unknown
×

Extract de Licorice CO2

×

Specificații

INCI
Glycyrrhiza Uralensis Root Extract, Caprylic/Capric Triglyceride
Status
Natural conform
Metoda de obținere
extracție CO2
Partea plantei
rădăcini
Natural index
ISO 16128: Natural 1.0
Aditivi
nu
Conservanți
nu
Aspect
lichid, vâscos, galben maroniu
Solubilitate
în ulei
Dozaj
0.1 - 1.0 %
Indicații specifice
pete pigmentare
Beneficii cheie
anti-aging, regenerator, antiinflamator, antibacterian
TEN
Creme de față, Uleiuri faciale, Măști, Seruri, Tratamente
CORP
Unturi de corp, Balsamuri, Creme, Emulsii, Uleiuri de corp, Lotion bars, Uleiuri de masaj, Unguente
ÎNGRIJIRE SOLARĂ
Produse după plajă, Creme, Uleiuri de plajă
IGIENĂ
Igienă orală
TIP DE TEN / PIELE
Acneic, Matur
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare

Conține o cantitate mare de izoflavone cu activitate antiinflamatoare, antiradicalară și antibacteriană, un activ rar, potrivit pentru a fi utilizat în formulări eficiente de îngrijire a pielii și de îngrijire orală anti-îmbătrânire.

Mai departeArată mai puțin
13,02 Lei
Ambalaj
Alte volume disponibile
Anunță-mă când revine în stoc
Referință:
M-1260
Adaug la Wishlist(30)
Descriere Extract de Licorice CO2

Conține o cantitate mare de izoflavone cu activitate antiinflamatoare, antiradicalară și antibacteriană, un activ rar, potrivit pentru a fi utilizat în formulări eficiente de îngrijire a pielii și de îngrijire orală anti-îmbătrânire.

Conține minimum 8,5% izoflavone, cum ar fi licoricidina și licorisoflavan A.

PROPRIETĂȚI

  • antiinflamator, antibacterian
  • antioxidant, anti-îmbătrânire
  • ajută la diminuarea fotoîmbătrânirii induse de razele UVA
  • ajută la controlul halenei prin inhibarea creșterii agenților patogeni bucali

RECOMANDĂRI DE UTILIZARE

  • ingredient cosmetic
  • ca substanță activă în formulele de îngrijire a pielii și a corpului
  • potrivit pentru utilizare în preparate pentru paste de dinți, ape de gură
  • se adaugă în formulări la <45°C

DATE DE SIGURANȚĂ

  • numai pentru uz cosmetic
  • pentru uz profesional, consultați fișa cu date de securitate 
Mai departeArată mai puțin
Coduri și referințe
M-1260

Specificații

INCI
Glycyrrhiza Uralensis Root Extract, Caprylic/Capric Triglyceride
Status
Natural conform
Metoda de obținere
extracție CO2
Partea plantei
rădăcini
Natural index
ISO 16128: Natural 1.0
Aditivi
nu
Conservanți
nu
Aspect
lichid, vâscos, galben maroniu
Solubilitate
în ulei
Dozaj
0.1 - 1.0 %
Indicații specifice
pete pigmentare
Beneficii cheie
anti-aging, regenerator, antiinflamator, antibacterian
TEN
Creme de față, Uleiuri faciale, Măști, Seruri, Tratamente
CORP
Unturi de corp, Balsamuri, Creme, Emulsii, Uleiuri de corp, Lotion bars, Uleiuri de masaj, Unguente
ÎNGRIJIRE SOLARĂ
Produse după plajă, Creme, Uleiuri de plajă
IGIENĂ
Igienă orală
TIP DE TEN / PIELE
Acneic, Matur
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare

ean13
6424414012864
upc
C050-1
mpn
33079000
Disclaimer
Rețete cu acest produs

Recenzie Extract de Licorice CO2

Media evaluării

4.7
19 Recenzii
Excelent 16
Foarte bun 1
Bun 2
Mediu 0
Slab 0

  • Recenzii (19)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Scrieți un comentariu
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde

Categorii

Categorii

Clic pentru mai multe produse
No products were found.

Creați un cont sau logați-vă!

Logare