unknown
×

Ulei esențial de Salvie Sclarea

×

Specificații

INCI
Salvia Sclarea Oil
Status
100% pur și natural, E.O.B.B.D. definit botanic și biochimic
Clasificare
grad cosmetic
Metoda de obținere
distilare cu abur
Partea plantei
părți aeriene
Procesare
spectru complet, nefracționat, nedenaturat, nediluat
Natural index
ISO 16128: Natural 1.0
Constituenți principali
linalyl acetate, linalool, a-terpineol, germacrene, b-caryophyllene, sclareol
Aspect
lichid, galben maroniu, vâscozitate medie
Miros, aromă
caracteristic , floral, erbaceu
Notă parfum
nota de bază, fixativ
Solubilitate
în alcool etilic, în ulei
Dozaj
conform IFRA
Indicații specifice
acnee, coșuri, căderea părului, micoze, oboseală, epuizare, varice, libidou scăzut
Beneficii cheie
relaxant, seboregulator, antispasmodic, antifungic, afrodisiac, circulator, deodorant, tonic general
Potrivit pentru
baie & igienă, aromaterpie, parfumerie, cosmetică, tratamente, săpunuri
CORP
Unturi de corp, Uleiuri de corp, Creme, Emulsii, Lotion bars, Uleiuri de masaj, Unguente
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare, a nu se depozita la îndemâna copiilor

Parfum distinctiv floral, erbaceu, dulce, ușor pământiu și de nucă, cu aromă echilibrantă, reconfortantă și profund relaxantă, foarte apreciat în îngrijirea pielii și pentru a facilita confortul feminin.

Mai departeArată mai puțin
35,75 Lei
Ambalaj
Referință:
M-1381
Adaug la Wishlist(52)
Descriere Ulei esențial de Salvie Sclarea

Parfum distinctiv floral, erbaceu, dulce, ușor pământiu și de nucă, cu aromă echilibrantă, reconfortantă și profund relaxantă, foarte apreciat în îngrijirea pielii și utilizat pentru a facilita confortul feminin. 

Ingrediente: Salvia Sclarea Oil

Profil olfactiv: floral, pământiu, erbaceu, ușor fructat

PROPRIETĂȚI

  • utilizat în mod tradițional pentru a promova confortul feminin, în special în timpul menopauzei, amenoree, menstruație dureroasă, premenopauză, bufeuri
  • combate căderea părului, tonic pentru scalp
  • are un efect de echilibrare asupra tenului și părului gras
  • poate ajuta în cazul transpirației excesive
  • relaxant, ajută destinderea, afrodisiac
  • ajută în caz de oboseală nervoasă, tensiune
  • tonic al sistemului circulator, drenant
  • folosit ca fixator de parfumuri, adaugă o notă de bază interesantă

RECOMANDĂRI DE UTILIZARE

  • ca ingredient în formulări cosmetice, creme, unturi, seruri, amestecuri de uleiuri
  • se diluează cu un ulei vegetal și se aplică pe piele prin masaj
  • se adaugă la un preparat de baie dispersabil și se toarnă în apa caldă
  • ca ingredient pentru prepararea de săpunuri și articole de toaletă
  • în difuzor de aromaterapie, opțional în combinație cu alte uleiuri esențiale
  • ca și component pentru prepararea parfumurilor

DATE DE SIGURANȚĂ

  • consultați medicul dacă sunteți însărcinată, alăptați, sunteți o persoană în vârstă, aveți o boală gravă sau intenționați să utilizați uleiuri esențiale pentru copiii mici
  • nu aplicați direct pe mucoase, în nas, în ochi
  • consultați medicul sau aromaterapeutul înainte de a ingera orice ulei esențial
  • folosiți numai diluat, cu excepția cazului în care vă recomandă altfel medicul sau un aromaterapeut certificat, cu experiență și pregătire în domeniu
  • persoanele cu tendință alergică ar trebui să efectueze un test de alergie înainte de a utiliza uleiuri esențiale
  • pentru uz profesional, consultați fișa cu date de securitate
Mai departeArată mai puțin
Coduri și referințe
M-1381

Specificații

INCI
Salvia Sclarea Oil
Status
100% pur și natural, E.O.B.B.D. definit botanic și biochimic
Clasificare
grad cosmetic
Metoda de obținere
distilare cu abur
Partea plantei
părți aeriene
Procesare
spectru complet, nefracționat, nedenaturat, nediluat
Natural index
ISO 16128: Natural 1.0
Constituenți principali
linalyl acetate, linalool, a-terpineol, germacrene, b-caryophyllene, sclareol
Aspect
lichid, galben maroniu, vâscozitate medie
Miros, aromă
caracteristic , floral, erbaceu
Notă parfum
nota de bază, fixativ
Solubilitate
în alcool etilic, în ulei
Dozaj
conform IFRA
Indicații specifice
acnee, coșuri, căderea părului, micoze, oboseală, epuizare, varice, libidou scăzut
Beneficii cheie
relaxant, seboregulator, antispasmodic, antifungic, afrodisiac, circulator, deodorant, tonic general
Potrivit pentru
baie & igienă, aromaterpie, parfumerie, cosmetică, tratamente, săpunuri
CORP
Unturi de corp, Uleiuri de corp, Creme, Emulsii, Lotion bars, Uleiuri de masaj, Unguente
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare, a nu se depozita la îndemâna copiilor

ean13
6424414014288
upc
C033-1.B11
mpn
33079000
Disclaimer
Rețete cu acest produs

Recenzie Ulei esențial de Salvie Sclarea

Media evaluării

5.0
13 Recenzii
Excelent 12
Foarte bun 0
Bun 0
Mediu 0
Slab 0

  • Recenzii (13)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Scrieți un comentariu
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde

Categorii

Categorii

Clic pentru mai multe produse
No products were found.

Creați un cont sau logați-vă!

Logare