unknown
×

Absolut de Trandafir de Damasc

×

Specificații

INCI
Rosa Damascena Flower Extract
Status
100% pur și natural
Clasificare
grad cosmetic
Metoda de obținere
extracție etanolică
Partea plantei
flori
Procesare
nedenaturat, nediluat
Aditivi
nu
Constituenți principali
phenylethyl alcohol, citronellol, geraniol, nonadecane
Aspect
portocaliu , lichid
Miros, aromă
floral
Notă parfum
notă de mijloc
Solubilitate
în alcool etilic, miscibil în ulei
Dozaj
conform IFRA
Indicații specifice
angoase, anxietate, libidou scăzut
Beneficii cheie
afrodisiac
Potrivit pentru
parfumerie, aromaterpie, cosmetică
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare, a nu se depozita la îndemâna copiilor

O esență regală cu parfum floral încântător, bogat, sofisticat, o materie primă esențială pentru parfumerie, o mireasmă armonizatoare, senzuală, liniștește emoțiile și are grijă de tenul matur.

Mai departeArată mai puțin
83,30 Lei
Ambalaj
Referință:
M-1332
Adaug la Wishlist(84)
Descriere Absolut de Trandafir de Damasc

O esență regală cu parfum floral încântător, bogat, sofisticat, o materie primă esențială pentru parfumerie, o mireasmă armonizatoare, senzuală, liniștește emoțiile și are grijă de tenul matur.

Profil olfactiv: floral, specific de trandafir, pudrat, cu subtile nuanțe verzi și moscate

Se utilizează pentru a crea un parfum soliflore în care absolutul de trandafir constituie partea esențială a parfumului. Se poate combina cu alte esențe de note florale și verzi pentru a crea compoziții rafinate de tip bouquet floral.

Se adaugă în preparate cosmetice pentru un parfum feminin delicat, în seruri, creme, uleiuri faciale, uleiuri de beauty, elixiruri.

Se folosește în aromaterapie pentru a crea o atmosferă romantică, care este armonizatoare și acompaniază trăirile emoționale.

DATE DE SIGURANȚĂ

  • numai pentru uz extern
  • persoanele cu tendință alergică ar trebui să efectueze un test de alergie înainte de a utiliza uleiuri esențiale
  • pentru uz profesional, consultați fișa cu date de securitate
Mai departeArată mai puțin
Coduri și referințe
M-1332

Specificații

INCI
Rosa Damascena Flower Extract
Status
100% pur și natural
Clasificare
grad cosmetic
Metoda de obținere
extracție etanolică
Partea plantei
flori
Procesare
nedenaturat, nediluat
Aditivi
nu
Constituenți principali
phenylethyl alcohol, citronellol, geraniol, nonadecane
Aspect
portocaliu , lichid
Miros, aromă
floral
Notă parfum
notă de mijloc
Solubilitate
în alcool etilic, miscibil în ulei
Dozaj
conform IFRA
Indicații specifice
angoase, anxietate, libidou scăzut
Beneficii cheie
afrodisiac
Potrivit pentru
parfumerie, aromaterpie, cosmetică
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare, a nu se depozita la îndemâna copiilor

ean13
6424414013588
upc
C049-1.B13
mpn
33079000
Disclaimer
Rețete cu acest produs

Recenzie Absolut de Trandafir de Damasc

Media evaluării

5.0
44 Recenzii
Excelent 44
Foarte bun 0
Bun 0
Mediu 0
Slab 0

  • Recenzii (44)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Scrieți un comentariu
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde

Categorii

Categorii

Clic pentru mai multe produse
No products were found.

Creați un cont sau logați-vă!

Logare