unknown
×

Ulei de masaj Pain relief

3179

Ulei de masaj conceput pentru calmarea durerilor musculare, de umeri sau de spate; atenuează rigiditatea musculară şi redă flexibilitatea.

Formula: 58110 Nivel dificultate: începător Valabilitate: min 6 luni pH optim: -

Faza Ingrediente Dozaj % Total 100 gr
A Ulei de Migdale 67 67 gr
A Ulei de Arnica 30 30 gr
A Ulei esențial de Copaiba 1,5 1,5 gr (~50 pic)
A Ulei esențial Ravensara aromatica 0,5 0,5 gr (~15 pic)
A Ulei esențial Turmeric 0,5 0,5 gr (~15 pic)
A Ulei esențial Blue Tansy 0,2 0,2 gr (~5 pic)
A Vitamina E 0,3 0,3 gr (~10 pic)

1. Într-un pahar adăugați ingredientele rețetei în ordinea dată. Amestecați bine.

2. Transferați compoziția în recipientul dedicat.

Ulei de masaj conceput pentru calmarea durerilor musculare, de umeri sau de spate; atenuează rigiditatea musculară și redă flexibilitatea.

Produsele Rețetei
INGREDIENTE
"0"
(56)
Ambalaj

Un ulei vegetal clasic, bine-cunoscut, apreciat pentru proprietățile sale regeneratoare și hidratante, ajută în cazul pielii uscate sau iritate, promovează un aspect sănătos al pielii cu abilități calmante, nutritive...

16,24 Lei
"0"
(18)
Ambalaj

Bogat în compuși antiinflamatori, anti-hematom și antioxidanți, un macerat uleios ce ajută la diminuarea vânătăilor, ameliorează zonele inflamate, acționează ca un agent de încălzire și relaxare musculară.

21,40 Lei
"0"
(24)
Ambalaj

Folosit în mod tradițional pentru a reduce inflamațiile și durerile asociate, este renumit pentru proprietățile sale calmante și restaurative, datorită conținutului ridicat de sesquiterpene.

15,31 Lei
"0"
(9)
Ambalaj

Cu parfumul său aromat reconfortant, îmbinat cu note lemnoase și dulci, este un ulei esențial revigorant, regenerator și stimulant, care domolește stresul și combate oboseala. Conține substanțe cu beneficii...

35,28 Lei
"0"
(13)
Ambalaj

Bogat în compuși antiinflamatori, purificatori și antioxidanți. Folosit în mod tradițional pentru gestionarea inflamațiilor și a durerii, în aplicații topice pentru a susține starea generală de bine a organismului și...

20,98 Lei
"0"
(23)
Ambalaj

Bogat în compuși antialergici, antihistaminici, antipruriginoși, antiinflamatorii, este un ulei utilizat în mod tradițional pentru ameliorarea inflamațiilor pielii, calmarea durerilor și mâncărimii. Promovează...

31,90 Lei
"0"
(112)
Ambalaj

Ingredient activ și antioxidant natural pentru preparate cosmetice destinate îngrijirii pielii și părului, agent antioxidant eficient pentru uleiuri vegetale, unturi vegetale și uleiuri esențiale.

16,47 Lei
MATERIALE
2 Opinii
 • Mara

  Mara 2022-10-09

  Buna ziua, am facut acest ulei de masaj. Imi place foarte mult textura, dar nu si miroul. Se poate adauga ceva ulei esential parfumat care sa acopere mirosul pamantiu al turmericului?
  • ELLEMENTAL logo comments

   ELLEMENTAL 2022-10-10

   Bună ziua! Un adaos de ulei esențial de citrice va ajuta să îmbuneze mirosul acestui ulei de masaj.
Opinii
Comentariu
Logați-vă pentru a scrie opinia despre rețetă

Categorii

Categorii

Clic pentru mai multe produse
No products were found.

Creați un cont sau logați-vă!

Logare