×

BETTER SKIN - THIS CALMS EVERYTHING serum

1223

THIS CALMS EVERYTHING - în acest pachet din colecția BETTER SKIN, am selectat ingredientele potrivite pentru pielea sensibilă, iritată sau reactivă. Puteți prepara ușor și rapid un serum care să acționeze cu beneficii calmante, antiiritante și reparatoare.

 Formula: 72422 Nivel dificultate: începător Valabilitate: min 6 luni pH optim: -

Faza Ingrediente Total cca 25 gr
A Ulei de ovăz  25 ml
A Bisabolol natural  20 pic
A Extract de Schisandra CO2 25 pic

Dintr-un pachet de ingrediente puteți prepara 2 porții de ser.

1. Adăugați jumătate din uleiul de ovăz în sticluța brună, apoi adăugați 20 de picături de Bisabolol și 25 de picături de extract de Schisandra.

2. Înșurubați pipeta și agitați bine

Serul este gata de utilizare!

THIS CALMS EVERYTHING - în acest pachet din colecția BETTER SKIN, am selectat ingredientele potrivite pentru pielea sensibilă, iritată sau reactivă. Puteți prepara ușor și rapid un serum care să acționeze cu beneficii calmante, antiiritante și reparatoare.

Recipientul este stilat, de tip reîncărcabil.

Aplicați seara câteva picături de ser pe pielea curată, netezind ușor cu mișcări circulare până la absorbția completă. De asemenea, puteți folosi serul pentru masaj facial cu mâinile sau cu o rolă de jad.

Produsele Rețetei
INGREDIENTE
"0"
(21)
Ambalaj

Extract rar și valoros cu activitate antioxidantă, fotoprotectoare, antipoluantă și antiinflamatoare, potrivit pentru îngrijirea pielii stresate, reactive și sensibile, a pielii cu probleme, pentru aplicații...

19,48 Lei
Ulei de Ovăz Ulei de Ovăz Ulei de Ovăz
Nou
-15%
Ofertă limitată în timp
"0"
(8)
Ambalaj

Bogat în ceramide, fitosteroli și fosfolipide, promovează procesul natural de reparare a pielii, hrănește pielea, are acțiune anti-îmbătrânire, anti-iritantă și de restructurare a pielii. Susține elasticitatea pielii...

18,99 Lei 22,34 Lei
"0"
(31)
Ambalaj

Alfa-bisabolol natural, blând și eficient, este folosit de mult timp în produsele cosmetice pentru beneficiile sale anti-iritante, antiinflamatorii, de vindecare a rănilor și calmante. Este un adaos excelent pentru...

10,97 Lei
MATERIALE
"0"
(9)

Se utilizează pentru a măsura lichidele și soluțiile cu o precizie destul de mare. Are formă de coloană cu o bază pentru stabilitate. Distribuie lichide cu ușurință, are cioc de turnare și gradații întipărite de 0,5 ml.

5,83 Lei
2 Opinii
 • Alexandra Todirică

  Alexandra Todirică 2023-03-24

  Bună ziua!
  Aș vrea să știu dacă acest ser poate fi utilizat atât pentru ten cu tendințe acneice, cât și pentru ten normal. Intenționez să îl folosesc în special pentru a obține rezultate de tonifiere a tenului în urma masajului facial, pentru soțul meu și pentru mine.
  Mulțumesc anticipat! Numai bine!
  • Elemental

   Elemental 2023-03-28

   Bună Alexandra,
   Serul în sine este destinat tenului atât iritat, reactiv sau cu tendințe acneice. Nu recomandăm în schimb masajul îndelungat unui ten acneic cu un ser pe bază uleioasă. Eventual puteți încerca folosirea acestui ser pentru masaj facial, dar înainte de folosire repetată, așteptați reacția pielii.
   Toate cele bune!
Opinii
Comentariu
Logați-vă pentru a scrie opinia despre rețetă

Meniu

Setări

Creați un cont sau logați-vă!

Logare