Specificații

INCI
Parfum / Aroma
Clasificare
grad cosmetic, grad alimentar
Aspect
lichid, gălbui
Dozaj
0.2 - 5.0 %
Potrivit pentru
parfumerie, cosmetică, baie & igienă, igienă orală
TEN
Cleansere, Creme de față, Soluții micelare, Seruri, Tonere
CORP
Unturi de corp, Creme, Emulsii, Creme de mâini
PĂR
Balsamuri de păr, Șampoane
COPII
Produse de igienă, Creme, Șampoane
IGIENĂ
Bombe de baie, Gel de duș, Cleansere, Igienă orală, Șampoane
MACHIAJ
Balsam de buze, Ruj/Gloss
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare, a nu se depozita la îndemâna copiilor

Extract aromatic de Cocos

Este o aromă naturală obținută din concentratul miezului de cocos în bază de alcool din cereale. Conferă cosmeticelor și produselor de igienă miros și aromă autentice de nucă de cocos.

Mai departeArată mai puțin
10,33 Lei
* Comandă specială

Produsele marcate cu * sunt produse disponibile la comandă specială.

Toate produsele marcate ca fiind disponibile la comandă specială, se pregătesc după achitarea comenzii și se pot livra după minim 3 zile lucrătoare de la lansarea comenzii. Termenul de livrare poate să fie mai lung, caz în care clientul va fi contactat prin email sau telefonic de către departamentul de vânzări pentru a stabili toate detaliile.

Ne rezervăm dreptul de a aplica taxe de livrare în cazul comenzilor cu greutate / volum deosebit de mare, și în acest sens clientul va fi contactat după caz, pentru a stabili detaliile. Vă rugăm să vă asigurați că alegeți produsul potrivit, în cantitatea de care aveți nevoie.

Produsele disponibile la comandă specială nu pot fi returnate fiind îmbuteliate / dozate în mod specific doar la comanda clientului.

Ambalaj
Referință:
M-1336
Favorite0
0
Adaug la Wishlist(17)
Descriere

Este o aromă naturală obținută din concentratul miezului de cocos în bază de alcool din cereale. Conferă cosmeticelor și produselor de igienă miros și aromă autentice de nucă de cocos.

Recomandări de utilizare

  • parfumarea și aromatizarea compozițiilor cosmetice de îngrijire și igienă
  • este potrivit pentru produse dedicate copiilor și adulților deopotrivă
  • bine tolerat de pielea sensibilă
  • solubil în apă și alcool, insolubil în uleiuri, dispersabil în preparate anhidre solide
  • se adaugă la formulări, de preferință la <40°C

Atenționări: produsul conține alcool, a nu se utiliza lângă flacără deschisă; a se evita contactul cu ochii; nu este indicată utilizarea în lumânări parfumate.

Mai departeArată mai puțin
Coduri și referințe
M-1336

ean13
6424414013649
upc
C039-1.B12

Recenzii / Q&A

Evaluarea medie

4.5
17 Recenzii
Excelent 15
Foarte bun 0
Bun 0
Mediu 0
Slab 2

  • Recenzii (17)
  • Întrebări și răspunsuri (0)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Scrieți un comentariu

@COMMENT_TITLE@

@CUSTOMER_NAME@ @AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunsuri @ANSWERS_NB@ Comentarii @COMMENTS_NB@
Scrieți un răspuns Adaugă un comentariu
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspuns
@TOTAL_USEFULNESS@
@COMMENT_COMMENT@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@
Adaugă un comentariu
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspuns

@COMMENT_COMMENT@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@
Răspuns
Articole conexe

Meniu

Setări

Creați un cont pentru a salva favorite

Logare

Creați un cont pentru a utiliza Wishlist

Logare