unknown
×

Ulei de Pataua

×

Specificații

INCI
Oenocarpus Bataua Fruit Oil
Alte denumiri
Bataua oil, Seje oil, Rahua oil, Majo oil, Ungurahua oil, Ungurahui oil
Status
Natural conform
Lanț aprovizionare & producție
direct din Brazilia
Clasificare
grad cosmetic
Metoda de obținere
presat la rece, nerafinat
Partea plantei
pulpa fructului
Procesare
fără etoxilare, fără iradiere, fără ionizare, fără sulfonare, fără hidrogenare
Miros, aromă
slab, caracteristic
Indice saponificare
190 - 200
Indicații specifice
arsuri solare, pete pigmentare, riduri, linii fine
Beneficii cheie
anti-aging, antirid, fortifiant capilar, nutritiv, tonic cutanat
Potrivit pentru
cosmetică, protecție solară, tratamente
Colecție
Amazonian Rainforest

Cu un profil unic și o textură catifelată, acest ulei foarte apreciat, derivat din pădurea amazoniană, este recunoscut pentru capacitatea sa de a hrăni părul și scalpul, utilizat în mod tradițional pentru a întări foliculii de păr, a reduce căderea părului și pentru a trata hiperpigmentația.

Mai departeArată mai puțin
Ofertă specială limitată
21,34 Lei 28,45 Lei
-25%
* Comandă specială

Produsele marcate cu * sunt produse disponibile la comandă specială.

Toate produsele marcate ca fiind disponibile la comandă specială, se pregătesc după achitarea comenzii și se pot livra după minim 3 zile lucrătoare de la lansarea comenzii. Termenul de livrare poate să fie mai lung, caz în care clientul va fi contactat prin email sau telefonic de către departamentul de vânzări pentru a stabili toate detaliile.

Ne rezervăm dreptul de a aplica taxe de livrare în cazul comenzilor cu greutate / volum deosebit de mare, și în acest sens clientul va fi contactat după caz, pentru a stabili detaliile. Vă rugăm să vă asigurați că alegeți produsul potrivit, în cantitatea de care aveți nevoie.

Produsele disponibile la comandă specială nu pot fi returnate fiind îmbuteliate / dozate în mod specific doar la comanda clientului.

Ambalaj
Referință:
M-1582
Compară0
Accesorii / Produse compatibile
Adaug la Wishlist(60)
Descriere Ulei de Pataua

Cu un profil unic și o textură catifelată, acest ulei foarte apreciat, derivat din pădurea amazoniană, este recunoscut pentru capacitatea sa de a hrăni părul și scalpul, utilizat în mod tradițional pentru a întări foliculii de păr, a reduce căderea părului și pentru a trata hiperpigmentația.

Ingrediente: Oenocarpus Bataua Fruit Oil

PROPRIETĂȚI

  • bogat în acizi grași nesaturați, carotenoizi, steroli și tocoferoli
  • textură plăcută, non-grasă, catifelată
  • poate acționa ca un inhibitor în biosinteza melaninei
  • utilizat în mod tradițional în tratamentul petelor solare și de vârstă, al hiperpigmentării
  • ajută la creșterea elasticității și tonusului pielii
  • hrănește părul și scalpul, intensifică strălucirea părului
  • reparator, reface părul deteriorat
  • ajută la întărirea foliculilor de păr și luptă împotriva căderii părului
  • ajută la protejarea împotriva acțiunii termice în timpul coafării
  • face părul mătăsos și hidratat
  • favorizează o hidratare intensă a scalpului
  • menține scalpul hrănit și protejat

PROFIL DE ACIZI GRAȘI

  • Palmitic Acid (C16:0) 10%
  • Palmitoleic Acid (C16:1) 2%
  • Stearic Acid(C18:0) 5%
  • Oleic Acid(C18:1) 75%
  • Linoleic Acid (C18:02) 5%
  • Linolenic Acid (C18:3) 3%

chart-pataua

RECOMANDĂRI DE UTILIZARE

  • poate fi aplicat ca atare pe piele și păr
  • combinat cu alte uleiuri și unturi vegetale, uleiuri esențiale și active liposolubile
  • poate fi utilizat pentru o gamă largă de formulări cosmetice​
  • ca tratament înainte de șamponare, aplicat pe fire și pe scalp înainte de baie, se spală apoi cu șampon
  • ideal în preparatele pentru pielea cu hiperpigmentare, pielea îmbătrânită, pielea matură, scalpul sensibil, căderea părului, părul lipsit de strălucire, aplicații împotriva mătreții

DATE DE SIGURANȚĂ

  • numai pentru uz cosmetic
Mai departeArată mai puțin
Coduri și referințe
M-1582

Specificații

INCI
Oenocarpus Bataua Fruit Oil
Alte denumiri
Bataua oil, Seje oil, Rahua oil, Majo oil, Ungurahua oil, Ungurahui oil
Status
Natural conform
Lanț aprovizionare & producție
direct din Brazilia
Clasificare
grad cosmetic
Metoda de obținere
presat la rece, nerafinat
Partea plantei
pulpa fructului
Procesare
fără etoxilare, fără iradiere, fără ionizare, fără sulfonare, fără hidrogenare
Miros, aromă
slab, caracteristic
Indice saponificare
190 - 200
Indicații specifice
arsuri solare, pete pigmentare, riduri, linii fine
Beneficii cheie
anti-aging, antirid, fortifiant capilar, nutritiv, tonic cutanat
Potrivit pentru
cosmetică, protecție solară, tratamente
Colecție
Amazonian Rainforest

upc
F023-1.
mpn
33079000
ean13
6424414020104
Disclaimer

Ulei de Pataua beneficii

Rețete cu acest produs

Recenzii / Q&A Ulei de Pataua

Media evaluării

5.0
8 Recenzii
Excelent 8
Foarte bun 0
Bun 0
Mediu 0
Slab 0

  • Recenzii (8)
  • Întrebări și răspunsuri (0)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Scrieți un comentariu

@COMMENT_TITLE@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunsuri @ANSWERS_NB@ Comentarii @COMMENTS_NB@
Scrieți un răspuns Adăugați un comentariu
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde
@TOTAL_USEFULNESS@
@COMMENT_COMMENT@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@
Comentați
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde

@COMMENT_COMMENT@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@
Răspunde

Categorii

Categorii

Creați un cont sau logați-vă!

Logare