unknown
×

Ulei de Rosa Mosqueta

×
Top 30 Bestseller 2023

Specificații

INCI
Rosa Moschata Seed Oil
Alte denumiri
Ulei de măceșe, Ulei de trandafir chilian
Status
Natural conform
Clasificare
grad cosmetic
Metoda de obținere
nerafinat, presat la rece
Partea plantei
fructe, semințe
Procesare
fără etoxilare, fără iradiere, fără ionizare, fără sulfonare, fără hidrogenare
Natural index
ISO 16128: Natural 1.0
Aditivi
nu
Conservanți
nu
Aspect
vâscozitate medie, portocaliu , lichid
Textură
medium
Miros, aromă
slab, caracteristic
Dozaj
1 - 100 %
Punct de topire
lichid la temperatura camerei
Indicații specifice
vergeturi, riduri, linii fine, cicatrici
Beneficii cheie
antirid, regenerator, cicatrizant, anti-aging
Potrivit pentru
tratamente, cosmetică, machiaj
TEN
Tratamente, Uleiuri faciale, Creme pentru ochi, Creme de față
CORP
Uleiuri de corp, Unturi de corp, Creme, Emulsii
ÎNGRIJIRE SOLARĂ
Creme, Uleiuri de plajă
MACHIAJ
Fond de ten, Corector
TIP DE TEN / PIELE
Matur, Uscat, Normal
TENDINȚE SUSȚINUTE
Personalizat, At-Home, Waterless, Skinimalism, Well-aging, Clean Beauty
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare

O specialitate de ulei căruia i se atribuie excelente proprietăți de rejuvenare, refacere, regenerare și protecție cutanată, favorizează elasticitatea și fermitatea pielii, utilizat în preparatele anti-îmbătrânire, în diverse afecțiuni ale pielii și în formulele cosmetice de susținere a pielii.

Mai departeArată mai puțin
20,04 Lei
* Comandă specială

Produsele marcate cu * sunt produse disponibile la comandă specială.

Toate produsele marcate ca fiind disponibile la comandă specială, se pregătesc după achitarea comenzii și se pot livra după minim 3 zile lucrătoare de la lansarea comenzii. Termenul de livrare poate să fie mai lung, caz în care clientul va fi contactat prin email sau telefonic de către departamentul de vânzări pentru a stabili toate detaliile.

Ne rezervăm dreptul de a aplica taxe de livrare în cazul comenzilor cu greutate / volum deosebit de mare, și în acest sens clientul va fi contactat după caz, pentru a stabili detaliile. Vă rugăm să vă asigurați că alegeți produsul potrivit, în cantitatea de care aveți nevoie.

Produsele disponibile la comandă specială nu pot fi returnate fiind îmbuteliate / dozate în mod specific doar la comanda clientului.

Ambalaj
Referință:
M-1417
Compară0
Accesorii / Produse compatibile
Adaug la Wishlist(85)
Descriere Ulei de Rosa Mosqueta

O specialitate de ulei căruia i se atribuie excelente proprietăți de rejuvenare, refacere, regenerare și protecție cutanată, favorizează o mai bună elasticitate și fermitate a pielii.

Este utilizat în tratamentele anti-îmbătrânire, în diverse afecțiuni ale pielii și în formulele cosmetice de întreținere a pielii. 

Renumit pentru netezirea ridurilor și ameliorarea multiplelor semne de îmbătrânire, acest ulei prețios este utilizat pentru a menține aspectul tineresc și strălucirea naturală a tenului. De asemenea, este benefic pentru cicatrici, cuperoză și vergeturi. 

Arbustul sălbatic Rosa Mosqueta este asemănător cu măceșul comun, dar această varietate diferă prin concentrația de compuși activi.

Ingrediente: Rosa Moschata Seed Oil

PROPRIETĂȚI

  • regenerativ, favorizează reînnoirea țesuturilor pielii
  • cunoscut pentru îmbunătățirea aspectului și a texturii pielii, stimulează regenerarea epidermică
  • antirid, netezește ridurile de suprafață
  • anti-îmbătrânire și antioxidant, reduce semnele de fotoîmbătrânire
  • îmbunătățește fermitatea pielii, redă suplețea, elasticitatea și tonusul pielii
  • aduce un aspect proaspăt pielii
  • emolient și protectoare a barierei cutanate

PROFIL DE ACIZI GRAȘI

  • Acid oleic (C18:1) 18%
  • Acid linoleic (C18:2) 44%
  • Acid linolenic (C18:3) 38%
  • Conține, de asemenea, carotenoizi, inclusiv acid transretinoic, vitamina E, vitamina K și squalene.

chart_32

RECOMANDĂRI DE UTILIZARE

  • poate fi aplicat ca atare pe piele și păr
  • combinat cu alte uleiuri și unturi vegetale, uleiuri esențiale și active liposolubile
  • poate fi utilizat pentru o gamă largă de formulări cosmetice
  • este un ulei potrivit pentru toate tipurile de piele
  • ideal în îngrijirea pielii mature, riduri, piele flască, ten îmbătrânit, pete de vârstă
  • îngrijire reparatoare și calmantă pentru pielea iritată sau deteriorată, rozacee, eczeme
  • poate ajuta la prevenirea vergeturilor și ameliorarea aspectului vergeturilor
  • pielea uscată, deshidratată
  • pielea afectată de semnele fotoîmbătrânirii, leziuni UV cauzate de supraexpunerea la soare
  • îngrijirea pielii cu tendință atopică

DATE DE SIGURANȚĂ

  • numai pentru uz cosmetic
Mai departeArată mai puțin
Coduri și referințe
M-1417

Specificații

INCI
Rosa Moschata Seed Oil
Alte denumiri
Ulei de măceșe, Ulei de trandafir chilian
Status
Natural conform
Clasificare
grad cosmetic
Metoda de obținere
nerafinat, presat la rece
Partea plantei
fructe, semințe
Procesare
fără etoxilare, fără iradiere, fără ionizare, fără sulfonare, fără hidrogenare
Natural index
ISO 16128: Natural 1.0
Aditivi
nu
Conservanți
nu
Aspect
vâscozitate medie, portocaliu , lichid
Textură
medium
Miros, aromă
slab, caracteristic
Dozaj
1 - 100 %
Punct de topire
lichid la temperatura camerei
Indicații specifice
vergeturi, riduri, linii fine, cicatrici
Beneficii cheie
antirid, regenerator, cicatrizant, anti-aging
Potrivit pentru
tratamente, cosmetică, machiaj
TEN
Tratamente, Uleiuri faciale, Creme pentru ochi, Creme de față
CORP
Uleiuri de corp, Unturi de corp, Creme, Emulsii
ÎNGRIJIRE SOLARĂ
Creme, Uleiuri de plajă
MACHIAJ
Fond de ten, Corector
TIP DE TEN / PIELE
Matur, Uscat, Normal
TENDINȚE SUSȚINUTE
Personalizat, At-Home, Waterless, Skinimalism, Well-aging, Clean Beauty
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare

ean13
6424414014721
upc
B079-1.A11
mpn
33079000
Disclaimer

Ulei de Rosa Mosqueta beneficii

Rețete cu acest produs

Recenzii / Q&A Ulei de Rosa Mosqueta

Media evaluării

5.0
41 Recenzii
Excelent 41
Foarte bun 0
Bun 0
Mediu 0
Slab 0

  • Recenzii (41)
  • Întrebări și răspunsuri (1)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Scrieți un comentariu

@COMMENT_TITLE@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunsuri @ANSWERS_NB@ Comentarii @COMMENTS_NB@
Scrieți un răspuns Adăugați un comentariu
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde
@TOTAL_USEFULNESS@
@COMMENT_COMMENT@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@
Comentați
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde

@COMMENT_COMMENT@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@
Răspunde

Categorii

Categorii

Creați un cont sau logați-vă!

Logare