unknown
×

Ustensile, echipamente

7,59 Lei
(25)

O cană foarte practică, potrivită pentru măsurare, mixare și turnare. Este prevăzută cu gradații și un cioc tip pâlnie. Este utilă și în procesul de manufacturare a săpunului, fiind folosită pentru turnarea...

3,76 Lei
(3)

Se utilizează pentru a măsura lichidele și soluțiile cu o precizie destul de mare. Are formă de coloană cu o bază pentru stabilitate. Are cioc de turnare și gradații întipărite de 0,2 ml.

5,83 Lei
(10)

Se utilizează pentru a măsura lichidele și soluțiile cu o precizie destul de mare. Are formă de coloană cu o bază pentru stabilitate. Distribuie lichide cu ușurință, are cioc de turnare și gradații întipărite de 0,5 ml.

4,72 Lei
(9)

Un flacon practic, potrivit pentru decorarea săpunurilor și a produselor cosmetice realizate manual, ajută la repartizarea precisă a materialului, util pentru a face inserții de culoare, motive de vârtej și alte...

2,17 Lei
(4)

Mască de față de unică folosință cu buclă elastică pentru urechi, protecție în 3 straturi și hipoalergenică. Bandă flexibilă pentru nas, confortabilă, ușor de respirat, igienică. Potrivită pentru protecție împotriva...

2,62 Lei
(36)

Un tel de dimensiuni mici, util pentru realizarea diferitelor compoziții cosmetice, amestecarea ingredientelor, omogenizare și emulsificare manuală.

15,80 Lei
(8)

Ochelari de protecție din policarbonat dur, cu lentile clare, transparente și rezistente la zgârieturi și o ramă dintr-o singură bucată cu protecție laterală. Pot fi purtați și peste ochelarii de vedere.

2,33 Lei
(21)

O pâlnie mică utilă pentru transferul produselor fluide în recipiente cu gât îngust. Se potrivește inclusiv pentru cele mai mici recipiente disponibile în gama noastră.

Se afișează 1-32 din 43 articole

Categorii

Categorii

Creați un cont sau logați-vă!

Logare