unknown
×

BETTER SKIN - ROSES FOR SKIN & SOUL Serum

4730

ROSES FOR SKIN & SOUL - în acest pachet din colecția BETTER SKIN am adunat un buchet cu tematică de regină a florilor. Puteți crea un ser de față elegant și minimalist, fără complicații.

 Formula: 72429 Nivel dificultate: începător Valabilitate: min 6 luni pH optim: -

Faza Ingrediente Total cca 25 gr
A Ulei de Rosa Mosqueta  25 ml
A Extract de Măceșe CO2 20 pic
A Parfumant natural Rosewood  1-5 pic

Dintr-un singur pachet de ingrediente se pot prepara 2 porții de ser, iar din parfumant rămâne și pentru alte proiecte frumoase.

1. Adăugați jumătate din uleiul de Rosa Mosqueta în flaconul de sticlă mată, apoi adăugați 20 picături din Extractul de măceșe și 1-5 picături de Parfumant natural Lemn de trandafir

2. Înșurubați pipeta și agitați bine

Serul este gata de utilizare!

ROSES FOR SKIN & SOUL - în acest pachet din colecția BETTER SKIN am adunat un buchet cu tematică de regină a florilor. Puteți crea un ser de față elegant și minimalist, fără complicații.

Flaconul din sticlă este stilat și poate fi reumplut.

Aplicați seara câteva picături de ser pe pielea curată, cu mișcări circulare, până la absorbția completă. De asemenea, puteți folosi serul pentru masaj facial cu mâinile sau cu o rolă de jad.

Produsele Rețetei
INGREDIENTE
"0"
(44)

O specialitate de ulei căruia i se atribuie excelente proprietăți de rejuvenare, refacere, regenerare și protecție cutanată, favorizează elasticitatea și fermitatea pielii, utilizat în preparatele anti-îmbătrânire, în...

30,69 Lei
"0"
(8)

Cu un miros foarte asemănător uleiului esențial de lemn de trandafir veritabil, această esență degajă o aromă consistentă de note dulci-lemnoase, ușor citrice și fresh, cu fină atingere florală.

22,61 Lei
MATERIALE
2 Opinii
 • Tünde Nagy

  Tünde Nagy 2023-07-24

  Sziasztok, belefoglalhatok ebbe a receptbe Hialuron LIPO-t? Köszönöm szépen a választ:
 • edit b.

  edit b. 2023-05-10

  Buna ziua, nu stiu unde sa pun aceasta rugaminte - imi scrieti va rog cateva uleiuri pr ten uscat, ridat, care Nu provine din seminte? Tot citesc ca nu sunt ok ingerate, si atunci vreau sa evit si aplicarea lor pe fata. Multumesc!
  editboldis@yahoo.com
Opinii
Comentariu
Logați-vă pentru a scrie opinia despre rețetă

Categorii

Categorii

Creați un cont sau logați-vă!

Logare