unknown
×

Ulei esențial de Blue Tansy

×

Specificații

INCI
Tanacetum Annuum Flower Oil
Alte denumiri
Ulei de Vetrice, Ulei de Mușețel albastru
Status
100% pur și natural, E.O.B.B.D. definit botanic și biochimic
Clasificare
grad cosmetic
Metoda de obținere
distilare cu abur
Partea plantei
flori
Procesare
spectru complet, nefracționat, nedenaturat, nediluat
Natural index
ISO 16128: Natural 1.0
Constituenți principali
chamazulene, sabinene, camphor, beta-pinene, para-cymene
Aspect
lichid, albastru închis spre verde închis, vâscozitate medie
Miros, aromă
fructat, floral
Notă parfum
notă de mijloc, nota de bază
Solubilitate
în alcool etilic, în ulei
Dozaj
conform IFRA
Indicații specifice
psoriazis, piele solzoasă, dureri de cap, cicatrici, cuperoză, rozacee, eczeme, piele atopică, infecții cutanate, reumatism, artrită
Beneficii cheie
reparator, calmant cutanat, antiinflamator, antialergic, antalgic, circulator, venotonic
Potrivit pentru
masaj, aromaterpie, cosmetică, tratamente
TEN
Creme de față, Măști, Tratamente
CORP
Unturi de corp, Uleiuri de corp, Creme, Emulsii, Lotion bars, Uleiuri de masaj, Unguente
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare, a nu se depozita la îndemâna copiilor

Bogat în compuși antialergici, antihistaminici, antipruriginoși, antiinflamatorii, este un ulei utilizat în mod tradițional pentru ameliorarea inflamațiilor pielii, calmarea durerilor și mâncărimii. Promovează confortul circulator, respirator și articular. O alegere bună în aplicații pentru afecțiuni nervoase dureroase, cum ar fi sciatica și fibromialgia.

Mai departeArată mai puțin
31,90 Lei
Ambalaj
Referință:
M-1575
Adaug la Wishlist(60)
Descriere Ulei esențial de Blue Tansy

Bogat în compuși antialergici, antihistaminici, antipruriginoși, antiinflamatori, utilizați în mod tradițional pentru a îmbunătăți leziunile inflamatorii ale pielii și durerea, mâncărimea, pentru a promova confortul circulator, respirator și articular. Folosit în mod tradițional în amestecuri pentru afecțiuni nervoase dureroase, cum ar fi sciatica și fibromialgia.

Ingrediente: Tanacetum Annuum Flower Oil

Profil olfactiv: erbaceu puternic, mentolat, terpenic, floral, fin fructat

PROPRIETĂȚI

  • bogat în compuși antiinflamatori, antialergici, antihistaminici
  • plăcut, calmant, liniștitor pentru piele
  • ajută pielea predispusă la roșeață, cuperoză, alergii minore, eczeme, diverse afecțiuni
  • calmează în cazul înțepăturilor, a mâncărimilor
  • atenuează durerile musculare
  • ameliorează disconfortul în caz de reumatism, tendinită, nevrită
  • venotonic, utilizat în aplicații pentru vene varicoase și confort circulator
  • are o culoare albastră deosebită și un parfum unic

RECOMANDĂRI DE UTILIZARE

  • ca ingredient în formulări cosmetice, creme, unturi, seruri, amestecuri de uleiuri
  • se diluează cu un ulei vegetal și se aplică pe piele prin masaj
  • se adaugă la un preparat de baie dispersabil și se toarnă în apa caldă din cadă
  • ca ingredient în prepararea săpunurilor și articolelor de toaletă
  • ca și component pentru prepararea parfumurilor

DATE DE SIGURANȚĂ

  • consultați medicul dacă sunteți însărcinată, alăptați, sunteți o persoană în vârstă, aveți o boală gravă sau intenționați să utilizați uleiuri esențiale pentru copiii mici
  • nu aplicați direct pe mucoase, în nas, în ochi
  • consultați medicul sau aromaterapeutul înainte de a ingera orice ulei esențial
  • folosiți numai diluat, cu excepția cazului în care vă recomandă altfel medicul sau un aromaterapeut certificat, cu experiență și pregătire în domeniu
  • persoanele cu tendință alergică ar trebui să efectueze un test de alergie înainte de a utiliza uleiuri esențiale
  • pentru uz profesional, consultați fișa cu date de securitate
Mai departeArată mai puțin
Coduri și referințe
M-1575

Specificații

INCI
Tanacetum Annuum Flower Oil
Alte denumiri
Ulei de Vetrice, Ulei de Mușețel albastru
Status
100% pur și natural, E.O.B.B.D. definit botanic și biochimic
Clasificare
grad cosmetic
Metoda de obținere
distilare cu abur
Partea plantei
flori
Procesare
spectru complet, nefracționat, nedenaturat, nediluat
Natural index
ISO 16128: Natural 1.0
Constituenți principali
chamazulene, sabinene, camphor, beta-pinene, para-cymene
Aspect
lichid, albastru închis spre verde închis, vâscozitate medie
Miros, aromă
fructat, floral
Notă parfum
notă de mijloc, nota de bază
Solubilitate
în alcool etilic, în ulei
Dozaj
conform IFRA
Indicații specifice
psoriazis, piele solzoasă, dureri de cap, cicatrici, cuperoză, rozacee, eczeme, piele atopică, infecții cutanate, reumatism, artrită
Beneficii cheie
reparator, calmant cutanat, antiinflamator, antialergic, antalgic, circulator, venotonic
Potrivit pentru
masaj, aromaterpie, cosmetică, tratamente
TEN
Creme de față, Măști, Tratamente
CORP
Unturi de corp, Uleiuri de corp, Creme, Emulsii, Lotion bars, Uleiuri de masaj, Unguente
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare, a nu se depozita la îndemâna copiilor

upc
F020-1.
mpn
33079000
ean13
6424414019979
Disclaimer
Rețete cu acest produs

Recenzie Ulei esențial de Blue Tansy

Media evaluării

5.0
23 Recenzii
Excelent 22
Foarte bun 1
Bun 0
Mediu 0
Slab 0

  • Recenzii (23)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Scrieți un comentariu
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde

Categorii

Categorii

Clic pentru mai multe produse
No products were found.

Creați un cont sau logați-vă!

Logare