unknown
×

Baze cosmetice

Stoc epuizat

Bază de Cremă Profesională

Bază de cremă complexă biomimetică, compusă din ingrediente identice pielii, ideală pentru formulări dermatocosmetice. Este potrivită pentru protecția și regenerarea barierei pielii, hidratare, calmare, menținerea...

55,93 Lei
(30)

Bază de Gloss

Un produs de origine vegetală potrivit pentru formularea de luciu de buze, balsamuri și rujuri. Conferă un luciu strălucitor și un aspect umed pe piele, este ușor de utilizat, are proprietăți emoliente și hidratante....

20,23 Lei
(17)
Se afișează 1-5 din 5 articole

Baze cosmetice naturale

Bazele cosmetice naturale sunt alegerea perfectă pentru cei care preferă să folosească ingrediente naturale în rutina lor de îngrijire a pielii. La Ellemental, oferim o varietate de baze cosmetice naturale care nu conțin substanțe chimice și aditivi agresivi. Bazele noastre naturale sunt atent formulate cu ingrediente naturale, ceea ce le face delicate pentru piele, oferind în același timp hrană și hidratare.

Credem că utilizarea ingredientelor naturale în produsele de îngrijire a pielii nu este mai bună doar pentru pielea dumneavoastră, ci și pentru mediu.

Baze cosmetice personalizabile

La Ellemental, înțelegem că pielea fiecăruia este unică și are nevoi diferite. De aceea, oferim baze cosmetice personalizabile, oferindu-vă libertatea de a crea un produs personalizat, adaptat la tipul și cerințele specifice ale pielii dumneavoastră. Bazele noastre personalizabile pot fi amestecate cu diverși aditivi, cum ar fi uleiuri esențiale, extracte botanice și vitamine, pentru a crea o soluție personalizată de îngrijire a pielii doar pentru dumneavoastră.

Baze cosmetice versatile

Bazele noastre cosmetice nu sunt limitate la o singură utilizare specifică. Ele pot servi ca bază perfectă pentru diverse produse de îngrijire a pielii, cum ar fi creme hidratante, luciu de buze, balsam de păr și multe altele. Această versatilitate vă permite să experimentați și să creați o gamă largă de produse, fără a fi nevoie să achiziționați baze diferite pentru fiecare dintre ele.

Baze cosmetice ușor de utilizat

Înțelegem că nu toată lumea are timpul sau expertiza necesară pentru a-și face propriile produse de îngrijire a pielii de la zero. De aceea, oferim baze cosmetice ușor de utilizat, care necesită un efort minim și pot fi folosite direct din recipient. Bazele noastre sunt ușor de utilizat pentru începători și sunt însoțite de instrucțiuni detaliate, ceea ce face ca oricine să își creeze cu ușurință propriile produse de îngrijire a pielii personalizate.

Sunt bazele cosmetice pentru dumneavoastră?

Dacă sunteți o persoană care dorește să preia controlul asupra rutinei de îngrijire a pielii și să folosească produse naturale, personalizate, atunci bazele cosmetice sunt cu siguranță pentru dumneavoastră. Cu gama Ellemental de baze cosmetice naturale, personalizabile, versatile și ușor de utilizat, puteți crea rutina perfectă de îngrijire a pielii, care să răspundă nevoilor dumneavoastră individuale.

Mai departeArată mai puțin

Categorii

Categorii

Clic pentru mai multe produse
No products were found.

Creați un cont sau logați-vă!

Logare