unknown
×

Expediere și livrare colete

Taxe de expediere și livrare - România

Pe teritoriul României expediem gratuit comenzile cu produse în valoare peste 150 lei*.
*nu se aplică pentru clienții cu cont business și pentru comenzile speciale sau cele cu greutatea mai mare de 22kg

Pentru comenzile cu valoare sub 150 lei, taxa de transport este de 14 lei inclusiv TVA, iar pentru județul Bihor taxa este de 9 lei inclusiv TVA.

În cazul în care ați optat pentru plata ramburs la ridicarea coletului, se aplică o taxă de procesare ramburs în valoare de 5 lei. 

Pentru comenzile cu greutatea mai mare de 22kg, costul transportului este calculat și se afișează în coșul de cumpărături la finalizarea comenzii.

Comenzile speciale sunt acelea care conțin produse marcate specific, sau care conțin un volum deosebit de mare de produse. Costul de transport și termenul de livrare se stabilesc individual pentru aceste comenzi, echipa de suport clienți vă stă la dispoziție telefonic, prin email sau rubrica de contact.

Pentru expedierea coletelor folosim companiile de curierat rapid GLS și Fan Courier, coletele se livrează de regulă în 1-3 zile lucrătoare. În perioadele cu reduceri speciale sau de sărbători, livrările pot întârzia.

Comenzile voluminoase ori deosebit de grele pot fi expediate cu transport rutier în regim de grupaj, iar taxa de transport poate fi modificată după caz; clientul va fi contactat pentru a stabili toate detaliile.

Unde este coletul?
Verificați statusul comenzii. Din diverse motive este posibil ca livrarea coletului să întârzie. Puteți verifica oricând statusul comenzii accesându-vă contul de client de pe site-ul nostru.
Dacă au trecut cel puțin 3 zile lucrătoare de la efectuarea comenzii și nu ați primit coletul sau nu ați fost contactat de curier, vă rugăm să ne contactați pentru a clarifica situația.

Dacă nu sunteți la adresa livrării ce se întâmplă?
În ziua livrării coletului, curierul vă contactează telefonic înainte de livrare. Dacă nu răspundeți și/sau nu vă găsește la adresă, coletul se va păstra în depozitul curierului aproximativ 7 zile. Puteți lua legătura cu compania de curierat sau ne puteți contacta telefonic pentru a stabili o nouă livrare.

Categorii

Categorii

Clic pentru mai multe produse
No products were found.

Creați un cont sau logați-vă!

Logare