unknown
×

Ustensile, echipamente

Cană de mixare și turnare

O cană foarte practică, potrivită pentru măsurare, mixare și turnare. Este prevăzută cu gradații și un cioc tip pâlnie. Este utilă și în procesul de manufacturare a săpunului, fiind folosită pentru turnarea...

6,33 Lei
(27)

Cilindru gradat, sticlă, 25 ml

Se utilizează pentru a măsura lichidele și soluțiile cu o precizie destul de mare. Are formă de coloană cu o bază pentru stabilitate. Distribuie lichide cu ușurință, are cioc de turnare și gradații întipărite de 0,5 ml.

0,43 Lei 0,54 Lei
-20%
(12)

Flacon cu cioc

Un flacon practic, potrivit pentru decorarea săpunurilor și a produselor cosmetice realizate manual, ajută la repartizarea precisă a materialului, util pentru a face inserții de culoare, motive de vârtej și alte...

4,37 Lei
(9)

Mască de protecție

Mască de față de unică folosință cu buclă elastică pentru urechi, protecție în 3 straturi și hipoalergenică. Bandă flexibilă pentru nas, confortabilă, ușor de respirat, igienică. Potrivită pentru protecție împotriva...

2,24 Lei 2,99 Lei
-25%
(4)

Minitel

Un tel de dimensiuni mici, util pentru realizarea diferitelor compoziții cosmetice, amestecarea ingredientelor, omogenizare și emulsificare manuală.

2,95 Lei
(41)

Ochelari de protecție

Ochelari de protecție din policarbonat dur, cu lentile clare, transparente și rezistente la zgârieturi și o ramă dintr-o singură bucată cu protecție laterală. Pot fi purtați și peste ochelarii de vedere.

10,45 Lei
(8)

Pâlnie mini

O pâlnie mică utilă pentru transferul produselor fluide în recipiente cu gât îngust. Se potrivește inclusiv pentru cele mai mici recipiente disponibile în gama noastră.

2,33 Lei
(26)
Se afișează 1-32 din 39 articole

Ustensile și echipamente pentru cosmetice DIY

Realizarea de cosmetice DIY este o activitate care vă poate ajuta să economisiți bani, să reduceți expunerea la substanțele chimice care se găsesc în produsele cosmetice convenționale, precum și să controlați puterea fiecărui produs. Pentru a începe, este important să aveți la îndemână materialele și instrumentele potrivite.

Printre obiectele comune se numără bolurile de amestecare, spatulele, cilindrul gradat, pâlniile, paharul Berzelius, indicatorul pH, cântarul și pipetele. Având aceste instrumente la dispoziție nu numai că economisești timp, dar face ca produsele cosmetice DIY să fie sigure de utilizat și ușor de depozitat.

Instrumente indispensabile pentru cosmeticele DIY

Unul dintre cele mai importante instrumente pentru crearea de cosmetice DIY este un set de măsurare. Acesta include linguri de măsurare, cilindru gradat și cântar pentru a asigura măsurători precise ale ingredientelor. În plus, având un mixer de bună calitate, vă va ajuta să obțineți o textură netedă și consistentă în produsele dumneavoastră.

Echipamente esențiale pentru cosmeticele DIY

Pe lângă unelte, există, de asemenea, echipamente esențiale pe care fiecare creator de cosmetice DIY ar trebui să le aibă. Printre acestea se numără o sursă de căldură, cum ar fi un bain-marie sau o plită pentru topirea și încălzirea ingredientelor. Un termometru este, de asemenea, important pentru a monitoriza temperaturile în timpul preparării produselor cosmetice. Alte echipamente, cum ar fi pâlnii și pipete, sunt utile pentru a distribui ingredientele și a asigura cantități precise.

Unelte și echipamente pentru produse specifice

Diferitele tipuri de produse cosmetice DIY pot necesita unelte și echipamente specifice. De exemplu, pentru a crea balsamuri de buze poate fi nevoie de tuburi de balsam de buze sau de o matriță pentru ruj, în timp ce pentru a face exfoliante pentru corp poate fi nevoie de un bol de amestecare și o lingură. La Ellemental, avem o varietate de instrumente și echipamente disponibile pentru diferite tipuri de produse cosmetice DIY.

Măsuri de siguranță la utilizarea instrumentelor și echipamentelor

În timp ce crearea de produse cosmetice DIY poate fi distractivă și plină de satisfacții, este important să acordați întotdeauna prioritate siguranței. Asigurați-vă că citiți cu atenție instrucțiunile înainte de a utiliza orice instrument sau echipament. Folosiți echipament de protecție, cum ar fi mănuși și mască de protecție, atunci când manipulați ingrediente potențial periculoase. Curățați și igienizați întotdeauna instrumentele și echipamentele înainte și după utilizare. Urmând aceste măsuri de siguranță, puteți crea cu încredere produse cosmetice DIY fără griji.

Ustensilele și echipamentele sunt potrivite pentru dumneavoastră?

Dacă sunteți nou în crearea de produse cosmetice DIY, investiția în ustensile și echipamente poate părea intimidantă. Cu toate acestea, dacă aveți uneltele potrivite, puteți economisi timp, bani și puteți preveni orice incident în timpul procesului. Puteți începe cu unelte și echipamente de bază și puteți adăuga treptat altele pe măsură ce vă simțiți mai confortabil cu crearea propriilor produse cosmetice.

Cu selecția largă de instrumente și echipamente accesibile de la Ellemental, puteți găsi cu ușurință tot ce aveți nevoie pentru a începe călătoria dvs. în domeniul cosmeticelor DIY. Așadar, de ce să mai așteptați? Începeți să vă creați propriile produse cosmetice personalizate chiar astăzi cu ajutorul instrumentelor și echipamentelor noastre de înaltă calitate.

Mai departeArată mai puțin

Categorii

Categorii

Clic pentru mai multe produse
No products were found.

Creați un cont sau logați-vă!

Logare