unknown
×

Ulei esențial de Copaiba

×
Grad alimentar

Specificații

INCI
Copaifera Officinalis Balsam Extract
Status
100% pur și natural, E.O.B.B.D. definit botanic și biochimic
Clasificare
grad cosmetic, grad alimentar
Metoda de obținere
distilare cu abur
Partea plantei
oleorășina
Procesare
spectru complet, nefracționat, nedenaturat, nediluat
Natural index
ISO 16128: Natural 1.0
Constituenți principali
β-caryophyllene, alpha-humulene, germacrene, alpha-copaene
Aspect
lichid, galben maroniu
Miros, aromă
balsamic, condimentat, lemnos, ușor dulceag
Notă parfum
nota de bază, fixativ
Solubilitate
în alcool etilic, în ulei
Dozaj
conform IFRA
Indicații specifice
reumatism, artrită
Beneficii cheie
tonic general, antalgic, antiinflamator, antireumatismal, purifiant, tonic cutanat
Potrivit pentru
cosmetică, aromaterpie, masaj, tratamente
TEN
Măști, Tratamente
CORP
Unturi de corp, Uleiuri de corp, Creme, Emulsii, Lotion bars, Uleiuri de masaj, Unguente
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare, a nu se depozita la îndemâna copiilor

Folosit în mod tradițional pentru a reduce inflamațiile și durerile asociate, este renumit pentru proprietățile sale calmante și restaurative, datorită conținutului ridicat de sesquiterpene.

Mai departeArată mai puțin
15,31 Lei
Ambalaj
Referință:
M-1508
Adaug la Wishlist(55)
Descriere Ulei esențial de Copaiba

Folosit în mod tradițional pentru a reduce inflamațiile și durerile asociate, este renumit pentru proprietățile sale calmante și restaurative, datorită conținutului ridicat de sesquiterpene.

Ingrediente: Copaifera Officinalis Balsam Extract

Profil olfactiv: balsamic profund, bogat, dulce, cu note lemnoase și condimentate.

PROPRIETĂȚI

  • antiinflamator puternic datorită conținutului de sesquiterpene
  • activitate de ameliorare a durerii
  • antibacterian, ajută la gestionarea afecțiunilor și imperfecțiunilor pielii
  • tonic pentru piele, purificator, util pentru tenul cu tendință acneică
  • poate contribui la îmbunătățirea aspectului cicatricilor și al vergeturilor
  • calmant în caz de dureri musculare, articulare, de umeri și de spate, de rigiditate
  • relaxant, ajută la eliberarea de stres
  • tonic general, alegere bună în caz de moral scăzut, oboseală, epuizare
  • din punct de vedere emoțional și spiritual, este calmant, echilibrant și reconfortant

RECOMANDĂRI DE UTILIZARE

  • ca ingredient în formulări cosmetice, creme, unturi, seruri, amestecuri de uleiuri
  • se diluează cu un ulei vegetal și se aplică pe piele prin masaj
  • se adaugă la un preparat de baie dispersabil și se toarnă în apa caldă
  • ca ingredient pentru prepararea de săpunuri și articole de toaletă
  • în difuzor de aromaterapie, opțional în combinație cu alte uleiuri esențiale
  • ca și component pentru prepararea parfumurilor
  • ca aromă naturală în preparate culinare

DATE DE SIGURANȚĂ

  • consultați medicul dacă sunteți însărcinată, alăptați, sunteți o persoană în vârstă, aveți o boală gravă sau intenționați să utilizați uleiuri esențiale pentru copiii mici
  • nu aplicați direct pe mucoase, în nas, în ochi
  • consultați medicul sau aromaterapeutul înainte de a ingera orice ulei esențial
  • folosiți numai diluat, cu excepția cazului în care vă recomandă altfel medicul sau un aromaterapeut certificat, cu experiență și pregătire în domeniu
  • persoanele cu tendință alergică ar trebui să efectueze un test de alergie înainte de a utiliza uleiuri esențiale
  • pentru uz profesional, consultați fișa cu date de securitate
Mai departeArată mai puțin
Coduri și referințe
M-1508

Specificații

INCI
Copaifera Officinalis Balsam Extract
Status
100% pur și natural, E.O.B.B.D. definit botanic și biochimic
Clasificare
grad cosmetic, grad alimentar
Metoda de obținere
distilare cu abur
Partea plantei
oleorășina
Procesare
spectru complet, nefracționat, nedenaturat, nediluat
Natural index
ISO 16128: Natural 1.0
Constituenți principali
β-caryophyllene, alpha-humulene, germacrene, alpha-copaene
Aspect
lichid, galben maroniu
Miros, aromă
balsamic, condimentat, lemnos, ușor dulceag
Notă parfum
nota de bază, fixativ
Solubilitate
în alcool etilic, în ulei
Dozaj
conform IFRA
Indicații specifice
reumatism, artrită
Beneficii cheie
tonic general, antalgic, antiinflamator, antireumatismal, purifiant, tonic cutanat
Potrivit pentru
cosmetică, aromaterpie, masaj, tratamente
TEN
Măști, Tratamente
CORP
Unturi de corp, Uleiuri de corp, Creme, Emulsii, Lotion bars, Uleiuri de masaj, Unguente
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare, a nu se depozita la îndemâna copiilor

ean13
6424414017098
upc
C052-1.B13
mpn
33079000
Disclaimer
Rețete cu acest produs

Recenzie Ulei esențial de Copaiba

Media evaluării

5.0
24 Recenzii
Excelent 24
Foarte bun 0
Bun 0
Mediu 0
Slab 0

  • Recenzii (24)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Scrieți un comentariu
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde

Categorii

Categorii

Clic pentru mai multe produse
No products were found.

Creați un cont sau logați-vă!

Logare