unknown
×

Ulei esențial de Balsam Peru

×
Grad alimentar

Specificații

INCI
Myroxylon Balsamum Pereirae Balsam Oil
Status
100% pur și natural
Clasificare
grad cosmetic, grad alimentar
Metoda de obținere
distilare cu abur
Partea plantei
oleorășina
Procesare
spectru complet, nefracționat, nedenaturat, nediluat
Natural index
ISO 16128: Natural 1.0
Constituenți principali
benzyl cinnamate, benzyl benzoate, cinnamic acid, benzoic acid, nerolidol, farnesol
Aspect
lichid, gălbui
Miros, aromă
caracteristic , balsamic, ușor dulceag
Notă parfum
nota de bază, fixativ
Solubilitate
în alcool etilic
Dozaj
conform IFRA
Indicații specifice
răni, leziuni, stres, stări tensionate, reumatism, artrită
Beneficii cheie
antalgic, reparator, relaxant, purifiant
Potrivit pentru
parfumerie, aromaterpie, cosmetică, săpunuri
TEN
Creme de față, Balsamuri
CORP
Unturi de corp, Creme, Emulsii, Lotion bars, Unguente
PĂR
Balsamuri de păr
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare, a nu se depozita la îndemâna copiilor

Renumit pentru parfumul său încântător cu note balsamice, caramelate și florale delicate, aduce o notă distinctă, elegantă și bogată compozițiilor cosmetice și parfumurilor.

Mai departeArată mai puțin
30,24 Lei
Ambalaj
  • 10 ml
  • 90 gr
Referință:
M-1487
Adaug la Wishlist(41)
Descriere Ulei esențial de Balsam Peru

Renumit pentru parfumul său încântător cu note balsamice, caramelate și florale delicate, aduce o notă distinctă, elegantă și bogată compozițiilor cosmetice și parfumurilor.

Acesta conține compuși precum cinamatul de benzil și benzoatul de benzil - responsabili pentru aroma dulce, balsamică, acidul cinamic - un puternic antioxidant și antimicrobian, acidul benzoic - o substanță antibacteriană, vanilina - conferă un miros specific delicios, farnesolul - efect deodorant, nerolidolul și aldehidele.

Ingredient: Myroxylon Balsamum Pereirae Balsam Oil

Profil olfactiv: balsamic, dulce, note de vanilie și caramel, subtil lemnos, pudrat

PROPRIETĂȚI

  • regenerant, calmant și purificator pentru piele
  • favorizează un aspect sănătos al pielii
  • datorită fațetei sale dulci, calde, balsamice, se asociază bine cu notele orientale, pudrate și lemnoase
  • se utilizează în principal ca notă de bază și ca fixator în compozițiile de parfumuri

RECOMANDĂRI DE UTILIZARE

  • ca ingredient în formulări cosmetice, creme, unturi, balsamuri
  • ca ingredient pentru prepararea de săpunuri și articole de toaletă
  • ca și component pentru prepararea parfumurilor
  • ca aromă naturală în preparate culinare

DATE DE SIGURANȚĂ

  • consultați medicul dacă sunteți însărcinată, alăptați, sunteți o persoană în vârstă, aveți o boală gravă sau intenționați să utilizați uleiuri esențiale pentru copiii mici
  • nu aplicați direct pe mucoase, în nas, în ochi
  • consultați medicul sau aromaterapeutul înainte de a ingera orice ulei esențial
  • folosiți numai diluat, cu excepția cazului în care vă recomandă altfel medicul sau un aromaterapeut certificat, cu experiență și pregătire în domeniu
  • persoanele cu tendință alergică ar trebui să efectueze un test de alergie înainte de a utiliza uleiuri esențiale
  • pentru uz profesional, consultați fișa cu date de securitate
Mai departeArată mai puțin
Coduri și referințe
M-1487

Specificații

INCI
Myroxylon Balsamum Pereirae Balsam Oil
Status
100% pur și natural
Clasificare
grad cosmetic, grad alimentar
Metoda de obținere
distilare cu abur
Partea plantei
oleorășina
Procesare
spectru complet, nefracționat, nedenaturat, nediluat
Natural index
ISO 16128: Natural 1.0
Constituenți principali
benzyl cinnamate, benzyl benzoate, cinnamic acid, benzoic acid, nerolidol, farnesol
Aspect
lichid, gălbui
Miros, aromă
caracteristic , balsamic, ușor dulceag
Notă parfum
nota de bază, fixativ
Solubilitate
în alcool etilic
Dozaj
conform IFRA
Indicații specifice
răni, leziuni, stres, stări tensionate, reumatism, artrită
Beneficii cheie
antalgic, reparator, relaxant, purifiant
Potrivit pentru
parfumerie, aromaterpie, cosmetică, săpunuri
TEN
Creme de față, Balsamuri
CORP
Unturi de corp, Creme, Emulsii, Lotion bars, Unguente
PĂR
Balsamuri de păr
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare, a nu se depozita la îndemâna copiilor

ean13
6424414016848
upc
D027-1.D06
mpn
33079000
Disclaimer
Rețete cu acest produs

Recenzie Ulei esențial de Balsam Peru

Media evaluării

5.0
22 Recenzii
Excelent 21
Foarte bun 1
Bun 0
Mediu 0
Slab 0

  • Recenzii (22)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Scrieți un comentariu
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde

Categorii

Categorii

Creați un cont sau logați-vă!

Logare