unknown
×

Parfumante naturale

14,38 Lei
(42)
Ambalaj

Cu notele sale balsamice, de ambra și vanilie, conferă un parfum oriental elegant formulărilor cosmetice, este deosebit, cald și rafinat.

17,93 Lei
(10)
Ambalaj

Cu o latură ușor picantă și condimentată, este un parfumant cosmetic elegant, ce evocă destul de fidel mirosul unui buchet de garoafe, presărat cu nuanțe discrete de piper roz și iris.

14,97 Lei
(33)
Ambalaj

Aduce mireasma unui buchet floral cu frezii, cu note pudrate și verzi, parfumează delicat și învăluie pielea într-un miros primăvăratic.

14,85 Lei
(7)
Ambalaj

Un parfum ce evocă o zi de vară sub teii înfloriți, cu aromă caldă, luminoasă. Este destul de intens și longeviv, cu o ușoară nuanță gurmandă și un fin iz fructat, zaharisit.

14,02 Lei
(1)
Ambalaj
Alte volume disponibile

Cremos floral, ușor dulce, dar cu o nuanță citrică, emană o mireasmă relaxantă care evocă un sentiment liniștitor și de seninătate.

17,97 Lei
(28)
Ambalaj

Asemenea unei grădini de trandafiri pe înserat, ne încântă cu note florale autentice, ca o adiere feminină romantică, elegantă. Conferă compozițiilor cosmetice un parfum distinct caracteristic.

15,27 Lei
(8)
Ambalaj

Cu un miros foarte asemănător uleiului esențial de lemn de trandafir veritabil, această esență degajă o aromă consistentă de note dulci-lemnoase, ușor citrice și fresh, cu fină atingere florală.

Se afișează 1-29 din 29 articole

Ce sunt parfumantele naturale?

Parfumantele naturale sunt compuși aromatici concentrați derivați din surse naturale, cum ar fi plantele, florile, fructele și ierburile. Spre deosebire de parfumurile sintetice care sunt produse în laboratoare cu ajutorul substanțelor chimice, parfumantele naturale sunt extrase din sursa lor botanică prin diferite metode, inclusiv prin distilare cu abur, presare la rece sau extracție cu solvent.

Beneficiile utilizării parfumantelor naturale

Parfumantele naturale nu numai că oferă un parfum plăcut, dar oferă și numeroase beneficii pentru bunăstarea noastră. Se știe că au proprietăți terapeutice care pot ridica starea de spirit, pot ameliora stresul și anxietatea, pot crește nivelul de energie și pot promova relaxarea.

În plus, fiind pe bază de plante, parfumantele naturale sunt delicate cu pielea și sunt mai puțin susceptibile de a provoca reacții alergice în comparație cu parfumurile sintetice.

Cum se utilizează parfumantele naturale

Parfumantele naturale pot fi folosite într-o varietate de moduri pentru a vă bucura de mirosul și beneficiile lor. Ele pot fi adăugate în difuzoare, lumânări sau potpourri pentru parfumarea casei, încorporate în produse de îngrijire a pielii, cum ar fi loțiuni și creme, sau chiar folosite în soluții de curățare naturale. Unele persoane amestecă, de asemenea, parfumante naturale cu uleiuri purtătoare pentru a-și crea propriile parfumuri unice.

Parfumantele naturale vs. uleiuri esențiale

Parfumantele naturale sunt adesea confundate cu uleiurile esențiale, dar nu sunt același lucru. Deși ambele sunt derivate din surse naturale, uleiurile esențiale sunt extrase prin distilare cu aburi și conțin exclusiv esența plantei, în timp ce parfumantele naturale pot conține și alte componente naturale pentru a le îmbunătăți mirosul.

Uleiurile esențiale tind să aibă o aromă mai puternică și mai pură, dar parfumantele naturale oferă o varietate mai mare de mirosuri din care să alegi. În cele din urmă, totul se reduce la preferințele personale și la utilizarea preconizată.

Sunt parfumantele naturale pentru dumneavoastră?

Acum că știți mai multe despre parfumantele naturale, poate vă întrebați dacă sunt alegerea potrivită pentru dumneavoastră. Dacă sunteți în căutarea unei alternative mai naturale la parfumurile sintetice pentru cosmeticele dvs. de casă, parfumantele naturale ar putea fi o opțiune excelentă. Acestea oferă o gamă largă de arome și pot fi folosite în diverse moduri pentru a vă îmbunătăți starea de bine și mediul înconjurător.

Explorați lumea parfumantelor naturale și găsiți astăzi parfumantul perfect! Așadar, dacă sunteți în căutarea unei opțiuni de parfumare mai ecologice și mai prietenoase cu pielea, încercați parfumantele naturale. Nu veți fi dezamăgiți!

Mai departeArată mai puțin

Categorii

Categorii

Creați un cont sau logați-vă!

Logare