unknown
×

Ulei de Coacăze negre

×
Grad alimentar

Specificații

INCI
Ribes Nigrum Seed Oil
Status
Natural conform
Clasificare
grad alimentar, grad cosmetic
Metoda de obținere
presare, rafinare
Partea plantei
semințe
Procesare
fără etoxilare, fără iradiere, fără ionizare, fără sulfonare, fără hidrogenare
Natural index
ISO 16128: Natural 1.0
Aditivi
nu
Conservanți
nu
Aspect
lichid, clar , galben
Textură
medium
Miros, aromă
slab, caracteristic
Dozaj
1 - 100 %
Punct de topire
lichid la temperatura camerei
Indice saponificare
185 –210
Beneficii cheie
anti-aging, antioxidant, calmant cutanat, regenerator
Potrivit pentru
cosmetică, machiaj
TEN
Creme pentru ochi, Creme de față, Uleiuri faciale, Seruri, Tratamente
CORP
Unturi de corp, Creme, Emulsii, Uleiuri/creme pentru unghii, Unguente, Balsamuri
MACHIAJ
Corector, Fond de ten, Balsam de buze
TIP DE TEN / PIELE
Matur, Uscat, Normal, Mixt, Sensibil
TENDINȚE SUSȚINUTE
At-Home, Clean Beauty, Personalizat, Skinimalism, Waterless, Well-aging
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare

Un ulei remarcabil ce ajută la hrănirea și protejarea pielii. Este deosebit de benefic pentru pielea matură și uscată, fiind apreciat pentru proprietățile sale regeneratoare și de protecție celulară. I se atribuie efect antiinflamator datorită acizilor grași valoroși. Foarte potrivit și pentru pielea sensibilă și cu imperfecțiuni.

Mai departeArată mai puțin
16,99 Lei
Ambalaj
Referință:
M-1446
Adaug la Wishlist(44)
Descriere Ulei de Coacăze negre

Un ulei remarcabil ce ajută la hrănirea și protejarea pielii. Este deosebit de benefic pentru pielea matură și uscată, fiind apreciat pentru proprietățile sale regeneratoare și de protecție celulară. I se atribuie efect antiinflamator datorită acizilor grași valoroși. Foarte potrivit și pentru pielea sensibilă și cu imperfecțiuni.

Conține atât acid alfa și gama linolenic, cât și o proporție mare de acid linoleic.

Ingrediente: Ribes Nigrum Seed Oil

PROPRIETĂȚI

  • antirid, ajută la prevenirea semnelor premature de îmbătrânire a pielii
  • antioxidant, ajută la atenuarea proceselor oxidative și a daunelor provocate de radicalii liberi
  • anti-îmbătrânire, ajută la menținerea unui aspect mai tânăr și mai sănătos al pielii
  • regenerant și revitalizant cutanat
  • îmbunătățește elasticitatea pielii
  • calmant și antiinflamator, ajută la reducerea proceselor inflamatorii ale pielii
  • poate reduce aspectul de roșeață și iritare a pielii
  • sprijină bariera de protecție a pielii

PROFIL DE ACIZI GRAȘI

  • Acid palmitic (C 16:0) 8%
  • Acid stearic (C 18:0) 2%
  • Acid oleic (C 18:1) 13%
  • Acid linoleic (C 18:2) 41%
  • Acid alfa-linolenic (C 18:3) 14%
  • Acid gama-linolenic (C 18:3) 15%
  • Acid octadecatetraen (C 18:4) 3%
  • Acid eicosenoic (C 20:1) 2%
  • Acid eicosanedienoic (C 20:2) 2%

chart_31

RECOMANDĂRI DE UTILIZARE

  • poate fi aplicat ca atare pe piele și păr
  • combinat cu alte uleiuri și unturi vegetale, uleiuri esențiale și active liposolubile
  • poate fi utilizat pentru o gamă largă de formulări cosmetice
  • potrivit pentru aplicații de îngrijire personală, îngrijirea pielii, îngrijirea buzelor, îngrijirea părului
  • ideal pentru formulele destinate tenului cu probleme, pielea deteriorată, afectată de iritații, eczeme, roșeață
  • îngrijirea tenului matur, ridat, tern, cu aspect obosit
  • în tratamentele antirid preventive și curative
  • îngrijirea pielii din jurul ochilor, a pielii sensibile, fragile

DATE DE SIGURANȚĂ

  • nu se impun măsuri specifice
Mai departeArată mai puțin
Coduri și referințe
M-1446

Specificații

INCI
Ribes Nigrum Seed Oil
Status
Natural conform
Clasificare
grad alimentar, grad cosmetic
Metoda de obținere
presare, rafinare
Partea plantei
semințe
Procesare
fără etoxilare, fără iradiere, fără ionizare, fără sulfonare, fără hidrogenare
Natural index
ISO 16128: Natural 1.0
Aditivi
nu
Conservanți
nu
Aspect
lichid, clar , galben
Textură
medium
Miros, aromă
slab, caracteristic
Dozaj
1 - 100 %
Punct de topire
lichid la temperatura camerei
Indice saponificare
185 –210
Beneficii cheie
anti-aging, antioxidant, calmant cutanat, regenerator
Potrivit pentru
cosmetică, machiaj
TEN
Creme pentru ochi, Creme de față, Uleiuri faciale, Seruri, Tratamente
CORP
Unturi de corp, Creme, Emulsii, Uleiuri/creme pentru unghii, Unguente, Balsamuri
MACHIAJ
Corector, Fond de ten, Balsam de buze
TIP DE TEN / PIELE
Matur, Uscat, Normal, Mixt, Sensibil
TENDINȚE SUSȚINUTE
At-Home, Clean Beauty, Personalizat, Skinimalism, Waterless, Well-aging
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare

ean13
6424414015018
upc
C078-1.C03
mpn
33079000
Disclaimer

Ulei de Coacăze negre beneficii

Rețete cu acest produs

Recenzie Ulei de Coacăze negre

Media evaluării

5.0
18 Recenzii
Excelent 17
Foarte bun 0
Bun 0
Mediu 0
Slab 0

  • Recenzii (18)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Scrieți un comentariu
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde

Categorii

Categorii

Clic pentru mai multe produse
No products were found.

Creați un cont sau logați-vă!

Logare