unknown
×

Acid Kojic

×
Top 30 Bestseller 2023

Specificații

INCI
Kojic Acid
Status
Natural conform
Natural index
ISO 16128: Natural origin 1.0
Aditivi
nu
Conservanți
nu
Aspect
pudră, ivoriu
Solubilitate
în alcool etilic, în apă
Dozaj
0.2 - 3.0%
Indicații specifice
acnee, coșuri, pete pigmentare, riduri, linii fine
Beneficii cheie
antibacterian, antioxidant, tonic cutanat
TEN
Creme de față, Seruri, Tratamente
CORP
Creme, Emulsii, Creme de mâini
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare

Un activ specializat în iluminarea și depigmentarea pielii, care inhibă producția de melanină, utilizat pe scară largă în formulările pentru tulburări pigmentare, cum ar fi petele de vârstă, pistruii, melasma, fotoîmbătrânirea și petele de acnee.

Mai departeArată mai puțin
17,67 Lei
* Comandă specială

Produsele marcate cu * sunt produse disponibile la comandă specială.

Toate produsele marcate ca fiind disponibile la comandă specială, se pregătesc după achitarea comenzii și se pot livra după minim 3 zile lucrătoare de la lansarea comenzii. Termenul de livrare poate să fie mai lung, caz în care clientul va fi contactat prin email sau telefonic de către departamentul de vânzări pentru a stabili toate detaliile.

Ne rezervăm dreptul de a aplica taxe de livrare în cazul comenzilor cu greutate / volum deosebit de mare, și în acest sens clientul va fi contactat după caz, pentru a stabili detaliile. Vă rugăm să vă asigurați că alegeți produsul potrivit, în cantitatea de care aveți nevoie.

Produsele disponibile la comandă specială nu pot fi returnate fiind îmbuteliate / dozate în mod specific doar la comanda clientului.

Ambalaj
Referință:
M-1376
Compară0
Adaug la Wishlist(31)
Descriere Acid Kojic

Un activ specializat în iluminarea și depigmentarea pielii, care inhibă producția de melanină, utilizat pe scară largă în formulările pentru tulburări pigmentare, cum ar fi petele de vârstă, pistruii, melasma, fotoîmbătrânirea și petele de acnee.

PROPRIETĂȚI

  • agent de iluminare foarte eficient
  • estompează petele pigmentare
  • împiedică activitatea tirozinazei
  • previne producerea de melanină
  • ajută la echilibrarea nuanței tenului
  • consolidează activitatea celulelor pielii
  • antioxidant, ajută la minimizarea daunelor provocate de radicalii liberi

RECOMANDĂRI DE UTILIZARE

  • ingredient cosmetic
  • în formulele pentru tulburări pigmentare, cum ar fi petele de vârstă, pistruii, melasma, hiperpigmentarea și petele de acnee
  • poate fi încorporat în formulele de îngrijire a pielii destinate să deschidă nuanța pielii, creme hidratante, emulsii, loțiuni, geluri, fluide, seruri
  • se adaugă în formulele la <40°
  • dozaj sugerat pentru aplicații cosmetice generale 0.2-1.0%
  • pH optim 4.5 - 5.5

DATE DE SIGURANȚĂ

  • numai pentru uz cosmetic
  • pentru uz profesional, consultați fișa cu date de securitate
Mai departeArată mai puțin
Coduri și referințe
M-1376

Specificații

INCI
Kojic Acid
Status
Natural conform
Natural index
ISO 16128: Natural origin 1.0
Aditivi
nu
Conservanți
nu
Aspect
pudră, ivoriu
Solubilitate
în alcool etilic, în apă
Dozaj
0.2 - 3.0%
Indicații specifice
acnee, coșuri, pete pigmentare, riduri, linii fine
Beneficii cheie
antibacterian, antioxidant, tonic cutanat
TEN
Creme de față, Seruri, Tratamente
CORP
Creme, Emulsii, Creme de mâini
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare

ean13
6424414014226
upc
A015-3.G03
mpn
33079000
Disclaimer
Rețete cu acest produs

Recenzii / Q&A Acid Kojic

Media evaluării

5.0
26 Recenzii
Excelent 26
Foarte bun 0
Bun 0
Mediu 0
Slab 0

  • Recenzii (26)
  • Întrebări și răspunsuri (0)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Scrieți un comentariu

@COMMENT_TITLE@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunsuri @ANSWERS_NB@ Comentarii @COMMENTS_NB@
Scrieți un răspuns Adăugați un comentariu
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde
@TOTAL_USEFULNESS@
@COMMENT_COMMENT@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@
Comentați
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde

@COMMENT_COMMENT@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@
Răspunde

Categorii

Categorii

Creați un cont sau logați-vă!

Logare