE

Aromaterapia este o adevărată artă, dar trebuie împletită cu cercetarea smerită și respectuoasă față de complexitatea ei, analizând studiile și identificând beneficiile pe care le putem valorifica în slujba organismului uman.

Indiferent ce sloganuri și grade atașăm uleiurilor esențiale, adevărata lor valoare este susținută doar de informații și analize privind compoziția exactă și concentrația substanțelor relevante. Numai astfel se asigură faptul că utilizarea uleiului esențial va da rezultatele așteptate.

Toate uleiurile esențiale ELLEMENTAL sunt pure, autentice, conforme cu standardul E.O.B.B.D, au analize fizico-chimice complete.

Vă invităm să explorați gama noastră de produse și rețete și să încercați ceva nou astăzi. Așteptăm cu nerăbdare să vă servim cu excelență și să vă oferim o experiență superioară.

Echipa noastră de chimiști este aici pentru a răspunde la orice întrebare pe care o aveți și pentru a vă ghida în domeniul cosmeticelor DIY.

Vă mulțumim că ne alegeți!

CERTIFICĂRI? AVEM!

Am ales una dintre cele mai recunoscute certificări, standardul Ecocert/COSMOS. Ecocert Franța monitorizează întregul nostru lanț de produse cosmetice organice, de la procurarea materiilor prime până la procesul de producție, îmbuteliere, ambalare, depozitare și livrare.

Sunt urmărite și verificate calitatea, siguranța, trasabilitatea și etichetarea produselor, respectarea normelor de igienă, evidența gestiunii, documentele interne și comerciale precum și toate practicile prin prisma unor criterii stricte.

Produsele noastre sunt analizate sistematic în laboratorul nostru de control al calității, în paralel cu verificarea documentației, asigurând conformitatea înainte de validare.

vezi certificatele >>

certificari

Suntem pasionați de produsele provenite din natură, de aromaterapie, cosmetica verde, frumusețe curată și toată creativitatea care le reunește.

Una dintre prioritățile noastre este de a oferi informațiile accesibile, relevante și de înțeles. Numai așa puteți face alegerile potrivite!

ELLEMENTAL & ELEMENTELE naturii

Gama de produse Elemental se bazează pe ELEMENTE ale naturii:

Pământ - uleiuri, argile, pulberi de plante, minerale, ceruri, unturi vegetale

Apă - ape florale, hidrolate, tenside, extracte apoase

Eter - uleiuri esențiale, extracte aromatice, parfumante

Foc - ingrediente active, extracte concentrate

Timp - conservanți, antioxidanți

Este un concept fundamental faptul că oamenii și natura se află într-o relație simbiotică, cu beneficii reciproce, care nu trebuie alterată prin intervenții controversate.

ellemental-si-elementele-naturii
ecologie

ECOLOGIE – GRIJA FAȚĂ DE NATURĂ ȘI NOI ÎNȘINE

Ambalaje și colete prin prisma ecologiei Poluarea este una dintre problemele majore cu care omenirea se confruntă în prezent, iar impactul ei îl resimțim cu toții.

Grija față de mediul înconjurător este o latură importantă a activității noastre, suntem atenți zi de zi în activitatea noastră pentru a fi cât mai eco-friendly.

Obținerea certificării organice Ecocert Cosmos și a certificării ecologice Ecocert, printre cele mai prestigioase în domeniul nostru de activitate, include și asigurarea standardelor în procesul de producție, ambalare și coletare.

citește mai departe...

Când aveți la dispoziție informațiile relevante, bine structurate, bazate pe cercetări și studii de specialitate - puteți face cele mai potrivite alegeri.
Prezentăm produsele noastre cu descrierea clară a proprietăților și modului de utilizare, atașăm rețete exemplificative pentru a înțelege mai ușor beneficiile, și le anexăm documentația tehnică aferentă.

Categoriile principale constă din produse bine-cunoscute, populare și căutate, dar și din specialități, rarități, substanțe și ingrediente moderne, recent elaborate.
Volume mici, volume și cantități mari, versiuni naturale sau certificate organic, produse renumite sau a căror denumire nu știți sigur cum să o pronunțați - toate gândite astfel încât să aveți la dispoziție o gamă continuu diversificată de produse de excepție.

Pasiunea noastră este să prezentăm beneficiile celor mai bune uleiuri vegetale, uleiuri esențiale, extracte și active cosmetice, să găsim alternative vegetale la ingredientele cosmetice convenționale, să cercetăm și să testăm noi produse, noi formule.

Procurăm produsele noastre de la sursă, aducem de la mici și mari producători riguros selecționați din toate colțurile lumii, pe care apoi, fără costuri de intermediere și marketing agresiv, le facem accesibile pentru toată lumea.

Valoarea adăugată produselor noastre este și componenta educațională. Cercetăm, facem teste, ne documentăm, ne perfecționăm continuu, formulăm rețete, preparăm tutoriale, filmăm materiale - totul ca dumneavoastră să găsiți la noi răspunsurile pe care le căutați.

Meniu

Setări