unknown
×

Arginină

×

Specificații

INCI
Arginine
Status
Natural conform
Natural index
ISO 16128: Natural origin 1.0
Aditivi
nu
Conservanți
nu
Aspect
alb, pulbere cristalină
Miros, aromă
caracteristic
Solubilitate
în apă, în glicoli
Dozaj
0.1-1%
pH
10-12
TEN
Cleansere, Creme de față, Seruri, Tonere
CORP
Creme, Emulsii
PĂR
Șampoane, Seruri pentru păr, Balsamuri de păr
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare

Un aminoacid cu numeroase virtuți, arginina este foarte versatilă și are multiple aplicații. Susține buna funcționare a barierei pielii, este antistatic și condiționator capilar. Se folosește și pentru alcalinizarea ingredientelor sau compozițiilor acide.

Mai departeArată mai puțin
10,71 Lei
info VRAC

Produsele marcate cu VRAC sunt produse disponibile la comandă specială.

Toate produsele marcate ca fiind disponibile la comandă specială, se pregătesc după achitarea comenzii și se pot livra după minim 3 zile lucrătoare de la lansarea comenzii. Termenul de livrare poate să fie mai lung, caz în care clientul va fi contactat prin email sau telefonic de către departamentul de vânzări pentru a stabili toate detaliile.

Ne rezervăm dreptul de a aplica taxe de livrare în cazul comenzilor cu greutate / volum deosebit de mare, și în acest sens clientul va fi contactat după caz, pentru a stabili detaliile. Vă rugăm să vă asigurați că alegeți produsul potrivit, în cantitatea de care aveți nevoie.

Produsele disponibile la comandă specială nu pot fi returnate fiind îmbuteliate / dozate în mod specific doar la comanda clientului.

Ambalaj
Referință:
M-1587
Adaug la Wishlist(30)
Descriere Arginină

Un aminoacid cu numeroase virtuți, arginina este foarte versatilă și are multiple aplicații. Susține buna funcționare a barierei pielii, este antistatic și condiționator capilar. Se folosește și pentru alcalinizarea ingredientelor sau compozițiilor acide.

PROPRIETĂȚI

  • susține buna funcționare a barierei pielii
  • crește nivelul de hidratare al pielii și al părului
  • ușor antioxidant
  • antistatic, condiționator capilar
  • îmbunătățește flexibilitatea părului, conferă luciu și volum
  • agent alcalinizator, compatibil cu majoritatea ingredientelor cosmetice

RECOMANDĂRI DE UTILIZARE

  • ingredient cosmetic, se poate include într-o gamă largă de formulări cosmetice
  • dozaj general recomandat: 0,1-1%, dozaj până la 20% pentru alcalinizarea soluțiilor foarte acide
  • o alegere elegantă pentru reglarea pH-ului în cosmetice
  • având un pH bazic (10-12 în soluție apoasă de 10%) poate fi folosită pentru reglarea pH-ului compozițiilor care conțin acizi

DATE DE SIGURANȚĂ

  • numai pentru uz cosmetic
  • pentru uz profesional, consultați fișa cu date de securitate
Mai departeArată mai puțin
Coduri și referințe
M-1587

Specificații

INCI
Arginine
Status
Natural conform
Natural index
ISO 16128: Natural origin 1.0
Aditivi
nu
Conservanți
nu
Aspect
alb, pulbere cristalină
Miros, aromă
caracteristic
Solubilitate
în apă, în glicoli
Dozaj
0.1-1%
pH
10-12
TEN
Cleansere, Creme de față, Seruri, Tonere
CORP
Creme, Emulsii
PĂR
Șampoane, Seruri pentru păr, Balsamuri de păr
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare

upc
F028-3.D07
mpn
33079000
ean13
6424414020494
Disclaimer
Rețete cu acest produs

Recenzie Arginină

Media evaluării

5.0
15 Recenzii
Excelent 15
Foarte bun 0
Bun 0
Mediu 0
Slab 0

  • Recenzii (15)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Scrieți un comentariu
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde

Categorii

Categorii

Clic pentru mai multe produse
No products were found.

Creați un cont sau logați-vă!

Logare