unknown
×

Parfum solid 4 Charming Flowers

4208

Un parfum cald, elegant, cu note florale ce încântă prin evoluția lor pe parcursul a câteva ore de longevitate pe piele. Se aplică pe încheieturi și în alte zone de puls.

Formula: 32014 Nivel dificultate: începător Valabilitate: min 12 luni pH optim: -

Faza Ingrediente Total 15 gr
A Unt de Murumuru 8 gr
A Ceară de Iasomie 4,5 gr
A Ulei Caprilis 2,2 gr
B Ulei esențial Ylang-ylang complet 0,07 gr (3 pic)
B Ulei esențial Balsam Peru 0,03 gr (2 pic)
B Ulei esențial Neroli 0,07 gr (3 pic)
B Ulei esențial Galbanum 0,03 gr (2 pic)
B Vitamina E 0,07 gr (3 pic)

1. Într-un pahar termorezistent se topesc pe baie de apă ingredientele fazei A. Se amestecă des până la topirea completă, apoi se îndepărtează de la sursa de căldură.

2. Se adaugă ingredientele fazei B. Se amestecă bine, se toarnă în recipientul dedicat și se lasă la răcit pe o suprafață plană.

Rezultă un parfum cald, elegant, cu note florale ce încântă prin evoluția lor pe piele pe parcursul a câteva ore de longevitate. Se aplică pe încheieturi și în alte zone cu puls.

Produsele Rețetei
INGREDIENTE
"0"
(45)

Un unt exotic apreciat pentru textura sa plăcută, conferă pielii o senzație unică, non-grasă. Ajută la susținerea elasticității pielii, favorizează retenția umidității, lasă părul strălucitor și hrănit. Se absoarbe...

33,32 Lei
"0"
(17)

O ceară florală parfumată derivată din procesul de creare a absolutului de iasomie, cu un parfum distinct, exotic, intens floral. Oferă proprietăți benefice pentru aplicații de îngrijire personală și parfumerie.

19,04 Lei
"0"
(24)

Ulei exotic fenomenal, cu parfumul euforic, senzual și înălțător, cu profil terapeutic și aromatic de spectru larg. Atenuează temerile și lipsa de încredere. Conferă calități afrodisiace, ajută la gestionarea furiei,...

28,56 Lei
"0"
(6)

O esență rară și prețioasă, cu miros intens și tenace, cu note verzi, de frunze, dulci-amărui, pământii și cu o nuanță balsamică. Folosit în cosmeticele cu efect de regenerare a pielii, ca element de echilibrare în...

29,75 Lei
MATERIALE
17 Opinii
 • Loredana B.

  Loredana B. 2024-02-29

  Buna ziua,
  Se poate inlocui untul cu ceara purificata de albine?
  Mulțumesc.
  • ELLEMENTAL logo comments

   ELLEMENTAL 2024-03-01

   Bună ziua Loredana,
   Înlocuirea untului de murumuru, care are o textură ușoară, cu ceara de albine ar avea ca rezultat un parfum prea solid. Fără teste este greu de apreciat, dar vă recomandăm în jur de 11,5 gr ceară de albine sau ceară de soia cu1 gr ceară de iasomie.
   Succes vă dorim!
 • Cristina O.

  Cristina O. 2024-01-05

  Bine v-am regăsit, UN AN NOU CU SĂNĂTATE ȘI MULTE REALIZĂRI REMARCABILE VA DORESC!
  Vă rog să îmi spuneți ce modificări ar trebui sa fac la parfumurile solide pentru să le pot pune in recipiente stick oval ?
 • Cristina O.

  Cristina O. 2023-09-29

  Buna dimineața. Uleiul esențial galbanum va apărea curând pe stoc? In aceasta rețetă putem introduce un alt produs care să l înlocuiască?
 • Margareta l.

  Margareta l. 2023-06-16

  Buna ziua, cred ca s-a scris eronat gramajul la ceara de iasomie.Pe ambalaj scrie ca se utilizează in Rețetele cosmetice in concentrație de 2-5%
  Va doresc numai bine
 • Oana JUGANARU

  Oana JUGANARU 2021-11-19

  Buna ziua ! Se poate inlocui ceara de iasomie ? Daca da, mi-ati putea spune, va rog, cu ce si cantitatea ? Va multumesc !
  • ELLEMENTAL logo comments

   ELLEMENTAL 2021-11-20

   Bună ziua! Ceara de iasomie se poate înlocui cu ceară de tuberoze sau altă ceară florală (mimoză, trandafiri - noi nu avem), însă mirosul dezvoltat va fi, desigur, altul. Numai bine!
 • Hina C.

  Hina C. 2021-11-01

  Buna ziua!Am facut un parfum solid cu 20% esenta (orhidee si parfumant de cirese) cu ceara de soia si problema e ca mirosul nu rezista decat cateva minute pe piele.M ati putea ajuta cu un sfat ca sa tina mai mult?Multumesc anticipat.
  • ELLEMENTAL logo comments

   ELLEMENTAL 2021-11-03

   Bună ziua! Parfumantele naturale sunt mai fine, nu au toate un miros intens precum cele sintetice ieftine, cu care suntem obișnuiți în general. Cu toate acestea, mirosul lor ar trebui să se simtă mai mult decât câteva minute, chiar și la un dozaj mai mic de 20%. Dezvoltarea mirosului depinde și de mediul în care sunt incluse esențele, de pildă în această rețetă le-am inclus într-o bază de unt vegetal. Puteți încerca să mai suplimantați esențele în compoziția dvs, sau să le includeți într-un unt (shea purificat, mango, cacao, murumuru etc). Toate cele bune!
   • Hina C.

    Hina C. 2021-11-11

    Multumesc frumos!O zi buna!
 • Renata B.

  Renata B. 2021-09-23

  Buna ziua,in locul untului de murmuru se poate folosi shea?
  • ELLEMENTAL logo comments

   ELLEMENTAL 2021-09-24

   Bună ziua! Da, se poate folosi.
 • Mihaela I.

  Mihaela I. 2021-08-10

  Buna ziua, pot folosi uleiul esential de galbanum, combinat cu ulei de caprilis, pentru tenul acneic, sau pur si simplu ca atare pentru ten? In ce proportie se poate adauga?
  • ELLEMENTAL logo comments

   ELLEMENTAL 2021-08-11

   Bună ziua! Puteți folosi uleiul esențial de galbanum în combinație cu un ulei vegetal, inclusiv Caprilis, dozajul pentru ten ar fi indicat să nu depășească 1-2%. Numai bine!
 • Apostol M.

  Apostol M. 2021-06-18

  Buna ziua, cu ce poate fi inlocuit uleiul esential de neroli?

Opinii
Comentariu
Logați-vă pentru a scrie opinia despre rețetă

Categorii

Categorii

Creați un cont sau logați-vă!

Logare