Specificații

INCI
Rosa Moschata Seed Oil
Alte denumiri
Ulei de măceșe, Ulei de trandafir chilian
Status
Natural conform
Clasificare
grad cosmetic
Metoda de obținere
presat la rece, nerafinat
Partea plantei
fructe, semințe
Procesare
fără etoxilare, fără iradiere, fără ionizare, fără sulfonare, fără hidrogenare
Natural index
ISO 16128: Natural 1.0
Aditivi
nu
Conservanți
nu
Aspect
portocaliu , lichid, vâscozitate medie
Textură
medium
Miros, aromă
slab, caracteristic
Dozaj
1 - 100 %
Punct de topire
lichid la temperatura camerei
Beneficii cheie
anti-aging, antirid, cicatrizant, regenerator
Indicații specifice
cicatrici, vergeturi, riduri, linii fine
Potrivit pentru
cosmetică, machiaj, tratamente
TEN
Creme pentru ochi, Creme de față, Uleiuri faciale, Tratamente
CORP
Unturi de corp, Uleiuri de corp, Creme, Emulsii
ÎNGRIJIRE SOLARĂ
Creme, Uleiuri de plajă
MACHIAJ
Fond de ten, Corector
TIP DE TEN
Uscat, Matur, Normal
TENDINȚE SUSȚINUTE
At-Home, Clean Beauty, Personalizat, Skinimalism, Waterless, Well-aging
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare

Ulei de Rosa Mosqueta

O specialitate de ulei căruia i se atribuie excelente proprietăți de rejuvenare, refacere, regenerare și protecție cutanată, favorizează elasticitatea și fermitatea pielii, utilizat în preparatele anti-îmbătrânire, în diverse afecțiuni ale pielii și în formulele cosmetice de susținere a pielii.

Mai departeArată mai puțin
18,84 Lei
* Comandă specială

Produsele marcate cu * sunt produse disponibile la comandă specială.

Toate produsele marcate ca fiind disponibile la comandă specială, se pregătesc după achitarea comenzii și se pot livra după minim 3 zile lucrătoare de la lansarea comenzii. Termenul de livrare poate să fie mai lung, caz în care clientul va fi contactat prin email sau telefonic de către departamentul de vânzări pentru a stabili toate detaliile.

Ne rezervăm dreptul de a aplica taxe de livrare în cazul comenzilor cu greutate / volum deosebit de mare, și în acest sens clientul va fi contactat după caz, pentru a stabili detaliile. Vă rugăm să vă asigurați că alegeți produsul potrivit, în cantitatea de care aveți nevoie.

Produsele disponibile la comandă specială nu pot fi returnate fiind îmbuteliate / dozate în mod specific doar la comanda clientului.

Ambalaj
Referință:
M-1417
Favorite3
0
Adaug la Wishlist(62)
Descriere

O specialitate de ulei căruia i se atribuie excelente proprietăți de rejuvenare, refacere, regenerare și protecție cutanată, favorizează o mai bună elasticitate și fermitate a pielii.

 

Este utilizat în tratamentele anti-îmbătrânire, în diverse afecțiuni ale pielii și în formulele cosmetice de întreținere a pielii. 

Renumit pentru netezirea ridurilor și ameliorarea multiplelor semne de îmbătrânire, acest ulei prețios este utilizat pentru a menține aspectul tineresc și strălucirea naturală a tenului. De asemenea, este benefic pentru cicatrici, cuperoză și vergeturi. 

 

Arbustul sălbatic Rosa Mosqueta este asemănător cu măceșul comun, dar această varietate diferă prin concentrația de compuși activi.

 

Ingrediente: Rosa Moschata Seed Oil

PROPRIETĂȚI

regenerativ, favorizează reînnoirea țesuturilor pielii

cunoscut pentru îmbunătățirea aspectului și a texturii pielii, stimulează regenerarea epidermică

antirid, netezește ridurile de suprafață

anti-îmbătrânire și antioxidant, reduce semnele de fotoîmbătrânire

îmbunătățește fermitatea pielii, redă suplețea, elasticitatea și tonusul pielii

aduce un aspect proaspăt pielii

emolient și protectoare a barierei cutanate

PROFIL DE ACIZI GRAȘI

Acid oleic (C18:1) 18%
Acid linoleic (C18:2) 44%
Acid linolenic (C18:3) 38%

 

Conține, de asemenea, carotenoizi, inclusiv acid transretinoic, vitamina E, vitamina K și squalene.

RECOMANDĂRI DE UTILIZARE

poate fi aplicat ca atare pe piele și păr

combinat cu alte uleiuri și unturi vegetale, uleiuri esențiale și active liposolubile

poate fi utilizat pentru o gamă largă de formulări cosmetice

 

este un ulei potrivit pentru toate tipurile de piele

ideal în îngrijirea pielii mature, riduri, piele flască, ten îmbătrânit, pete de vârstă

îngrijire reparatoare și calmantă pentru pielea iritată sau deteriorată, rozacee, eczeme

 

poate ajuta la prevenirea vergeturilor și ameliorarea aspectului vergeturilor

pielea uscată, deshidratată

pielea afectată de semnele fotoîmbătrânirii, leziuni UV cauzate de supraexpunerea la soare

îngrijirea pielii cu tendință atopică

DATE DE SIGURANȚĂ

numai pentru uz cosmetic

 

Mai departeArată mai puțin
Coduri și referințe
M-1417

ean13
6424414014721
upc
B079-1.A11
Articole conexe

Recenzii / Q&A

Evaluarea medie

5.0
30 Recenzii
Excelent 30
Foarte bun 0
Bun 0
Mediu 0
Slab 0

  • Recenzii (30)
  • Întrebări și răspunsuri (0)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Scrieți un comentariu

@COMMENT_TITLE@

@CUSTOMER_NAME@ @AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunsuri @ANSWERS_NB@ Comentarii @COMMENTS_NB@
Scrieți un răspuns Adaugă un comentariu
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspuns
@TOTAL_USEFULNESS@
@COMMENT_COMMENT@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@
Adaugă un comentariu
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspuns

@COMMENT_COMMENT@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@
Răspuns

Meniu

Setări

Creați un cont pentru a salva favorite

Logare

Creați un cont pentru a utiliza Wishlist

Logare