Filtrează după
Filtrează după
Categorii
Beneficii cheie
Indicații specifice
Potrivit pentru
TEN
CORP
PĂR
ÎNGRIJIRE SOLARĂ
COPII
IGIENĂ
TIP DE TEN
TIP DE PĂR
Volum
Material

Aromaterapie

Filtrează după
Absoluturi
12,92 Lei
(17)
Ambalaj
Utilizat cu predilecție în parfumeria fină ca notă de bază și fixator, emană o aromă caldă ce destinde și sporește confortul emoțional, cu miros dulce balsamic, de vanilie și pudrat. Nediluat, pur și natural.
Absoluturi
45,47 Lei
(30)
Ambalaj
Floral fermecător, inimitabil, cu note verzi și pudrate, abundent și senzual, un element splendid de generos pentru creațiile cosmetice și de parfumerie. Este considerat înălțător și afrodisiac, cu un miros unic,...
Absoluturi
9,32 Lei
(26)
Ambalaj
Un extract natural prețios obținut din planta de cistus utilizat în parfumeria fină pentru amestecuri orientale și chypre. Este o esență bogată și caldă, cu note balsamice, rășinoase, lemnoase, animalice și de piele,...
Absoluturi
54,11 Lei
(14)
Ambalaj
Parfumul surprinzător de unic al florilor aurii delicate de osmanthus, are fațete fructate și subtil florale, evocă mirosul șampaniei de caise, a fructelor uscate la soare și a florilor albe, cu note de ceai și un...
Absoluturi
33,27 Lei
(7)
Ambalaj
O specialitate esențială pentru parfumieri, un extract sofisticat care adaugă profunzime și caracter parfumurilor naturale. Un miros deosebit de complex, stratificat, care amintește de tutunul de pipă luxos, maturizat.
Absoluturi
32,32 Lei
(30)
Ambalaj
Extrem de seducător, adesea prezent în fundalul parfumurilor sofisticate și elegante, absolutul de boabe de tonka este o materie primă valoroasă în parfumerie, cu mirosul său de caramel mieros și amaretto înnobilat de...
Absoluturi
32,08 Lei
(35)
Ambalaj
O esență regală cu parfum floral încântător, bogat, sofisticat, o materie primă esențială pentru parfumerie, o mireasmă armonizatoare, senzuală, liniștește emoțiile și are grijă de tenul matur.
Extracte
13,69 Lei
(16)
Ambalaj
Apreciat pentru aroma sa bogată și profundă, extractul de cafea arabica este o esență concentrată ce se poate folosi pentru parfumarea și aromatizarea cosmeticelor, în săpunuri, lumânări și la realizarea parfumurilor...
Parfumante
9,01 Lei
(17)
Ambalaj
Parfum dulce ce împletește mirosul de vată de zahăr cu caramel și bomboane acrișoare, cu note fine citrate.
Parfumante
10,48 Lei
(5)
Ambalaj
Amestec înălțător de arbori veșnic verzi, rășini, lemn crud, pin, chiparos și lemn de cedru cu note ambrate, inspirat de parfumul curat al unei păduri dintre munți.
Parfumante
9,01 Lei
(11)
Ambalaj
Mirosul inconfundabil al ierbii proaspăt tăiate într-o seară calmă de vară, un parfum foarte interesant și căutat.
Parfumante
9,01 Lei
(3)
Ambalaj
Mirosul veritabil al alunelor de pădure, cu note de unt de migdale, frișcă și boabe de tonka, un parfum cald și confortabil.
Parfumante
9,01 Lei
(3)
Ambalaj
Este un amestec echilibrat de ierburi aromate proaspăt culese din grădină, împreună verdețuri și note de flori sălbatice.
Parfumante
9,01 Lei
(17)
Ambalaj
Parfum romantic ce evocă primăvara înflorită, cu miros intens de zambile și note subtile de mimoză și tuberoze.
Parfumante
7,44 Lei
(39)
Ambalaj
Liniștitor, călduros și meditativ, este un parfum oriental complex, cu note de chiparos, smirnă, lemn de santal, migdale, trandafir, narcisă și iasomie.
Parfumante naturale
16,86 Lei
(21)
Ambalaj
Asemenea unei grădini de trandafiri pe înserat, ne încântă cu note florale autentice, ca o adiere feminină romantică, elegantă. Conferă compozițiilor cosmetice un parfum distinct caracteristic.
Parfumante naturale
13,78 Lei
(5)
Ambalaj
Cu un miros foarte asemănător uleiului esențial de lemn de trandafir veritabil, această esență degajă o aromă consistentă de note dulci-lemnoase, ușor citrice și fresh, cu fină atingere florală.
Parfumante
9,73 Lei
(11)
Ambalaj
Parfumul perfect de vară, cu note fructate sclipitoare, un amestec de mango, nectarină, rodie și o idee de floare de portocal.
Se afișează 1-48 din 149 articol(e)

Meniu

Setări

Creați un cont pentru a salva favorite

Logare

Creați un cont pentru a utiliza Wishlist

Logare