unknown
×

Parfumant natural Fresh Marine

×

Specificații

INCI
Parfum | Creat în Franța
Compoziție
100% natural, fără ingrediente sintetice, fără conservanți
Natural index
ISO 16128: Natural 1.0
Solubilitate
solubil în ulei, solubil în alcool, dispersabil în emulsii, insolubil în apă
Potrivit pentru
cosmetice, parfumerie, baie & igienă
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare, a nu se depozita la îndemâna copiilor

Asociază notele verzi proaspete cu accente acvatice și fin fructate, ideal pentru produse de îngrijire îndeosebi bărbătești, preparate de igienă și toaletare.

Mai departeArată mai puțin
19,04 Lei
Ambalaj
  • 9 gr
  • 90 gr
  • 900 gr
Referință:
M-1359-0.009
Adaug la Wishlist(22)
Descriere Parfumant natural Fresh Marine

Asociază notele verzi proaspete cu accente acvatice și fin fructate, ideal pentru produse de îngrijire îndeosebi bărbătești, preparate de igienă și toaletare.

Este un amestec concentrat de substanțe aromatice, complet natural, de origine vegetală, special conceput pentru aplicații cosmetice.

Folosiți acest parfumant natural deosebit ca ingredient în preparate cosmetice precum seruri, creme, uleiuri de frumusețe, loțiuni de corp, unt de corp, produse de machiaj, produse de baie, în dozaj uzual de până la 3%.

Utilizați parfumantul ca esență naturală pentru a vă crea propriul parfum, în dozaj uzual de până la 20%.

Poate fi folosit ca unică esență parfumantă sau poate fi combinat cu alte substanțe parfumante, uleiuri esențiale ori absoluturi, pentru a modula sau accentua anumite note.

DATE DE SIGURANȚĂ

  • nu aplicați nediluat pe piele
  • nu aplicați direct pe mucoase, în nas, în ochi
  • persoanele cu tendință alergică ar trebui să efectueze un test de alergie înainte de utilizare
  • pentru uz profesional, consultați fișa cu date de securitate
Mai departeArată mai puțin
Coduri și referințe
M-1359-0.009

Specificații

INCI
Parfum | Creat în Franța
Compoziție
100% natural, fără ingrediente sintetice, fără conservanți
Natural index
ISO 16128: Natural 1.0
Solubilitate
solubil în ulei, solubil în alcool, dispersabil în emulsii, insolubil în apă
Potrivit pentru
cosmetice, parfumerie, baie & igienă
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare, a nu se depozita la îndemâna copiilor

ean13
6424414013991
upc
C025-3.C08
mpn
33079000
isbn
77900-22-11-2024
Disclaimer
Rețete cu acest produs

Recenzie Parfumant natural Fresh Marine

Media evaluării

4.9
18 Recenzii
Excelent 17
Foarte bun 1
Bun 0
Mediu 0
Slab 0

  • Recenzii (18)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Scrieți un comentariu
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde

Categorii

Categorii

Creați un cont sau logați-vă!

Logare