unknown
×

BETTER SKIN - BRIGHTEN YOURSELF Serum

3902

BRIGHTEN YOURSELF - ser pentru un ten luminos din colecția BETTER SKIN, am selectat în acest pachet ingredientele potrivite pentru tenul neuniform. Creați rapid și ușor un ser minimalist, natural, pentru un ten radiant, catifelat și suplu.

 Formula: 72425 Nivel dificultate: începător Valabilitate: min 6 luni pH optim: -

Faza Ingrediente Total cca 30 gr
A Ulei de Crin alb  25 ml
A Ulei de Pataua   5 ml
A Ulei esențial de Lămâie FCF 30 pic

Dintr-un pachet de ingrediente puteți prepara 2 porții de ser.

1. Adăugați jumătate din uleiul de Crin în sticla roz, apoi adăugați 5 ml de ulei de Pataua și 30 de picături de ulei esențial de Lămâie FCF.

2. Înșurubați pipeta și agitați bine

Serul este gata de utilizare!

BRIGHTEN YOURSELF - ser pentru un ten luminos din colecția BETTER SKIN, am selectat în acest pachet ingredientele potrivite pentru tenul neuniform. Creați rapid și ușor un ser minimalist, natural, pentru un ten radiant, catifelat și suplu.

Recipientul este elegant, de tip reîncărcabil.

Aplicați seara câteva picături de ser pe pielea curată, netezind ușor cu mișcări circulare până la absorbția completă. De asemenea, puteți folosi serul pentru masaj facial cu mâinile sau cu o rolă de jad.

Produsele Rețetei
INGREDIENTE
"0"
(31)
Ambalaj

Un ulei de frumusețe cunoscut pentru proprietățile sale reconfortant, acționează pentru un ten uniform, conferă un aspect radiant pielii, revitalizează tenul tern, favorizează luminozitatea pielii. Este apreciat...

25,44 Lei
"0"
(8)
Ambalaj

Cu un profil unic și o textură catifelată, acest ulei foarte apreciat, derivat din pădurea amazoniană, este recunoscut pentru capacitatea sa de a hrăni părul și scalpul, utilizat în mod tradițional pentru a întări...

21,42 Lei 42,84 Lei
-50%
"0"
(35)
Ambalaj

Cu mirosul său de prospețime și veselie, uleiul de lămâie FCF are numeroase utilizări în cosmetică, cum ar fi îngrijirea tenului gras, cu pori înfundați sau puncte negre, a unghiilor fragile, a părului gras, a...

20,27 Lei
MATERIALE
"0"
(21)

Un flacon de sticlă colorată matifiată, potrivit pentru seruri, creme fluide, loțiuni, geluri, mixuri uleioase și diverse cosmetice.

2,68 Lei
"0"
(12)

Se utilizează pentru a măsura lichidele și soluțiile cu o precizie destul de mare. Are formă de coloană cu o bază pentru stabilitate. Distribuie lichide cu ușurință, are cioc de turnare și gradații întipărite de 0,5 ml.

0,27 Lei 0,54 Lei
-50%
"0"
(47)

Pentru prelevarea substanțelor și a compozițiilor lichide și dozarea lor în cantități mici. Potrivită pentru uleiuri, active și extracte fluide, ingrediente apoase.

0,30 Lei
2 Opinii
 • Zsuzsanna Ràbai

  Zsuzsanna Ràbai 2023-03-22

  Biztosan 30 csepp illóolaj kell ebbe a receptbe, vagy esetleg elírás történt?
  • ELLEMENTAL logo comments

   ELLEMENTAL 2023-03-22

   Kedves Zsuzsanna,
   A mennyiség helyes. A Lemon FCF illóolaj hozzájárul a recept bőrállag javító, arcbőr letisztító tulajdonságához valamint a szép, letisztult bőr megteremtéséhez.
   Szép napot kívánunk!
Opinii
Comentariu
Logați-vă pentru a scrie opinia despre rețetă

Categorii

Categorii

Clic pentru mai multe produse
No products were found.

Creați un cont sau logați-vă!

Logare