unknown
×

Ulei esențial de Busuioc dulce

×

Specificații

INCI
Ocimum Basilicum Oil
Chemotip
Linalool
Status
100% pur și natural, E.O.B.B.D. definit botanic și biochimic
Clasificare
grad cosmetic
Metoda de obținere
distilare cu abur
Partea plantei
frunze
Procesare
spectru complet, nefracționat, nedenaturat, nediluat
Natural index
ISO 16128: Natural 1.0
Constituenți principali
linalool, 1,8-cineole, eugenol
Aspect
gălbui, vâscozitate medie, lichid
Miros, aromă
condimentat, fructat, revigorant
Notă parfum
nota de vârf, notă de mijloc
Solubilitate
în ulei, în alcool etilic
Dozaj
conform IFRA
Indicații specifice
angoase, anxietate, crampe musculare, oboseală, epuizare, stres, stări tensionate, greață, rău de mișcare
Beneficii cheie
antibacterian, antioxidant, antispasmodic, digestiv, purifiant, tonic cutanat, tonic general
Potrivit pentru
cosmetică, baie & igienă, tratamente, parfumerie, aromaterpie
TEN
Creme de față, Uleiuri faciale, Măști, Tratamente
CORP
Lotion bars, Creme, Emulsii, Unturi de corp, Unguente, Uleiuri de corp, Uleiuri de masaj
PĂR
Balsamuri de păr, Tratamente, Seruri pentru scalp, Șampoane solide
IGIENĂ
Săpunuri, Gel de duș, Bombe de baie, Șampoane
TIP DE TEN / PIELE
Acneic, Matur
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare, a nu se depozita la îndemâna copiilor

Uleiul de busuioc cu chemotip linalool este utilizat în mod tradițional în aplicații spasmolitice, antibacteriene și calmante. Reînvie mintea, aduce putere și claritate și ajută la găsirea echilibrului potrivit. Poate acționa, de asemenea, pentru a elibera tensiunea musculară. Bun tonic și reparator în cazul tulburărilor nervoase, a afecțiunilor legate de stres.

Mai departeArată mai puțin
21,84 Lei
* Comandă specială

Produsele marcate cu * sunt produse disponibile la comandă specială.

Toate produsele marcate ca fiind disponibile la comandă specială, se pregătesc după achitarea comenzii și se pot livra după minim 3 zile lucrătoare de la lansarea comenzii. Termenul de livrare poate să fie mai lung, caz în care clientul va fi contactat prin email sau telefonic de către departamentul de vânzări pentru a stabili toate detaliile.

Ne rezervăm dreptul de a aplica taxe de livrare în cazul comenzilor cu greutate / volum deosebit de mare, și în acest sens clientul va fi contactat după caz, pentru a stabili detaliile. Vă rugăm să vă asigurați că alegeți produsul potrivit, în cantitatea de care aveți nevoie.

Produsele disponibile la comandă specială nu pot fi returnate fiind îmbuteliate / dozate în mod specific doar la comanda clientului.

Ambalaj
Referință:
M-1562
Compară0
Adaug la Wishlist(32)
Descriere Ulei esențial de Busuioc dulce

Uleiul de busuioc cu chemotip linalool este utilizat în mod tradițional în aplicații spasmolitice, antibacteriene și calmante. Reînvie mintea, aduce putere și claritate și ajută la găsirea echilibrului potrivit. Poate acționa, de asemenea, pentru a elibera tensiunea musculară. Bun tonic și reparator în cazul tulburărilor nervoase, a afecțiunilor legate de stres.

Ingrediente: Ocimum Basilicum Oil

Profil olfactiv: proaspăt, aromat, anisic, fructat, picant, verde

PROPRIETĂȚI

  • efect tonic asupra pielii și scalpului
  • antioxidant, anti-îmbătrânire
  • revitalizează tenul cu aspect tern și obosit
  • purificator, ajută tenul cu imperfecțiuni, tenul cu tendințe acneice
  • ajută la combaterea căderii părului, tonificând rădăcina părului
  • ameliorează disconfortul digestiv, balonarea, greața
  • calmează durerile de cap, crampele, spasmele
  • atenuează disconfortul muscular sau articular, tensiunea
  • favorizează un sistem nervos echilibrat relaxant, sprijină în caz de anxietate, stres, oboseală
  • în parfumerie pentru acorduri dulci-citrice, aromatie și proaspete

RECOMANDĂRI DE UTILIZARE

  • ca ingredient în formulări cosmetice, creme, unturi, seruri, amestecuri de uleiuri
  • se diluează cu un ulei vegetal și se aplică pe piele prin masaj
  • se adaugă la un preparat de baie dispersabil și se toarnă în apa caldă de baie
  • ca ingredient pentru prepararea de săpunuri și articole de toaletă
  • în difuzor de aromaterapie, opțional în combinație cu alte uleiuri esențiale
  • ca și component pentru prepararea parfumurilor
  • ca aromă naturală în bucătărie

DATE DE SIGURANȚĂ

  • consultați medicul dacă sunteți însărcinată, alăptați, sunteți o persoană în vârstă, aveți o boală gravă sau intenționați să utilizați uleiuri esențiale pentru copiii mici
  • nu aplicați direct pe mucoase, în nas, în ochi
  • consultați medicul sau aromaterapeutul înainte de a ingera orice ulei esențial
  • folosiți numai diluat, cu excepția cazului în care vă recomandă altfel medicul sau un aromaterapeut certificat, cu experiență și pregătire în domeniu
  • persoanele cu tendință alergică ar trebui să efectueze un test de alergie înainte de a utiliza uleiuri esențiale
  • pentru uz profesional, consultați fișa cu date de securitate
Mai departeArată mai puțin
Coduri și referințe
M-1562

Specificații

INCI
Ocimum Basilicum Oil
Chemotip
Linalool
Status
100% pur și natural, E.O.B.B.D. definit botanic și biochimic
Clasificare
grad cosmetic
Metoda de obținere
distilare cu abur
Partea plantei
frunze
Procesare
spectru complet, nefracționat, nedenaturat, nediluat
Natural index
ISO 16128: Natural 1.0
Constituenți principali
linalool, 1,8-cineole, eugenol
Aspect
gălbui, vâscozitate medie, lichid
Miros, aromă
condimentat, fructat, revigorant
Notă parfum
nota de vârf, notă de mijloc
Solubilitate
în ulei, în alcool etilic
Dozaj
conform IFRA
Indicații specifice
angoase, anxietate, crampe musculare, oboseală, epuizare, stres, stări tensionate, greață, rău de mișcare
Beneficii cheie
antibacterian, antioxidant, antispasmodic, digestiv, purifiant, tonic cutanat, tonic general
Potrivit pentru
cosmetică, baie & igienă, tratamente, parfumerie, aromaterpie
TEN
Creme de față, Uleiuri faciale, Măști, Tratamente
CORP
Lotion bars, Creme, Emulsii, Unturi de corp, Unguente, Uleiuri de corp, Uleiuri de masaj
PĂR
Balsamuri de păr, Tratamente, Seruri pentru scalp, Șampoane solide
IGIENĂ
Săpunuri, Gel de duș, Bombe de baie, Șampoane
TIP DE TEN / PIELE
Acneic, Matur
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare, a nu se depozita la îndemâna copiilor

upc
E087-3.
mpn
33079000
ean13
6424414019849
Disclaimer
Rețete cu acest produs

Recenzii / Q&A Ulei esențial de Busuioc dulce

Media evaluării

5.0
7 Recenzii
Excelent 6
Foarte bun 0
Bun 0
Mediu 0
Slab 0

  • Recenzii (7)
  • Întrebări și răspunsuri (1)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Scrieți un comentariu

@COMMENT_TITLE@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunsuri @ANSWERS_NB@ Comentarii @COMMENTS_NB@
Scrieți un răspuns Adăugați un comentariu
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde
@TOTAL_USEFULNESS@
@COMMENT_COMMENT@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@
Comentați
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde

@COMMENT_COMMENT@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@
Răspunde

Categorii

Categorii

Creați un cont sau logați-vă!

Logare