unknown
×

Soothing Rainforest Body Butter

3547

Unt de corp pe bază de ulei și unt din pădurea amazoniană, cu beneficii emoliente, nutritive, de liniștire a pielii și întărire a barierei naturale protectoare. Deosebit de plăcut la aplicare, fără peliculă prea grasă, lasă pielea catifelată și sublim parfumată întreaga zi.

Formula: 25721 Nivel dificultate: mediu Valabilitate: min 3 luni pH optim: 5,5-6,0

Faza Ingrediente Dozaj % Total 100 gr
A Ulei de Andiroba 10 10 gr
A Unt de Cupuacu 20 20 gr
A Emulsifiant Olliva 5 5 gr
A Glycemul 2 2 gr
A Acid stearic 2 2 gr
B Apă pură / distilată 56.8 56.8 gr
B Lactat de sodiu 2 2 gr
C Parfumant Fresh Hay 0,8 0,8 gr
C Ulei esențial de Copaiba 0,4 0,4 gr
C Vitamina E 0,4 0,4 gr
C Cosgard 0,6 0,6 gr

1. Încălziți separat ingredientele fazei A și B până la 70°C, în câte un pahar termorezistent, pe baie de apă. Când ambele faze au ajuns la temperatura potrivită, îndepărtați de la căldură.

2. Adăugați conținutul fazei A în faza B, cu mixare, continuați mixarea până când se omogenizează.

3. Puneți paharul într-un vas cu apă rece și mixați până când se formează o emulsie omogenă, cu aspect lucios și uniform.

4. Când compoziția s-a răcit până sub 40°C (temperatura mâinii) adăugați ingredientele fazei C și amestecați temeinic până la omogenizare.

5. Măsurați pH-ul și ajustați-l dacă este nevoie.

6. Transferați compoziția în recipientul dedicat. Consistența se va definitiva pe a doua zi.

Unt de corp pe bază de ulei și unt din pădurea amazoniană, cu beneficii emoliente, nutritive, de liniștire a pielii și întărire a barierei naturale protectoare. Deosebit de plăcut la aplicare, fără peliculă prea grasă, lasă pielea catifelată și sublim parfumată întreaga zi.

Produsele Rețetei
INGREDIENTE
"0"
(20)

Originar din regiunea Amazonului, este un ulei de pădure tropicală braziliană, bogat în limonoide unice cum ar fi andirobina, aduce beneficii notabile pielii și părului, ajută la atenuarea inflamației asociate cu...

14,34 Lei 19,12 Lei
-25%
"0"
(16)

Provenit din pădurea tropicală amazoniană, este un unt bogat în mod natural în fitosteroli și polifenoli, are o capacitate mare de retenție a apei, oferind pielii o hidratare de lungă durată, calmează și protejează...

26,18 Lei
"0"
(90)

Auto-emulsifiant de origine naturală conceput pentru emulsii de tip ulei în apă, cu excelentă afinitate pentru piele și versatilitate senzorială. Facilitează pătrunderea în epidermă a substanțelor active solubile în apă.

10,88 Lei
"0"
(20)

Conferă consistență și textură emulsiilor, un co-emulsifiant performant care asigură creme și loțiuni stabile și netede, cu o senzație ușoară și mătăsoasă, îmbunătățind profilul senzorial al produselor.

17,85 Lei
"0"
(26)

Un acid gras care se găsește în mod natural în unturile vegetale. Este utilizat pentru a îngroșa și stabiliza formulările într-o varietate de produse precum creme, balsamuri, unguente, stick-uri și produse tip baton,...

14,28 Lei
"0"
(32)

Umectant și hidratant excelent pentru cosmetice, ajută la fortificarea barierei pielii și îi îmbunătățește elasticitatea. Adăugat în săpunuri fabricate la rece îmbunătățește textura și aspectul săpunului, care devine...

13,09 Lei
"0"
(112)

Ingredient activ și antioxidant natural pentru preparate cosmetice destinate îngrijirii pielii și părului, agent antioxidant eficient pentru uleiuri vegetale, unturi vegetale și uleiuri esențiale.

16,47 Lei
"0"
(140)

Conservant cu spectru larg aprobat de Ecocert și Cosmos, utilizat global într-o gamă variată de cosmetice, potrivit pentru produse de îngrijire a pielii, îngrijire corporală, machiaj, igienă și îngrijire a părului.

14,28 Lei
MATERIALE
"0"
(10)

Borcan de sticlă transparentă, robust, potrivit pentru creme, balsamuri, unt de corp, gomaj și diverse preparate cosmetice de îngrijire a pielii și părului. Accesoriile potrivite se comandă separat.

5,24 Lei
1 Comentariu
  • Irina D.

    Irina D. 2023-04-20

    Bună ziua, aș putea înlocui emulsifiantul olliva cu varisoft? îmi place mult textura fină pe care o lasă pe piele. Vă mulțumesc mult ?
Opinii
Comentariu
Logați-vă pentru a scrie opinia despre rețetă

Categorii

Categorii

Creați un cont sau logați-vă!

Logare