unknown
×

Amazonas Body Mousse

3374

Unt de corp pe bază de ingrediente provenite din pădurea amazoniană, cu textură pufoasă, deosebit de plăcut senzorial. Este emolient fără să lase pielea unsă, hidratant, nutritiv, regenerator și cu un parfum ce se așază frumos pe piele întreaga zi.

Formula: 15725 Nivel dificultate: mediu Valabilitate: min 3 luni pH optim: 6,0-6,5

Faza Ingrediente Dozaj % Total 100 gr
A Ulei de Pataua 7 7 gr
A Unt de Murumuru 13 13 gr
A Emulsan 4 4 gr
A Co-emulsifiant Stabila 3 3 gr
A Glyceryl caprylate 0,5 0,5 gr
B Apă pură / distilată 68.7 68.7 gr
C Betaină 1,5 1,5 gr
C Parfumant Nectar sau Parfumant Lemn de trandafir 1 1 gr
C Ulei esențiale de Balsam Peru 0,4 0,4 gr
C Extract antioxidant de rozmarin 0,3 0,3 gr
C Cosgard 0,6 0,6 gr

1. Încălziți separat ingredientele fazei A și B până la 70°C, în câte un pahar termorezistent, pe baie de apă. Când ambele faze au ajuns la temperatura potrivită, îndepărtați de la căldură.

2. Adăugați conținutul fazei A în faza B, cu mixare, continuați mixarea până când se omogenizează.

3. Puneți paharul într-un vas cu apă rece și mixați până când se formează o emulsie omogenă, cu aspect lucios și uniform.

4. Când compoziția s-a răcit până sub 40°C (temperatura mâinii) adăugați ingredientele fazei C și amestecați temeinic până la omogenizare.

5. Măsurați pH-ul și ajustați-l dacă este nevoie.

6. Transferați compoziția în recipientul dedicat. Consistența se va definitiva pe a doua zi.

Unt de corp pe bază de ingrediente provenite din pădurea amazoniană, cu textură pufoasă, deosebit de plăcut senzorial. Este emolient fără să lase pielea unsă, hidratant, nutritiv, regenerator și cu un parfum ce se așază frumos pe piele întreaga zi.

Produsele Rețetei
INGREDIENTE
"0"
(8)

Cu un profil unic și o textură catifelată, acest ulei foarte apreciat, derivat din pădurea amazoniană, este recunoscut pentru capacitatea sa de a hrăni părul și scalpul, utilizat în mod tradițional pentru a întări...

21,42 Lei 42,84 Lei
-50%
"0"
(45)

Un unt exotic apreciat pentru textura sa plăcută, conferă pielii o senzație unică, non-grasă. Ajută la susținerea elasticității pielii, favorizează retenția umidității, lasă părul strălucitor și hrănit. Se absoarbe...

33,32 Lei
"0"
(32)

Emulsifiant derivat din materii prime naturale regenerabile, potrivit pentru formularea cremelor și loțiunilor O/W, formează emulsii elegante cu aspect alb strălucitor și beneficii senzoriale distincte.

15,53 Lei
"0"
(23)

Co-emulsifiant universal, este un alcool gras utilizat pentru creșterea vâscozității, stabilității și a consistenței preparatelor cosmetice, dă pielii o senzație plăcută de catifelare. Conferă emoliență uscată, reduce...

6,07 Lei
"0"
(8)

Ingredient multifuncțional de origine vegetală des utilizat în cosmetice, cu eficacitate antimicrobiană și acțiune anti-acnee, are proprietăți de hidratare și refacere a barierei naturale a pielii.

19,04 Lei
"0"
(13)

Ingredient activ natural umectant, utilizat în aplicații pentru îngrijirea pielii și a părului. Ajută la îmbunătățirea performanței și experienței de utilizare, oferă hidratare, protecție, precum și o serie de...

19,04 Lei
"0"
(8)

Cu un miros foarte asemănător uleiului esențial de lemn de trandafir veritabil, această esență degajă o aromă consistentă de note dulci-lemnoase, ușor citrice și fresh, cu fină atingere florală.

22,61 Lei
"0"
(29)

Un extract natural cu o mare eficacitate, valoros în produsele cosmetice pentru activitatea sa puternic antioxidantă. Contribuie la prevenirea râncezirii uleiurilor vegetale și a uleiurilor esențiale, întârzie...

15,47 Lei
"0"
(140)

Conservant cu spectru larg aprobat de Ecocert și Cosmos, utilizat global într-o gamă variată de cosmetice, potrivit pentru produse de îngrijire a pielii, îngrijire corporală, machiaj, igienă și îngrijire a părului.

14,28 Lei
MATERIALE
"0"
(10)

Borcan de sticlă transparentă, robust, potrivit pentru creme, balsamuri, unt de corp, gomaj și diverse preparate cosmetice de îngrijire a pielii și părului. Accesoriile potrivite se comandă separat.

5,24 Lei
1 Comentariu
  • Anca

    Anca 2022-02-09

    Se poate înlocui uleiul de patua cu ulei de alune sau camelia?
Opinii
Comentariu
Logați-vă pentru a scrie opinia despre rețetă

Categorii

Categorii

Creați un cont sau logați-vă!

Logare