unknown
×

Dioxid de titan

×

Specificații

INCI
Titanium Dioxide (CI 77891)
Aditivi
nu
Conservanți
nu
Aspect
pudră, alb
Solubilitate
dispersabil în ulei, miscibil cu pulberi
Dozaj
1 - 25 %
Dimensiune particule
0.2 - 0.6 μm
Potrivit pentru
săpunuri
TEN
Creme de față
CORP
Creme, Emulsii
ÎNGRIJIRE SOLARĂ
Creme
COPII
Creme
MACHIAJ
Blush, Corector, Fard de ochi, Fond de ten, Ruj/Gloss, Pudre
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare

Pudră microfină non-nano, derivată dintr-un mineral natural, utilizată ca pigment și agent de protecție solară în produsele cosmetice. Ajută la protejarea pielii de razele ultraviolete.

Mai departeArată mai puțin
6,83 Lei
Ambalaj
Referință:
M-1319
Accesorii / Produse compatibile
Adaug la Wishlist(26)
Descriere Dioxid de titan

Pudră microfină non-nano, derivată dintr-un mineral natural, utilizată ca pigment și agent de protecție solară în produsele cosmetice. Ajută la protejarea pielii de razele ultraviolete.

PROPRIETĂȚI

  • non-nano, derivat dintr-un mineral prezent în natură
  • tip standard, fără tratament de suprafață, puritate ridicată
  • conferă nuanță albă și opacitate preparatelor cosmetice
  • reflectă lumina solară, asigură protecție UV
  • insolubil în ulei și apă, creează suspensii

RECOMANDĂRI DE UTILIZARE

  • ingredient cosmetic
  • poate fi utilizat în formulele de îngrijire a pielii și de protecție solară, în produsele cosmetice colorate, rujuri, farduri, săpunuri
  • pentru creme și emulsii se adaugă la faza uleioasă și se omogenizează
  • pentru compozițiile de machiaj, se adaugă de regulă împreună cu pigmenții
  • este potrivit și pentru formulări care nu conțin apă, cum ar fi stick-uri, balsamuri, pudre compacte

DATE DE SIGURANȚĂ

  • numai pentru uz cosmetic
  • a nu se utiliza în aplicații care pot duce la expunerea plămânilor utilizatorilor finali prin inhalare
  • pentru detalii, consultați fișa cu date de securitate 
Mai departeArată mai puțin
Coduri și referințe
M-1319

Specificații

INCI
Titanium Dioxide (CI 77891)
Aditivi
nu
Conservanți
nu
Aspect
pudră, alb
Solubilitate
dispersabil în ulei, miscibil cu pulberi
Dozaj
1 - 25 %
Dimensiune particule
0.2 - 0.6 μm
Potrivit pentru
săpunuri
TEN
Creme de față
CORP
Creme, Emulsii
ÎNGRIJIRE SOLARĂ
Creme
COPII
Creme
MACHIAJ
Blush, Corector, Fard de ochi, Fond de ten, Ruj/Gloss, Pudre
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare

ean13
6424414013434
upc
C027-1.B11
mpn
33079000
Disclaimer
Rețete cu acest produs

Recenzie Dioxid de titan

Media evaluării

5.0
30 Recenzii
Excelent 30
Foarte bun 0
Bun 0
Mediu 0
Slab 0

  • Recenzii (30)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Scrieți un comentariu
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde

Categorii

Categorii

Clic pentru mai multe produse
No products were found.

Creați un cont sau logați-vă!

Logare