unknown
×

Acid Ferulic

×

Specificații

INCI
Ferulic Acid
Natural index
ISO 16128: Natural origin 1.0
Aditivi
nu
Conservanți
nu
Aspect
pudră, gri deschis spre alb, ivoriu
Dozaj
0.5-1.0%
Indicații specifice
riduri, linii fine
Beneficii cheie
anti-aging, protector, tonic cutanat, antioxidant, antirid
Potrivit pentru
protecție solară, cosmetică
TEN
Creme pentru ochi, Creme de față, Seruri, Tratamente
CORP
Creme, Emulsii
ÎNGRIJIRE SOLARĂ
Creme, Produse după plajă
MACHIAJ
Corector, Fond de ten
TIP DE TEN / PIELE
Toate tipurile, Matur
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare

Un antioxidant performant, excelent în neutralizarea radicalilor liberi, protejează pielea de factorii nocivi din mediul înconjurător, deosebit de util în formularea produselor cosmetice anti-îmbătrânire, în tratamentele pentru pielea matură și în formulele de protecție solară.

Mai departeArată mai puțin
11,69 Lei
* Comandă specială

Produsele marcate cu * sunt produse disponibile la comandă specială.

Toate produsele marcate ca fiind disponibile la comandă specială, se pregătesc după achitarea comenzii și se pot livra după minim 3 zile lucrătoare de la lansarea comenzii. Termenul de livrare poate să fie mai lung, caz în care clientul va fi contactat prin email sau telefonic de către departamentul de vânzări pentru a stabili toate detaliile.

Ne rezervăm dreptul de a aplica taxe de livrare în cazul comenzilor cu greutate / volum deosebit de mare, și în acest sens clientul va fi contactat după caz, pentru a stabili detaliile. Vă rugăm să vă asigurați că alegeți produsul potrivit, în cantitatea de care aveți nevoie.

Produsele disponibile la comandă specială nu pot fi returnate fiind îmbuteliate / dozate în mod specific doar la comanda clientului.

Ambalaj
Referință:
M-1377
Compară0
Adaug la Wishlist(48)
Descriere Acid Ferulic

Un antioxidant performant, excelent în neutralizarea radicalilor liberi, protejează pielea de factorii nocivi din mediul înconjurător, deosebit de util în formularea produselor cosmetice anti-îmbătrânire, în tratamentele pentru pielea matură și în formulele de protecție solară.

PROPRIETĂȚI

  • antioxidant puternic
  • excelent la neutralizarea radicalilor liberi
  • protejează pielea împotriva stresului de mediu
  • reduce simptomele îmbătrânirii pielii
  • acționează sinergic cu alți antioxidanți pentru a le crește eficacitatea
  • poate fi util în protejarea pielii împotriva daunelor provocate de soare
  • este adesea utilizat ca amplificator de protecție solară
  • încurajează sinteza colagenului după expunerea la UV
  • ajută la încetinirea fotoîmbătrânirii

RECOMANDĂRI DE UTILIZARE

  • ingredient cosmetic
  • este potrivit pentru toate tipurile de piele, în special pentru pielea matură și ridată în formulele de îngrijire solară, în tratamentele antirid, anti-îmbătrânire și de întinerire a pielii
  • este ușor solubil în apă, dispersabil în apă caldă, solubil în etanol, dispersabil în propanediol
  • în emulsie se adaugă în faza finală
  • intervalul optim de pH 3.0 - 5.5

DATE DE SIGURANȚĂ

  • numai pentru uz cosmetic
  • pentru uz profesional, consultați fișa cu date de securitate 
Mai departeArată mai puțin
Coduri și referințe
M-1377

Specificații

INCI
Ferulic Acid
Natural index
ISO 16128: Natural origin 1.0
Aditivi
nu
Conservanți
nu
Aspect
pudră, gri deschis spre alb, ivoriu
Dozaj
0.5-1.0%
Indicații specifice
riduri, linii fine
Beneficii cheie
anti-aging, protector, tonic cutanat, antioxidant, antirid
Potrivit pentru
protecție solară, cosmetică
TEN
Creme pentru ochi, Creme de față, Seruri, Tratamente
CORP
Creme, Emulsii
ÎNGRIJIRE SOLARĂ
Creme, Produse după plajă
MACHIAJ
Corector, Fond de ten
TIP DE TEN / PIELE
Toate tipurile, Matur
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare

ean13
6424414014233
upc
B069-3.B05
mpn
33079000
Disclaimer
Rețete cu acest produs

Recenzii / Q&A Acid Ferulic

Media evaluării

4.9
19 Recenzii
Excelent 17
Foarte bun 2
Bun 0
Mediu 0
Slab 0

  • Recenzii (19)
  • Întrebări și răspunsuri (1)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Scrieți un comentariu

@COMMENT_TITLE@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunsuri @ANSWERS_NB@ Comentarii @COMMENTS_NB@
Scrieți un răspuns Adăugați un comentariu
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde
@TOTAL_USEFULNESS@
@COMMENT_COMMENT@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@
Comentați
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde

@COMMENT_COMMENT@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@
Răspunde

Categorii

Categorii

Creați un cont sau logați-vă!

Logare