unknown
×

Hairbond

×

Specificații

INCI
Hydrogenated Castor Oil/Sebacic Acid Copolymer
Alte denumiri
Crodabond™ CSA
Status
Natural conform
Natural index
ISO 16128: Natural origin 1.0
Aditivi
nu
Conservanți
nu
Aspect
lichid, vâscos, ușor gălbui
Solubilitate
miscibil în ulei
Dozaj
0.5 - 5.0%
Beneficii cheie
reparator
PĂR
Seruri pentru păr, Șampoane solide, Tratamente, Balsamuri de păr, Șampoane
MACHIAJ
Fond de ten, Ruj/Gloss
TIP DE PĂR
Uscat, Deteriorat, Vopsit, Toate tipurile
TENDINȚE SUSȚINUTE
Clean Beauty, At-Home, Personalizat, Bazat pe știință
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare

Conceput pentru a repara firele de păr despicate, pentru a diminua estomparea culorii părului vopsit, pentru a sigila cuticulele părului care au deteriorat prin vopsire chimică, decolorare, permanentizare sau îndreptare termică, un activ de primă alegere pentru condiționatoare intensive, reparare după tratamente la salon, pentru un păr strălucitor, lucios, cu aspect sănătos.

Mai departeArată mai puțin
10,16 Lei
* Comandă specială

Produsele marcate cu * sunt produse disponibile la comandă specială.

Toate produsele marcate ca fiind disponibile la comandă specială, se pregătesc după achitarea comenzii și se pot livra după minim 3 zile lucrătoare de la lansarea comenzii. Termenul de livrare poate să fie mai lung, caz în care clientul va fi contactat prin email sau telefonic de către departamentul de vânzări pentru a stabili toate detaliile.

Ne rezervăm dreptul de a aplica taxe de livrare în cazul comenzilor cu greutate / volum deosebit de mare, și în acest sens clientul va fi contactat după caz, pentru a stabili detaliile. Vă rugăm să vă asigurați că alegeți produsul potrivit, în cantitatea de care aveți nevoie.

Produsele disponibile la comandă specială nu pot fi returnate fiind îmbuteliate / dozate în mod specific doar la comanda clientului.

Ambalaj
Referință:
M-1387
Compară0
Adaug la Wishlist(60)
Descriere Hairbond

Conceput pentru a repara firele de păr despicate, pentru a diminua estomparea culorii părului vopsit, pentru a sigila cuticulele părului care au deteriorat prin vopsire chimică, decolorare, permanentizare sau îndreptare termică, un activ de primă alegere pentru condiționatoare intensive, reparare după tratamente la salon, pentru un păr strălucitor, lucios, cu aspect sănătos.

Un oligo ester 100% natural derivat din acid sebacic și ulei de ricin.

PROPRIETĂȚI

  • formator de peliculă și agent de aderență de origine 100% naturală
  • repară firele de păr despicate
  • oferă beneficii de condiționare perceptibile și de lungă durată pentru a ajuta la prevenirea deteriorării părului
  • aderă la cuticulele ridicate, cimentându-le împreună și netezind fibra capilară
  • contribuie la obținerea unui păr strălucitor și lucios, netezește firele
  • creează un păr care arată și se simte sănătos
  • reduce estomparea culorii părului
  • substantiv, își menține beneficiile și în urma mai multor șamponări
  • conferă rezistență îndelungată la purtare a produselor de machiaj
  • oferă luciu și peliculă protectoare în gloss de buze și rujuri

RECOMANDĂRI DE UTILIZARE

  • ingredient cosmetic
  • oferă beneficii multiple atât pentru aplicațiile de îngrijire a părului, cât și pentru aplicațiile de machiaj
  • este eficient chiar și atunci când este utilizat în produse cu clătire
  • are o varietate de aplicații, cum ar fi: balsamuri reparative de păr inclusiv pentru protecția culorii, seruri de reparare a vârfurilor despicate, tratamente și balsamuri fără clătire, tratamente intensive pentru păr, balsamuri și produse de tratament pentru părul vopsit, fonduri de ten, produse pentru buze
  • dozaj recomandat:
  • 0,5 - 2% pentru tratamentele fără clătire și balsamurile zilnice
  • 2,0 - 5% pentru balsamuri sau tratamente intensive pentru păr
  • se adaugă în faza uleioasă a formulărilor

DATE DE SIGURANȚĂ

  • numai pentru uz cosmetic
  • pentru uz profesional, consultați fișa cu date de securitate

TESTE DE EFICACITATE

  • In-VITRO
  • Balsam cu 5% substanță activă: a crescut imediat nivelul de lubrifiere a părului tratat cu 61%; netezimea a crescut cu 38%; după 4 spălări cu șampon, balsamul a reușit să mențină nivelul de lubrifiere cu 30%.
  • Fibra despicată tratată cu balsam cu 1% activ, a fost sigilată după aplicarea inițială și a oferit un anumit efect de sigilare până la 3 spălări.
  • Fibra despicată tratată cu balsam de 5% activ, a fost sigilată după aplicarea inițială și a oferit un anumit efect de sigilare până la 10 spălări. 
Mai departeArată mai puțin
Coduri și referințe
M-1387

Specificații

INCI
Hydrogenated Castor Oil/Sebacic Acid Copolymer
Alte denumiri
Crodabond™ CSA
Status
Natural conform
Natural index
ISO 16128: Natural origin 1.0
Aditivi
nu
Conservanți
nu
Aspect
lichid, vâscos, ușor gălbui
Solubilitate
miscibil în ulei
Dozaj
0.5 - 5.0%
Beneficii cheie
reparator
PĂR
Seruri pentru păr, Șampoane solide, Tratamente, Balsamuri de păr, Șampoane
MACHIAJ
Fond de ten, Ruj/Gloss
TIP DE PĂR
Uscat, Deteriorat, Vopsit, Toate tipurile
TENDINȚE SUSȚINUTE
Clean Beauty, At-Home, Personalizat, Bazat pe știință
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare

ean13
6424414014349
upc
C081-1.C03
mpn
33079000
Disclaimer
Rețete cu acest produs

Recenzii / Q&A Hairbond

Media evaluării

4.9
26 Recenzii
Excelent 24
Foarte bun 2
Bun 0
Mediu 0
Slab 0

  • Recenzii (26)
  • Întrebări și răspunsuri (8)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Scrieți un comentariu

@COMMENT_TITLE@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunsuri @ANSWERS_NB@ Comentarii @COMMENTS_NB@
Scrieți un răspuns Adăugați un comentariu
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde
@TOTAL_USEFULNESS@
@COMMENT_COMMENT@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@
Comentați
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde

@COMMENT_COMMENT@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@
Răspunde

Categorii

Categorii

Creați un cont sau logați-vă!

Logare