unknown
×

Specificații

INCI
Ferulic Acid
Natural index
ISO 16128: Natural origin 1.0
Aditivi
nu
Conservanți
nu
Aspect
pudră, gri deschis spre alb, ivoriu
Dozaj
0.5-1.0%
Beneficii cheie
anti-aging, protector, tonic cutanat, antioxidant, antirid
Indicații specifice
riduri, linii fine
Potrivit pentru
protecție solară, cosmetică
TEN
Creme pentru ochi, Creme de față, Seruri, Tratamente
CORP
Creme, Emulsii
ÎNGRIJIRE SOLARĂ
Creme, Produse după plajă
MACHIAJ
Corector, Fond de ten
TIP DE TEN
Toate tipurile, Matur
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare

Acid Ferulic

Un antioxidant performant, excelent în neutralizarea radicalilor liberi, protejează pielea de factorii nocivi din mediul înconjurător, deosebit de util în formularea produselor cosmetice anti-îmbătrânire, în tratamentele pentru pielea matură și în formulele de protecție solară.

Mai departeArată mai puțin
Ofertă limitată în timp:
9,29 Lei 12,39 Lei
* Comandă specială

Produsele marcate cu * sunt produse disponibile la comandă specială.

Toate produsele marcate ca fiind disponibile la comandă specială, se pregătesc după achitarea comenzii și se pot livra după minim 3 zile lucrătoare de la lansarea comenzii. Termenul de livrare poate să fie mai lung, caz în care clientul va fi contactat prin email sau telefonic de către departamentul de vânzări pentru a stabili toate detaliile.

Ne rezervăm dreptul de a aplica taxe de livrare în cazul comenzilor cu greutate / volum deosebit de mare, și în acest sens clientul va fi contactat după caz, pentru a stabili detaliile. Vă rugăm să vă asigurați că alegeți produsul potrivit, în cantitatea de care aveți nevoie.

Produsele disponibile la comandă specială nu pot fi returnate fiind îmbuteliate / dozate în mod specific doar la comanda clientului.

Ambalaj
Referință:
M-1377
0

Informațiile despre produse și indicațiile privind utilizarea acestora sunt publicate pentru scopuri educaționale, nu acoperă toate modalitățile de utilizare, toate măsurile... de precauție, toate posibilele interacțiuni, incompatibilități sau efecte adverse. Informațiile se obțin din surse considerate valabile și de încredere, sunt corecte și complete în limita cunoștințelor noastre dar nu au caracter exhaustiv. Elemental nu-și asumă responsabilitatea pentru informațiile incomplete sau eventualele erori apărute în site, dar se străduiește în permanență să corecteze și să completeze informațiile prezentate. Produsele și informațiile nu sunt destinate și nu ar trebui să fie folosite pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni afecțiuni medicale sau boli. Pentru orice utilizare în scop terapeutic, consultați un medic.

Meniu

Setări