unknown
×

Extract de Cafea CO2

×

Specificații

INCI
Coffea Arabica Seed Extract
Status
100% pur și natural, Cosmos Organic
Clasificare
grad cosmetic, clasificat ca o aromă naturală
Metoda de obținere
extracție CO2
Partea plantei
boabe de cafea prăjită
Procesare
nedenaturat, nediluat
Natural index
ISO 16128: Natural 1.0
Aditivi
nu
Aspect
maroniu, lichid, vâscozitate medie, tulbure
Notă parfum
notă de mijloc, nota de bază
Solubilitate
în ulei
Dozaj
0.1-2%
Indicații specifice
celulită
Beneficii cheie
tonic general
Potrivit pentru
masaj, parfumerie, cosmetică, lumânări, săpunuri
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare, a nu se depozita la îndemâna copiilor

Apreciat pentru aroma sa bogată și profundă, extractul de cafea arabica este o esență concentrată ce se poate folosi pentru parfumarea și aromatizarea cosmeticelor, în săpunuri, lumânări și la realizarea parfumurilor naturale.

Mai departeArată mai puțin
21,25 Lei
Ambalaj
  • 5 ml
  • 9 gr
  • 90 gr
  • 500 gr
Alte volume disponibile
Anunță-mă când revine în stoc
Referință:
M-1479
Adaug la Wishlist(77)
Descriere Extract de Cafea CO2

Apreciat pentru aroma sa bogată și profundă, extractul de cafea arabica este o esență concentrată ce se poate folosi pentru parfumarea și aromatizarea cosmeticelor, în săpunuri, lumânări și la realizarea parfumurilor naturale.

Profil olfactiv: aromă puternică și bogată de cafea prăjită, cu accente de fum

Se poate utiliza ca ingredient pentru prepararea produselor cosmetice, cum ar fi uleiuri de masaj, creme și uleiuri anticelulitice, balsam de buze, unt de corp, gomaj. Se poate include în săpunuri, lumânări parfumate, parfumuri în bază uleioasă.

Este solubil în uleiuri, parțial solubil în alcool, miscibil în emulsii, insolubil în apă. În emulsii se adaugă la faza finală.

DATE DE SIGURANȚĂ

  • persoanele cu tendință alergică ar trebui să efectueze un test de alergie înainte de a utiliza uleiuri esențiale sau alte extracte concentrate
  • pentru uz profesional, consultați fișa cu date de securitate
Mai departeArată mai puțin
Coduri și referințe
M-1479

Specificații

INCI
Coffea Arabica Seed Extract
Status
100% pur și natural, Cosmos Organic
Clasificare
grad cosmetic, clasificat ca o aromă naturală
Metoda de obținere
extracție CO2
Partea plantei
boabe de cafea prăjită
Procesare
nedenaturat, nediluat
Natural index
ISO 16128: Natural 1.0
Aditivi
nu
Aspect
maroniu, lichid, vâscozitate medie, tulbure
Notă parfum
notă de mijloc, nota de bază
Solubilitate
în ulei
Dozaj
0.1-2%
Indicații specifice
celulită
Beneficii cheie
tonic general
Potrivit pentru
masaj, parfumerie, cosmetică, lumânări, săpunuri
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare, a nu se depozita la îndemâna copiilor

ean13
6424414015353
upc
C038-1.B12
mpn
33079000
Disclaimer
Rețete cu acest produs

Recenzie Extract de Cafea CO2

Media evaluării

4.6
25 Recenzii
Excelent 20
Foarte bun 1
Bun 4
Mediu 0
Slab 0

  • Recenzii (25)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Scrieți un comentariu
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde

Categorii

Categorii

Creați un cont sau logați-vă!

Logare